|
Transferi Razgovarajte o glasinama i zvaničnim transferima |
Thread Tools | Display Modes |
31-08-2015 | #32251 |
First team
|
Koji si ti kralj, dao si mi kaznene poene a nezznas ni sam zasto, od mene nisi dobio uvredu, jer ti ja nisam direktno rekao da si glupav, upotrebio sam rec ako. Iako ja celo vreme pokusavam objasniti jednu stvar konstantno pokusavas me pokopati iako sam u pravu i sam to znas. Konstantno govorim da je u Mela ulozeno 10 mil. i da to ne zasluzuje a ti se smejes i ironises bez potrebe.
|
31-08-2015 | #32252 |
Golden member
|
Kako je uloženo šabane, kako? Kada uložiš to je onda gotovo, te pare su već odvojene na stranu, plata ide sedmično ili mjesečno, može se desiti da ode, da raskine ugovor, milion stvari, dakle napisati glupost kao da je već puklo 10m na njega je jako smiješno.
Nema potrebe da pišeš takve stvari, napisati jesi smiješan i sl. u nekim granicama je ok, ali si počeo daleko da pucaš pa da te opomenem, oni traju mjesec dana, bolje i to nego da se zaneseš i dobiješ bespotreban ban koji nemam namjeru da ti dam. ---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:39 ---------- Dakle da sumiramo, jel sigurno Hernanes otišao? Samo je on otišao kao prodaja, ostalo samo posudbe?
31-08-2015 | #32253 |
Substitute
|
Jeste 11 mil keš.
"I would have loved to have been a fly on the wall at that moment when [Javier] Zanetti lifted the Champions League so I could have enjoyed the spectacle at his [Ibrahomovic's] house." Gianluca Pagliuca |
31-08-2015 | #32254 |
Team star
|
Hernanes out 11 mil eura kes
Ljajic 2 mil kes 9 na ljeto kes
31-08-2015 | #32255 |
First team
|
Prodacemo malo sutra, nemozemo prodati mladje a ne njega a koliko mi je poznato u slucaju raskida ugovora sa nase strane duzni smo ga isplatiti a neznam zasto bi se neko odrekao 3 mil. po godini, ne vidim da Mazzari nekog trenira, a sto bi kad ne radi nista i uzima nama lovu.
|
31-08-2015 | #32256 |
Team star
|
Tacno se zapitam ev direktno na herna ljajic transferima .. kakva je vide muljaza iz nase uprave ?? Ovo je pranje psra vidi se iz aviona !! Dobijes 11 mil na ruke ti te iste pare parcas al bukvalno istu sumu za drugog igraca :s
Zasto jednostavno nije prebaceno tih 11 romi i da je gotobo a ne vako 9 igrac posudba otkup .
31-08-2015 | #32257 | |
Golden member
|
Quote:
31-08-2015 | #32258 |
First team
|
Sto Macak nije pristao na sporazumni? Sto Vidic nije pristao na sporazumni?
|
31-08-2015 | #32259 |
Golden member
|
Mačak kao i Manci nisu dok ne nađu novi klub. Manci se hranio na nama dok nije došla ponuda Cityja a onda je on raskinuo ugovor i nismo mu platili ni marke više. Vidić je papak, sa ovih prostora pa nije ni čudno, fino mu u Milanu, kulira, a koliki je profesionalac govori i to da mu je draže sjediti nego igrati. Imali smo mi i drugih raskida poput Chivua i još njih koji mi ne mogu na um pasti, koji su sporazumno raskinuli ugovor.
31-08-2015 | #32260 |
First team
|
Kivu je dera igrao godinama i voleo je Inter, sto se za Mela nemoze reci.
|
31-08-2015 | #32261 |
Golden member
|
Sve u svemu, ja sam zadovoljan, nisam očekivao niti jedan transfer . Ljajić ako povrati formu može dobro doći u ofanzivi. On i Perišić će sigurno dati određenu dozu kvaliteta, samopouzdanja i sigurnosti našem napadu.
@Sile, to je nebitno, Mou je takođe sporazumno raskinuo ugovor jer je dobio ponudu Reala te nam je platio (odnosno Real) neke pare. Nedavno je i neki junior takođe raskinuo ugovor sa nama.
31-08-2015 | #32262 |
First team
|
I onako je na zalasku karijere, sto bi propustio sansu da uzme 6 mil. za dve godine, ja prvi ne bi.
|
31-08-2015 | #32263 |
Substitute
|
Vidić je veliki profesionalac, to da je bio kapiten Junajteda pod SAF-om sve govori, što ti govoriš da je papak to je samo tebi poznato. Čovjek je povrijeđen i zato ga ne možemo prodati, vjerovatno bi ga prodali da nije tako.
"I would have loved to have been a fly on the wall at that moment when [Javier] Zanetti lifted the Champions League so I could have enjoyed the spectacle at his [Ibrahomovic's] house." Gianluca Pagliuca |
31-08-2015 | #32264 |
First team
|
Pa za Ljajica se bas nemoze reci da je van forme, igrao je dosta prosle sezone.
---------- Post added at 22:07 ---------- Previous post was at 22:06 ---------- Bio je Romin najbolji strelac i nije imao nikad problema sa povredama. |
31-08-2015 | #32265 |
Assistant coach
|
Ne dirajte Chivuja