|
Novi članovi Predstavite se.. |
Thread Tools | Display Modes |
|
07-10-2013 | #1 |
New member
|
pozdrav za ljude koji podrzavaju pravi klub :))
22 godine, Bugojno
|
07-10-2013 | #2 |
Head coach
|
djes bugojanac, imas li ti ime, il zelis da ostanes anoniman
07-10-2013 | #3 |
New member
|
Jasmin
|
07-10-2013 | #4 |
Golden member
|
Ovo moj brat blizanac (gledaj nicknamea), samo godinu mlađi .
07-10-2013 | #5 |
Golden member
|
E ljudina si, ma bitno je da ti gotiviš Milita, pusti hulleta. Nego, ako treba neka pomoć u vezi foruma možeš pitati i ovdje.
08-10-2013 | #6 |
New member
|
samo milito burazeru
i mali icardi ce bit masina a nabijem onog pereiru na bobana!!! |
19-01-2015 | #7 |
New member
|
Pozdrav svima ja sam novi clan verni Interista dugo dugo godina.
Za pocetak moram da vam ispricam jednu cudnu pricu. Davne 1989-te godine kad smo uzeli poslednji skudeto pre kalcopolija sam se ozenio. Posle toga se desava nesto neocekivano od tada Inter nije mogao da osvoji skudeto iako su uzeta 3 UEFA kupa nedostajale su titule. Iako je dosao Morati i dovodio igrace poput Ronalda, Baggia, Zanettia, Recobe, Vieria... nismo mogli da osvojimo titulu. Ja sam pomislio da je moja zena baksuz, u to sam se uverio 2002-ge kada smo na volsevan nacin izgubili skudeto. Kada smo poveli 2:1 bio sam srecan i poceo da slavim titulu, ali cim je zena dosla sa posla primili smo 3 gola i izgubili skudeto, bio sam nervozan psovao zenu i slicno. Na prolece 2006-te mi je prekipelo i razveli smo se. Nakon toga Inter osvaja titulu kao i u naredne 4 godine, a slag na torti je bila 2010-ta kada smo osvojili triplu krunu. Nakon toga sam se pomirio sa zenom i ponovo smo se ozenil, ali opet Inter propada i ponovo dolaze godine bez titule. Vise ne znam da li ponovo da se razvedem ili ne? Ako se ponovo razvedem bicu osramocen, ali ako to ne uradim Inter ce i dalje propadati... |
19-01-2015 | #8 |
Golden member
|
Objavi ovo na ispovesti.com . Naravno, nemoj u ta sranja da vjeruješ, sujevjerje je to. Dobro nam došao, ako budeš imao kakvih problema na forumu slobodno se javi bilo gdje.
19-01-2015 | #9 |
First team
|
Kao Interista ti kažem da se razvedeš , a kao čovjek ti kažem da se ipak ne razvodiš, jebo sujevjerje .
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
19-01-2015 | #10 |
New member
|
Hvala na dobrodoslici, verujte mi nije lako birati izmedju 2 najvece ljubavi.
|
20-01-2015 | #11 |
Assistant coach
|
budi pametan odaberi zensku, ona te moze uvek zadovoljiti, a Inter nikako, uvek nesto zabrljaju
20-01-2015 | #12 |
Golden member
|
Čak je i Moratti priznao da je bio zaljubljen u pogrešnu, koja ga je varala, al' na kraju se opametio i prodao je .
31-01-2015 | #13 |
Team star
|
koji brat sestre mi nasmija me posteno ahah
12-04-2015 | #14 |
New member
|
Dobrodošli Ja sam novi ovde.
|
12-04-2015 | #15 |
First team
|
i ti
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |