|
Transferi Razgovarajte o glasinama i zvaničnim transferima |
Thread Tools | Display Modes |
03-06-2010 | #256 |
Head coach
|
to sam i ja htio Gruji rec...meni je stvarno mrzak Rafa,s Liverpoolom osim sretne LP nista nije napravio,al jbg trebamo sacekat da vidimo sta ce bit.iskreno meni je on bio zadnja opcija od ovih boljih trenera al opet bolje on nego Miha,Zeman i ostali koji su se spominjali nakon sto su otpali Guus i Capello....
03-06-2010 | #257 | |
Team star
|
Quote:
slažem se Mago...ali ne stoji baš da nije sa liverpoolom ništa napravio...dva puta je igrao finale, to je velika stvar!!! čuj dva puta...sa valensijom u tri sezone, dva puta osvojio La Ligu i Uefa CUP....zadnji trener, koji je uspio osvojiti La Ligu, a da ne trenira Real ili Barcelonu.... sa liverpoolom je prošle sezone bio drugi u ovoj je sledio raspad sistema, nekoliko prodaja, ozljede itd itd...nije loš Rafa uopšte |
|
03-06-2010 | #258 | |
Substitute
|
Okrenuo je 3:0 protiv bilana u finalu LŠ. Za mene dosta!
---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:33 ---------- Quote:
Gerrada, Torresa i Mascerana sam izostavio, to su vrhunski igraci slazem se. |
|
03-06-2010 | #259 |
Primavera
|
Welcome Rafa!!!!
|
03-06-2010 | #260 | |
Head coach
|
Quote:
sto se scudeta tice tako ste govorili i pred ovu sezonu...juBe doveo ovog dove onog...ferrara je sjajan trener i gdje su bili na kraju... da ne ispadne sad da sam ja za beniteza, a ne nekog drugog trenera...i ja bih volio da su umjesto njega Capello ili Hiddink,ali ljudi su nas odjebali...i koga bi ti doveo a da moze koliko toliko zamijenit Josea...Mihu,Spalettia,Zemana,Guardiolu... pustit covjeka da kada dodje da radi svoj posao...a ne napadat ga ovako kao da je on najgori na svijetu...sacekat cemo kraj sljedece sezone pa cemo pricati tko je kakav trener.... |
|
03-06-2010 | #261 | ||
Assistant coach
|
Quote:
---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:16 ---------- Quote:
ja bi pustio čak i Zenga da vodi tim dok Hiddink ne mogne ili Magath, Capello,Spalletti , nebitno neko jači , jer sad trenutno nema toliko pritiska uzeli smo sve ali kad lola navalja poraza i ne osvoji titulu a nije baš miljenik publike stvari se pravo brzo komplikuju, vjerujte u l'poolu je manje pritiska za jedno 40% nego kod nas
Football is only total if you win, a beautiful loss is still a loss, destroy egos, starting with yours, finish what you start, tears of joy are made of sweat, attack like lions every second, every minute, every game, break their hearts, steal their fans, black and blue are the colors of insanity! Magic by Dennis Bergkamp JM - Like a G6 Perché Io sono un Biscione e tu sei una ranocchia, la Ranocchia |
||
03-06-2010 | #262 | |
Golden member
|
ovaj put se slazem sa huskom denchi, mislim da nisi u pravu, ali svako ima pravo na svoje misljenje
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:31 ---------- Quote:
03-06-2010 | #263 |
Team star
|
pa u neku stranu da....ili bilo kakav samo ne ovakav ,ko sto su on i mancini,ono tipa Nit smrdi nit mirise .... -.-
03-06-2010 | #264 |
Team star
|
brundo, čitaj još jednom šta sam ti napisao...
ne mislim u smislu, da je početnik i da mu damo vrijeme da se dokaže...osvajao je La Ligu, osvojio UEFA CUP, Ligu prvaka, dva puta igrao u finalu tog takmičenja...istina da nije osvojio Premier Lige, ali tamo je konkurencija velika....u tom smislu nema ništa da nam dokazuje, osvojio je velike stvari u svojoj karieri kažem, dajte mu vremena i videčete da če dobro obavljat svoj posao...a ne da ga pljujete, prije nego što je sjeo na klupi, ti i tebi slični stručnjaci |
03-06-2010 | #265 |
Golden member
|
Moca,
Boze sacuvaj, pa ti ljudi ako nisi znao zovu se gospoda il ti ga gentelmeni Ti mi govoris da cutim, a ustvari to je razlog zasto imamo razlicita misljenja o trenerima
03-06-2010 | #266 |
Team star
|
ma cuti mi uzrecica .... ma bolje da tim ima temperamentnog trenera,koji ce poginiti za tim i braniti ga.... a i odgovarati na prozivke.... a ne mrtvo puvalo,koje ce kao na sve se samo smeskati.... seronja debeli
03-06-2010 | #267 |
Reserve
|
Rafa u nas mozda i nebude toliko los jer liga nam je dosta slabija od premiershipa,a za LP se dokaza kao dobar takticar u tom sistemu igranja .
Sad se tjesin da mozda i ncec bit toliko los izbor,ali nikako mu se ne smije dopustit da se petlja u transfere osim dovođenje torresa |
03-06-2010 | #268 |
Substitute
|
Ljudi, ajd smirite se. Prvo, jos nije ni dosao. Kad dodje treba mu dati vremena, pa cemo vidjeti kakav je. Mozda mu Serie A legne kao sto mu Premier liga nije legla...
Tako se za Q-a mislilo da ce bog zna sta uraditi kada dodje u Inter, a ono ispalo ne zna lopte sutnut |
03-06-2010 | #269 | |
Assistant coach
|
Quote:
ja imam mišljenje o njemu i iznosim ga uz dužno poštovanje nikad nije vodio klub ove veličine, vodio je sub-top španije, pa sub-top engleske , što je prema interu pussy smoke
Football is only total if you win, a beautiful loss is still a loss, destroy egos, starting with yours, finish what you start, tears of joy are made of sweat, attack like lions every second, every minute, every game, break their hearts, steal their fans, black and blue are the colors of insanity! Magic by Dennis Bergkamp JM - Like a G6 Perché Io sono un Biscione e tu sei una ranocchia, la Ranocchia |
|
03-06-2010 | #270 |
Golden member
|
te ce sada u top klubu pokazati top rezultate
ti si znaci u sub klubu ocekivao da bude top u najjacoj ligi?!