29-02-2012 | #46 |
Head coach
|
treba ovako neki navijac da stoji ispred MM i pokazuje mu prstom na EXIT
03-03-2012 | #47 |
Golden member
|
"There are problems at Inter, otherwise they wouldn't have fired Gian Piero Gasperini but I must point out things were different when I arrived."
26-03-2012 | #48 |
Assistant coach
|
Mičite ovu temu i istoriju
26-03-2012 | #49 |
Golden member
|
26-05-2012 | #50 |
Primavera
|
Klaudio Ranijeri, bivši trener Intera otkriva da je Morati želeo Teveza u januaru, a da je on hteo Destra
|
29-05-2012 | #51 |
Primavera
|
Claudio ranieri preuzima drugoligaŠa monaco
|
29-05-2012 | #52 |
Team star
|
cao cao vozdrica !!
15-12-2015 | #53 |
Golden member
|
Pregazio Mourinha i zauzeo prvo mjesto. Moram priznati da sam pozitivno iznenađen.
15-12-2015 | #54 |
First team
|
Jaka stvar, igrali bi tako pod bilo kim, jednostavno se sve poklopilo i to je to, sto se Celzija tice, Murinjo je najmanje kriv za trenutne rezultate, taj ko misli da je Jose kriv je budala nevidjena. Nije sigurno Jose rekao Hazardu da ovako skrnavo igra ka ni ostatku ekipe, bilo koji drugi trener da ih preuzme nista nece bolje uraditi.
|
15-12-2015 | #55 |
First team
|
Trener je uvijek glavni krivac, ako je problem i u igračima trener je taj koji mora ustanovit razloge i otklonit ih. Uostalom ima ogroman budžet i široku klupu pa i ako Hazard, Costa i sl. loše igraju imaju brate zamjene. Imam osjećaj da se posvađo sa glavnim igračima i poremetio atmosferu u ekipi. Taj odnos sa igračima je nešto u čemu je Mou do sada bio najbolji u svim klubovima koje je vodio pa me to baš iznenađuje.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
15-12-2015 | #56 |
Golden member
|
Čuj nije do Ranierija, poklopilo se, što se prošle sezone nije poklopilo, ljudi jedva opstali u ligi?
15-12-2015 | #57 |
First team
|
Ajoj dera ne kaki molim te, Ranijeri je u svojoj karijeri vodio neke od najvecih klubova na svetu pa nije nista uradio a trener je vec 30 godina, i kao sad je bas njegovo trenersko znanje doslo do izrazaja, daj molim te...
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:34 ---------- Frajer je trenirao Napoli, Valenciu, Atletico Madrid, jube, Romu, Inter, Celzi i nista vredno pomena nije uradio tokom cele trenerske karijere, najveci uspeh za 30 godina kao treneru mu je Copa del Rey, ne bulazni dera. |
15-12-2015 | #58 |
Golden member
|
Što ne mogu ovih što žive u historiji . Koji je LEICESTER CITY a koji CHELSEA?
15-12-2015 | #59 |
First team
|
Zar je bitno ko je gdje trenutno bitno je ko je gdje inače. Sjećaš se Hofenhajma od prije 6-7 godina kada su bili zimski prvaci? Takvim malim klubovima se nekad desi da rade čuda ali brzo to ispuše i nikad se više ne ponovi. Velika je to zasluga Ranijerija svakako, ali on nema pobjednički mentalitet i nikad ništa neće osvojit nebitno koga trenira. I ove sezone ne vjerujem da će izborit išta više od EL na kraju a naredne sezone će se sigurno vratit gdje im je i mjesto osim ako imaju nekog bogatog vlasnika koji će inspirisan ovim rezultatima dobro odriješit kesu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
16-12-2015 | #60 |
First team
|
Pusti deru Don Kihota, to mu je novi nadimak...
|