|
Timska takmicenja Sva timska takmičenja, statistike, na jednom mjestu |
Thread Tools | Display Modes |
28-04-2011 | #1021 | |
Assistant coach
|
reko da boldiram
Quote:
logično.
Football is only total if you win, a beautiful loss is still a loss, destroy egos, starting with yours, finish what you start, tears of joy are made of sweat, attack like lions every second, every minute, every game, break their hearts, steal their fans, black and blue are the colors of insanity! Magic by Dennis Bergkamp JM - Like a G6 Perché Io sono un Biscione e tu sei una ranocchia, la Ranocchia |
|
04-05-2011 | #1022 |
Primavera
|
jos jednom! kakva sramota od koga smo mi primili 7 golova
|
05-05-2011 | #1023 |
Substitute
|
Mančester me je oduševio sinoć, ne zato što su pregazili Šalke, već kako tečno i lijepo igraju, i to sa faktički drugim timom. Iskreno se nadam da će pregaziti nadobudne španske cigane.
"I would have loved to have been a fly on the wall at that moment when [Javier] Zanetti lifted the Champions League so I could have enjoyed the spectacle at his [Ibrahomovic's] house." Gianluca Pagliuca |
05-05-2011 | #1024 |
Team star
|
Ili Barca ili Man utd na Wembley-u osvajaju 4. naslov LP i time nas prestižu.jebiga,da smo se samo malo pojačali uvjeren sam da bi ove godine osvojili mi taj 4. naslov
|
05-05-2011 | #1025 |
The Man
|
A ja sam uveren da niko ne moze 2x za redom
05-05-2011 | #1026 |
Assistant coach
|
Manchester United's Sir Alex Ferguson: We are not afraid of facing Barcelona in Champions League final
05-05-2011 | #1027 |
Substitute
|
Manchester United can take revenge on Barcelona in Champions League final - Inter's Javier Zanetti
Manchester United will sweep past Barcelona in the Champions League final, claims Javier Zanetti, who captained Inter to European success last year. Zanetti lifted the famous trophy for his side at the Bernabeu against Bayern Munich 12 months ago after Inter's first success in the European Cup since 1965. And he has tipped United to emerge victorious at Wembley on May 28. Of course, Barcelona stand in the way as the 2009 showdown is repeated. The Catalans beat the Red Devils 2-0 in the Stadio Olimpico final two years ago. "I think the Manchester we saw yesterday [against Schalke] can have revenge this year for the final they lost in Rome," Zanetti told the press. "It will not be an easy feat as Barcelona are the team who play the best football in the world." On Inter's season, he added: "We are the world champions and we won the Supercoppa Italiana. So the season is not to be thrown away." Inter take on Fiorentina this weekend. They are eight points behind Milan, who can clinch the Scudetto with victory at Roma on Saturday.
"I would have loved to have been a fly on the wall at that moment when [Javier] Zanetti lifted the Champions League so I could have enjoyed the spectacle at his [Ibrahomovic's] house." Gianluca Pagliuca |
01-08-2011 | #1028 |
Golden member
|
"It's early to predict who will win the Champions League, but naturally I think Barcelona and, also, Inter will be very competitive," Ramos is quoted as saying by La Repubblica.
Speaking of Jose Mourinho's new-look side, Ramos added: "We are a fairly new team and we have to get to know each other better." Sto je rekao za svoju ekipu, svaka mu cast - o tome ja uvijek govorim, kako da igraju poput Barce kad svake sezone promjenu cijeli vezni red .
01-08-2011 | #1029 |
Assistant coach
|
On ocigledno nije gledao 343 Inter.
01-08-2011 | #1030 |
Team star
|
Ma promjena u prvom sastavu Reala će biti ove godine eventualno Sahin umjesto Khedire i to je to,a i duga je sezona pa i to uopće nije važno. samo što se i Barca pojačala,a ako još uzmu Fabregasa teško će Real i ove godine primirisati im.
|
16-08-2011 | #1031 |
Head coach
|
Udinese
najbolja utakmica talijanske ekipe, jos od onih nasih tekmi kada smo istu osvojili... svaka im cast razbili su onu djecurliju... mene samo zanima kako itko ovaj Arsenal smatra ozbiljnim klubom i kada vidi na sto lice ova djeca, tacno mi bude drago sto imamo u ekipi jednog Zanettia, Cambiassa.... glavni im dzoker sa klupe neki ping pong ako platini ne bude gledao interese Udinese ce sa ovakvom igrom bez probela proci dalje... |
16-08-2011 | #1032 |
Team star
|
ovaj udinese veoma jak ... bez dva glavna nosioca pojeli arsenal kojeg je onaj scezny kak vec u dosta navrata spasavao kud i kamo da je bio onaj bot almunia il fabianski popusili bi bar 3 gola
17-08-2011 | #1033 |
Golden member
|
Zaboravljate da za Arsenal nisu igrali dva vezna prvotimca, ne racunajuci pri tome Fabregasa i Nasrija . Tako da ce tamo biti jos zanimljivije.
17-08-2011 | #1034 |
Head coach
|
to isto kao da racunas ovamo Sancehaz i Inlera, a i Udineseu je falio Floro Flores(zaboravih kako ga je ono nera zvao ) i Domizzi iz odbrane...
|
17-08-2011 | #1035 |
Golden member
|
Nije isto, rekao sam ne racunajuci na tu dvojicu.