![]() |
Zato sto ga boli kurac da igra za trenera koji ga gleda kao govno i zato sto ce 99% napustiti klub i zasto bi se onda lomio protiv nekih debila kad je vec citave pripreme presedeo sto na klupi sto na tribinama i bio celo leto teran iz kluba, ja se prvi ne bih trudio.
|
To je možda razlog zašto više nije u Bayernu a neće dugo ni u Interu, profesionalizam na nivou.
|
Aj ne lupetaj vise...
|
Pazi na jezik. Ako nemaš šta pametno napisati bolje zaobiđi.
---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:46 ---------- <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QOq1o2g_IA8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Pa sta da ti drugo kazem kad vecito filozofiras, nedisciplina, neprofesionalizam, satro ima garant nesto sto mi neznamo pa ga zato Mancini ne stavlja u tim i oce ga se resiti, ma daj molim te dera. Nisam nikad nigde procitao da je bilo koji trener imao problema sa Sacirijem kako u klubovima tako i u reprezentaciji, u Bayernu je grejao klupu i sansu dobijao na kasicicu pa se nije bunio jer je verovatno znao da na njegovoj poziciji trenutno igraju bolji, a sto se Intera iz prosle sezone tice nije vredno ni trositi reci koliko je ta ekipa bila losa, i decko sedi na klupi i gleda matore drtine kako dobijaju milion sansi i prastaju im se promasaji. Pa ako neko nije zasluzio igrati na osnovu prikazanog sto se napada tice to je onda Palasio, drtina koja na 15 utakmica za redom kao starter nije dao gol, o cemu dalje pricati.
---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:13 ---------- A Mancini je veliki profesionalac, bas veliki u cemu se slazu i italijanski mediji nazivajuci teranje Sacirija radi dovodjenja Perisica Mancinijevim hirom... ---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:21 ---------- Ma la vera cartina di tornasole delle grandi difficoltŕ dell'Inter di fare mercato in uscita č stata la gestione dell'affare Shaqiri, strappato al Bayern Monaco e alla concorrenza di alcune formazioni di Premier League per un investimento complessivo di 15 milioni di euro e scaricato dopo appena 5 mesi per assecondare il nuovo "capriccio" di Mancini chiamato Perisic. |
Quote:
|
Izgleda da utakmice nisu ni bitne, samo treniraj i ne boj se, utakmice ne moras ni igrati da bi bio u formi...hahahaahahahahahahahah
|
Quote:
Quote:
ja kao ja gotivim sacirija vise nego i ti sile i ti bisc jer sam ja tog igraca u interu htio jos dok je igrao u baselu i dobili smo ga ! drugo trenirao je sve vrijeme kao i icardi i kovacic i svi ostali bitniji igraci od pocetka priprema al nije igrao susrete zbog cega to znaju u upravi i u strucnom stabu u to ne zelim zalaziti .. smatram da je saciri nas najbolji igrac pored jovetic stevana ! jer imaju siroki spektar kvaliteta i pravi su moderni igraci koji se traze u ovom trenutnom fudbalu .. to sto nije igrao susrete protiv reala milana il bajerna njemu ne znaci nista jer je fizicki spreman i prosao je pripreme sa ekipom a ne kao npr skeloto koji 25 dana sam u brunicu trenira i ne benda ga niko ! jucer je igrao igrace i protiv athtletic bilbaoa i imace opet 3 4 susreta u nogama do prvog kola zato vi nemojte puno baljezgati i praviti se mudri i pametni .. |
Jučer je igrao samo trening utakmicu (ne prijateljsku), pitanje je hoćel dobit minutu protiv Bilbaoa. Jedino možda ako Mancio skonta da neće ništa bit od Perišića pa će ga morat počet uigravat. Al dosta smo izgubili zbog Manciovih hirova, nije bitno jel ga planira prodat ili ne igrač je naš i morao je igrati protiv Bilana, Bayerna, Reala i Galate.
|
Quote:
|
Quote:
|
Možeš li to bolje pojasniti? Konkretno na primjeru Shaqiri.
|
Šta se tu ima dodatno pojašnjavat, pratiš li ti dešavanja oko kluba, vidio si šta radi na treninzima (vidio si šta radi za repku), nikad se nije posvađao ni sa trenerom ni sa bilo kime iz kluba, redovno na treninge, ne opija se po noćnim klubovima, u žutoj štampi nećeš naći nišra protiv njega a ovaj mu opet ne da da igra. Kako drugačije objasnit nego Manciov hir. Ne znam koji mu je qrac, valjda je isfrustriran jer mu skroz loše ide zadnjih sezona pa se mora na nekome iskalit, otjerali ga iz City-ja, otjerali ga iz Galate, u Interu imao najgoru sezonu u novijoj povijesti... Kad dobije nogu već na zimu izgubit će i ono malo kredibiliteta pa mu ni Zamparini neće ponudit da Palermo preuzme i to mu je previše.
|
Pogledaj temu Shaqiri, Sile objavio nešto za tebe.
|
Čovjek samo rekao da zna zašto a taj razlog može biti svakakav. Npr. možda mu je Mancio rekao da ga je doveo ali da je kasnije skonto da mu se ne uklapa u formaciju pa ga zato želi prodat. Takav razlog bi samo još više potvrdio koliko je Mancio kvazitrener u stvari.
Kad ima neki objektivan problem za njega se sazna, niko ne može skriti da je Balo budaletina i niko ga neće, niko nije mogao skriti da se Adriano odao alkoholu i zato je i završio u Brazilu jer ga niko nije htio od nas kupit, svi su odmah saznali da se Osvaldo htio potuć sa Manciom i niko se nije bunio što je odmah odletio na transfer listu. Šta misliš da ima neki ovako valjan razlog da niko ne bi znao za njega? Dajte uozbiljite se. Ček, možda ima razlog, možda se Shaq u pauzama između treninga kurva pa je obolio od side :D. Daj dera uozbilji se, tvoj čovjek nit ima rezultate, nit ima igru, nit zna dovest igrača a ti se i dalje kuneš u njega kao što si se kuno i u Johnny-ja. Ako ja volim i branim mlade ti tako voliš i braniš levate. |
:sivi: Koji si ti kralj :sivi:. Šta misliš, da je samo razlog formacija da to ne bi izjavili i time očuvali vrijednost igraču? Šta, Rummenigeu nije dozvoljeno reći da je formacija problem jer će time vrijednost Shaqu opasti? Nije mogao reći pa eto ja smatram da je razlog smiješan? Razmišljaj glavom ;).
|
Neće Shaqu opast nego će Manciu opast. Ko bi više ozbiljno shvaćao čovjeka koji iskešira ogromne novce na čovjeka ni ne dadne mu ni šansu i na ljeto ga tjera svim silama? Koji bi igrač više želio doć takvom treneru? Ni telefonski razgovori više ne bi pomogli. Razmišljaj glavom ;).
|
Došli su Kondogbia, Montoya, Miranda i Jovetić :).
|
Došli, al možda ne bi došli da je Rumenjige otkrio da Mancio tjera Shaqa zbog svog hira. Al inače su fudbaleri uopćeno glupi i većinom ne žalim one koji truhnu na klupu, ev npr. svi bi bolji igrači poletili da ih Real zovne a svi znamo kako Real melje igrače i zar nije bolje biti glavni igrač u Arsenalu ili Jubetu nego bit klupa u Realu. Ja da sam igrač bi dobro razmislio da li bi prešao u ovaj Inter a još sam navijač, jednostavno za njihove karijere nije dobra ideja prelazak u naš klub. Barem još neko vrijeme dok se ne konsolidujemo i dok se bude pratio neki projekat a ne ovako ko muha bez glave.
|
Šteta što ti nisi igrač ili trener :D.
|
Za prijateljsku protiv Athletica:
Marco Andreolli, Danilo D’Ambrosio, Hernanes, Ezequiel Schelotto, Xherdan Shaqiri and Saphir Taider have not been selected and will return to Milan this evening. To je to znači, ništa od Šaćira za narednu sezonu. Šta je sa Hernom jel ozljeđen? Sumnjam da smo mi te sreće da ga prodaju. |
svi navedeni igraci su u finalnim pregvorima sa drugim ekipama i zbog toga ne igraju i moram reci da sam iynenadjen da se nasao tu hernanes ..\
|
Zato je tu neprikosnoveni Yuto Nagatomo, fenomenalni bek koji se ni sam nezna kako zadrzava u Interu, ovakve promasaje od igraca mogao je dovoditi jedino Morati i niko drugi, svaka cast za sve Moratiju ali ruku na srce daleko najvise promasenih investicija je imao od svih klubova naseg ranga.
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ---------- Mislim da sam juce procitao da je Hernanes povredjen, nista cudno sto se njega tice, u takvom je stanju od kad nas je Lotito zavalio za 15 milki... ---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:53 ---------- Izvinjavam se, 18 mil. je bilo u pitanju... od prelaska u Inter cena mu je sa 22 mil. pala na 14 i nastavlja da pada. ---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ---------- Prva Tohirova kupovina, bas se ima cime pohvaliti, Morati je pored svih svojih promasaja, prvi transfer odradio za istoriju. ---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:58 ---------- After a slight strain to his right thigh which saw him miss the training match against Al-Ahli on Wednesday, Inter midfielder Hernanes, will not play in the upcoming friendly match against Athletic Bilbao in Parma this Saturday. According to our partners at FcInterNews.it, the Brazilian took part in gym work this morning and could be back in Milan as early as this evening. |
Yuto je izjavio da napušta Inter.
Hernanes je zadobio blagu povredu protiv Al Ahlija, zbog toga ga nema na spisku. |
Kamo lepe srece da ga vec jednom napusti...
|
HT: Inter 1-0 Atl. Bilbao
Joveta majstor, biti će pravo pojačanje ove sezone, samo još da ga povrede zaobiđu. Još od doba Milita, nismo imali kompletnog napadača koji može više nego zabiti na tacni. |
Kakav je majstor jovetic stevan strasno je rec :D a sto mali gnu igra je jos strasnije :D
|
Otresao je stream, možete nastaviti na ovom linku:
http://www.milloxtv.me/canal-13.htm ---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:18 ---------- Stevan Jovetic: "Imao sam samo dvije sedmice za treniranje i vec se osjecam bolje. Danas igramo dobro, ali moramo ici i dalje. Sa Icardiem se dobro razumijem. On je sjajan napadac, sto je pokazao prosle godine, a ja sam uvjeren da cemo zajedno igrati dobro. Drago mi je da navijaci ocekuju golove od mene, a ja cu se truditi da to i ispunim." |
Jova - Ikac će bit možda i najjači napadački tandem u ligi. Još da hoće vezni red profunkcionisat, na papiru imamo vrhunske mlade vežnjake ali u praksi još nema prave igre.
|
Danas Juve, Mandžo i Dybala zabili, za Romu Salah i Totti, Džeko nije igrao.. tako da, biti će ove sezone golova, svi imaju dobar napad, i Milan ima solidan.
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:52 ---------- Za one koji nisu gledali: FT Inter 2-0 Atl. Bilbao Joveta i Ikac |
Aha, ovo će po svemu sudeći bit najzanimljivija sezona još od Calciopolija, i ako pogledamo kako barem 6-7 timova imaju vrhunske napadačke tandeme trebalo bi bit i dosta golova.
|
Manci: Gnoukouri? If he played for Porto he would sell for 30-35 million.
|
Ova izjava je veoma obećavajuća, izgleda da je i Mancio svjestan njegove vrijednosti i valjda ga neće ugušit nekim Melom ili bilo kim drugim, po meni je bolje da igra Gnoukuri nego Brozović a i Broza volim.
|
Da nije Mancija ti ne bi vidio ovog momka, vjerovatno bi završio na posudbi u nekoj Speziji. Otkrio je Balotellija, sada je otkrio Assanea. Njegov agent je izjavio da ima klubova koji ga žele na posudbu ali da ga Manci želi u timu, da je mlad i da je spreman biti rezerva.
|
Manci je dokazo koliko je dobar u razvijanju mladih, ja njemu ništa ne vjerujem.
|
Jesi li ti dobro? Koji je to trener još pronašao dva bisera i dao im priliku kao ovaj?
|
Kad napravi od njih dokazane zvijezde onda ću mu odat priznanje, Mancio još nije napravio čovjeka ni od jednog.
|
Sutra na Mapei stadionu od 20:45 sati, igrat će se turnir "Trofeo Tim" koji je osnovan 2001. godine. Na tom turniru igraju samo tri najveća kluba u Italiji, ali prije dvije sezone Inter je odlučio preskočiti turnir i tako ustupio mjesto Sassuolu koji ga je tad i osvojio, a prošle godine Milan je bio pobjednik.
Ove godine Juventus je odlučio preskočiti turnir i usredotočiti se na pripreme što je više moguće. Jedina mana ovog turnira je što utakmice traju 45 minuta, odnosno jedno poluvrijeme. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...62&oe=56471A46 |
Al što baš Sassuolo, što nije npr. Torino koji ima nekoliko puta više titula nego Lazio i Roma zajedno? Nego, hoćel to prenosit neka od Arena?
|
Ma kakav prenos :D, neće sigurno Arena, pa ovo je ipak prijateljski kup. Valjda će se naći nešto solidno na netu, ja ako uspijem da stavim na forum, budem, ako ne biti će linkovi.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:54. |