![]() |
heheh, ni ja iskreno nisam nista gledao pred kontrolni ili diktat, sta znam znam
a ovi ovamo spremaju tekstove iz knjiga ako bude koji pasus ili rijec lol |
ja nikad u skoli nisam ucio engleski :D
|
ja sam ga imao i na faksu, slušaš 3 godine i onda polažeš
ali ja sam ukupno bio na točno jednom jedinom satu(ili času kako vi kažete) hehehe |
dobar si hehe mi u skoli ucili beskorisni francuski i jos beskorisniji nemacki hehe
|
ja sam ucio engleski jos od 6-te godine privatno kod neke zene :D pa u skoli nikad nisam imao problema knjigu nisam otvarao iz engleskog jer sam znao odmah dobro
|
Quote:
|
http://img145.imageshack.us/img145/9...c00556c.th.jpg
da vidite sto me okrzo metak :sivi: <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
meni vise deluje kao da te okrznuo kapetan kuka hahah
|
Jao papanske frizure
|
hehehe znam...moram hitno da se sisam...imam cubicu -.-
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
Na keca, to je sada in :D
|
ma bolje se sotiraj u plavo
ali sotiraj ne farbaj :D |
kolko ja znam kaze se satiraj :) ...ma prosli put sam se osiso na lucio frizuru :) svidelo mi se,sad cu ponovo tako :)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
ma skini cambiasovu :D
|
hahah moca ima babunsku frizuru pravu narkicsku :sivi:
ma ja sam se letos sto je najgore sisao ko balotelli msm pravio onakvu frizuru i farbao u plavo(zuto) i crno hahah nemam slike jbg nisam slikao da vam pokazem |
All times are GMT +2. The time now is 00:32. |