|
Timska takmicenja Sva timska takmičenja, statistike, na jednom mjestu |
Thread Tools | Display Modes |
02-09-2011 | #1066 |
Head coach
|
nisu svi ludi za poli
02-09-2011 | #1067 |
Assistant coach
|
A koga biste vi izbacili? Coutinha, a stavili Luca? Mottu ili Cambiassa a stavili Polija? Ili mozda Ranocchiu, Pazza ili Faraonija?
Postoje pravila po kojima se pravi sastav, dakle imaš 17 mjesta za igrače koji ne pripadaju nijednoj "grupi", 4 mjesta za igrače koji su iz Interovog pogona (giocatore locale A), 4 mjesta za igrače iz bilo kojeg Italijanskog omladinskog pogona (giocatore locale B), i 6 omladinaca za B listu. Tako je kako je, Andrea i Luc imaju dovoljno utakmica da pokazu sta znaju, a ako su nam njih dvojica toliko bitna za LP, onda bolje da je ni ne igramo.
02-09-2011 | #1068 |
Veliki Brat
|
Podsjećam da se lista može promijeniti u januaru (ukoliko prođemo iz grupe), tako da ako se dotični pokažu bitnim za ekipu mogu dobiti priliku u nastavku takmičenja.
13-09-2011 | #1069 |
Assistant coach
|
Izjeba jih Milan na kraju 90+1 min.
14-09-2011 | #1070 |
Head coach
|
ovo ti je jedna od onih utakmica kada bi volio da obje ekipe izgube
|
14-09-2011 | #1071 |
Head coach
|
Liga prvaka
Barcelona i Milan podijelili bodove, Chelsea slavio Nova sezona Lige prvaka počela je u utorak utakmicama u grupama E, F, G i H. Najzanimljiviji susret igrao se na Nou Campu, gdje je aktuelni prvak Barcelona dočekao ekipu Milana, koja je došla bez nekoliko standardnih prvotimaca. Foto: Reuters Prošlogodišnji slavljenici su na samom početku, u tridesetoj sekundi, primili posve neočekivani udarac. Brazilac Pato je sam sebi gurnuo loptu u prostor, pretrčao kompletan odbrambeni red domaće ekipe, te gurnuo loptu kroz noge Victoru Valdesu za vodstvo gostiju 1-0 . Premda je pred katalonskom ekipom ostala cijela utakmica za ispravak te greške, treba reći da ih je primljeni pogodak šokirao, te je trebalo vremena da se saberu i krenu sa svojom, dobrom poznatom opsadom suparničkog gola. I kada se uigrala domaća ekipa Milanu je ostalo da se brani na sve načine i nada da će nekako iz novih kontri zaprijetiti. I uslijedila su dva pogotka Guardioline ekipe. Izjednačenje se dogodilo u 36. minuti kada je Messi već izgubljenu loptu poslao u šesnaesterac. Ona se nekako sramežljivo vukla na tri-četiri metra od gola Milana. Niko je nije dirao do Pedra koji je bez problema poentira. Drugi pogodak je bila mala majstorija Davida Ville iz slobodnog udarca u 50. minuti. I kada se očekivao kraj susreta Milan je iz drugog udarca u okvir gola došao do drugog pogotka. Nakon kornera je Thiago Silva nebeski skočio i glavom zakucao loptu u mrežu. U drugom susretu ove grupe Viktoria i Bate Borisov su remizirali 1:1. U grupi E snage su odmjerili Chelsea i Leverkusen. Domaćini je slavio 2:0. Drugu utakmicu u grupi E odigrali su Genk i Valencia. Na ovoj utakmici nije bilo golova. U utakmicama grupe F, Marseille je slavio protiv Olympiakosa rezultatom 1:0. Pobjedu svojoj ekipi donio je Gonzales pogotkom u 51. minuti. Zanimljivu utakmicu odigrali su Dortmund i Arsenal, a susret je završen rezultatom 1:1. U grupi G je Šahtar gostovao kod Porta i napravio mnogo štete u tih devedeset minuta. Izgubili su ukrajinski prvaci utakmicu od boljeg suparnika s 2:1, no isto tako su crvene kartone zaradili Rakicki i Čigrinski što će im sigurno štetiti u nastavku takmičenja. U drugom susretu je Apoel u Nikoziji istim rezultatom, 2:1, savladao Zenit. Ruski prvak je imao tri boda u džepu, ali su primili dva gola od 73. do 75. minute i nespretno ispustili važne bodove. Liga prvaka, 1. kolo: grupa E: Chelsea - Bayer L. 2:0 (Luiz 67, Mata 90) Genk - Valencia 0:0 grupa F: Borussia (D) - Arsenal 1-1 (Perišić 88 / Van Persie 42) Olympiacos - Marseille 0-1 (Lucho Gonzalez 51) grupa G: Porto - Šahtar 2-1 (Hulk 28, Kleber 51 / Luiz Adriano 12) Apoel - Zenit 2-1 (Manduca 73, Almeida 75 / Zirjanov 63) grupa H: Barcelona - Milan 2-2 (Pedro 36, Villa 50 / Pato 1, Thiago Silva 90) Viktoria Plzen - Bate Borisov 1-1 (Bakoš 45 / Bressan 69) pade na kladji a taman se ponadao reko evo nove patike hahahahha
14-09-2011 | #1072 |
Substitute
|
cule gdje si legendo 2 zaredom 2-2 nesto ne stima ...
|
14-09-2011 | #1073 |
Head coach
|
a ni da se pohvali kako su u u primanju najbrzeg gola u povijesti LP u samom vrhu, tacnije medju 5
nego citam ove hrvatske medije i placem od smijeha koja sranja pisu ne znam samo kako im moze pasti na pamet da porede Sammira i Ozila, a oni oni to tako rade da Ozil pored samira izgleda kao kakav igrac Luckog...jos samo treba da porede CR-a i Rukavinu |
14-09-2011 | #1074 |
Team star
|
Jel ti to čitaš 24 sata?? žalim te ako to radiš
|
14-09-2011 | #1075 |
Head coach
|
nisam tri puta usao na 24sata, nego na jednom forumu procitah kao pravili neka poredenja njih dvojie, pa reko da vidim te bisere
veceras aBd City, Inter i Real hend. i moje su pare veceras ce kladionice ostati prazne ili ce zaraditi kao nikada do sad ...bio sam u kladionici pola sata i uslo je preko 20 ljudi i svi igraju ova tri para+jos neke |
14-09-2011 | #1076 |
Substitute
|
Sve štima. Igrači su u veoma lošoj formi zbog loše predsezone... Septembar je uvijek loš mjesec za Barcu. Najgore je što su se povrijedili Sanchez (2-3 mjeseca) i Iniesta (1 mjesec).
14-09-2011 | #1077 |
Team star
|
Huska,ruganje prijatelju večeras Sammira realovcima Ozil se nije vidio,a Sammir ne da ih je u par navrata izvozao nego se čak u jednom duelu Pepe odbio od njega haha znam da zvuči sad Sammir ko da je Chuck Norris ali ko je gledao stvarno je Sammir dobru partiju pružio. Mislim da se večeras teže pušilo na kladionici
|
14-09-2011 | #1078 |
Golden member
|
Pusili su oni koji su igrali hendikep, ili 2/2 .
15-09-2011 | #1079 |
Primavera
|
upravo doso s utakmice dinamo-real i dinamo fenomenalan.... realno inter trenutno nebi imo sta trazit protiv dinama
|
15-09-2011 | #1080 |
Head coach
|
uh u mene je crnjak pravi...odigra ti lola hendikep na reala, na nas i Citya kecinu i uplatim 20 maraka
na drugom od 8 parova samo pogodio Basela prisjela mi je kladionica za ovu godinu @rafael- vjeruj drago mi je, kada je city primio gol molio sam boga da se to desi i Realu, da i na klupskom nivou balkanci pokazu da nisu amateri...Sammir jest igracina za ove nase lige i eventualno nesto malo jace, ali i dalje je on tanak da bi se poredio sa ovima... |