|
Italy Cup Razmjenjena mišljenja o taktici i sastavu u kup utakmicama |
Thread Tools | Display Modes |
10-01-2014 | #31 |
Golden member
|
Mi i ne trebamo u evropu, da ovaj indonežanin posluje sa gubitkom i napravi grešku kao Moratti nakon triplete. Bez ulaganja nema povrata.
10-01-2014 | #32 |
First team
|
This is Inter’s earliest Coppa Italia exit since 2002 and a particular blow considering it was their only real shot at silverware this season, as they are not in Europe.
|
10-01-2014 | #33 |
Assistant coach
|
Ah covek hoce prvo da proda igraca pa tek posle tim parama kupovati nove.
Pa jebote nase igrace nece niko, samo jim moremo prekiniti pogodbu ili jih na oosudbu dati, prodaje nismo sposobni.
10-01-2014 | #34 |
Team star
|
znaci formacija je ne znam ni ja kojom logikom postavljana , pogotovo msm na onu iz drugog poluvremena
od 45e do 60 dok nije alvarez usao igra mu lijevog beka campagnaro onda ubacuje rikija izbacuje zanetija campa prelazi desno i ide SAMUEL na lijevog beka dok stopera igra andreoli i nes ni ja ne znam kak da objasnim stoji kuzma iza veze i odbrane ni zadnji vezni ni stoper al je tu .. a lijevo krilo idalje igra nagatomo genijalac desno guarin veznjaci kova i riki ... mjesto glupan da vrati nagatoma na beka a rickya lijevo krilo on nes izmislja sa formacijom i tako se mucimo punih 20 min dok nije botta usao i onda tek bacio nagatoma na beka i vratio samuela na stopera xD ovaj mazzari je teska neznalica meni nije jasno kjako on od napolia napravi viceprvaka i osvajaca kupa ... totalno je nesposoban za formacije i taktike !
10-01-2014 | #35 |
First team
|
ter were eliminated from the Coppa Italia this evening at the Stadio Friuli, when Maicosuel’s first-half goal decided the clash for Udinese. The evening was not short of refereeing controversy either, and two penalties were denied to the Nerazzurri.
Jedan je ruku na srce bio,al jebo ja to,uglavnom htedoh reci poceli su sa izgovorima:-)) |
10-01-2014 | #36 |
Assistant coach
|
Pa mi smo napoli uvek pobedjivali kad jih je mazzarri vodio. Nije on neka trenercina on je meni prosek od trenera i opet danas sam se uverio u to.
10-01-2014 | #37 |
First team
|
Ma to je Q jasno kao dan,samo sto bolji nece doci da radi u ovim uslovima...
|
10-01-2014 | #38 |
Team star
|
imam osjecaj da bi nas bolje mihajlovic vodio nego ova neznalica ... nek ide u kondicione trnere nije za njega posao trenera prvog tima !
10-01-2014 | #39 |
Assistant coach
|
Ma i njegov assistent je selabajzer zivi.... Ne valja ni na FM njegov staff je sranje zivo i ta njihova formacija.
10-01-2014 | #40 |
First team
|
Hahahaahhaahahahahahaah
|
10-01-2014 | #41 |
Allievi
|
|