31-12-2015 | #196 | |
Golden member
|
Ma nema smisla Bisc sa tobom dalje raspravljati, sve si rekao time što nisi odgovorio na ovaj post:
Quote:
31-12-2015 | #197 |
Team star
|
Vierijrv go je sve samo ne krkanski sut i pogodak vec olicenje znanja i kvaliteta udarca i igraca! Npr sut guarina je olicenje krkanskog suta
31-12-2015 | #198 |
Golden member
|
Ma kakav Vieri, Bisc kao veliki fan Intera zna da Vieri nikada nije bio tehnički dobar napadač .
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:08 ---------- Uostalom, Vieri je htio da ošuta na onaj način loptu, da napravi luk, te da pritom kada bude blizu gol linije odskoči i zavara golmana koji čeka na gol liniji , ali ne, nije htio lobovati .
31-12-2015 | #199 |
Team star
|
Nek pogleda vise puta sut vierija na ovom klipu i nek DOBRO PRATI putanju lopte i kako leti i pada tacno iza golmana pred golom: ) da je krkanluk isla bi pravolinijski i zavrsila na mrezi! Al kao sto sam naveo ranije pozvao se o tom kako se izvodi lob udarac pa je editovao post na kojeg sam ga usmjerio fudbalskim terminom tehnika udarca lopte!
Jos jednom savjet bisc PRIPREMI SE PA PRICAJ
31-12-2015 | #200 | ||
First team
|
Quote:
2. Kako je moguće da onaj gol od Erika Cantone u same rašlje bude lob i to jedan od najboljih lobova iako lopta nije napravila luk i prebacila golmana i spala na zemlju nego je pravo u rašlje odletila? A Vijerijev ima luk i prebacila je golmana i opet nije lob? Ajd malo razmislite šta to ima Cantonin gol a šta nema Vijerijev. ---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:18 ---------- Quote:
2. A šta sam to uopće editovao jer ne vidim u svom postu ništa što se odnosi na tehniku šuta?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
||
31-12-2015 | #201 |
Team star
|
To bi ti proslo da se moj post nije objqvio 5 10 min prije tvog edita i da ne vidim kad ti kucas post: D
31-12-2015 | #202 | |
Golden member
|
Dragi Bisc jesi priznao da je onaj šut rusa lob? Pa ti sebe nonstop demantuješ, ne trebamo ti mi.
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:25 ---------- Quote:
31-12-2015 | #203 | |
First team
|
Quote:
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:17 ---------- [QUOTE=Biscione;145499]2. A šta sam to uopće editovao jer ne vidim u svom postu ništa što se odnosi na tehniku šuta?[/QUOTE
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
|
31-12-2015 | #204 |
Golden member
|
Jer si napisao da bilo koji jači šut ne može biti lob? Poslije si promjenio na sve snage, sada se opet vračaš na jači šut, a priznaješ rusov. Daj odluči se xD.
01-01-2016 | #205 | |
Team star
|
Quote:
01-01-2016 | #206 | |
First team
|
Quote:
---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:37 ---------- Često mi se desi da postam nešto pa se sjetim još nečega pa editujem da i to dodam, bolje i to nego da duplam postove ko pojedini. Nego pitam te kakve veze tvoj post mišu ima sa mojim, ako sam nešto izmijenio jer si me ti "inspiriso" de reci šta je to tačno?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." Last edited by Biscione; 01-01-2016 at 10:46. |
|
01-01-2016 | #207 |
Team star
|
Ne pravi se lud misuu ne ide ti od ruke al nikakoo
01-01-2016 | #208 |
First team
|
Ne ide mi ko tebi i deri, vi ste odavno profesionalci u izmotavanju i pravljenju ludim. Tebe sam pitao da citiraš šta sam to vidio od tebe pa editovao ali još uvijek ne dobi odgovor od tebe. Slijedeći put razmisli prije nego nekog optužiš za nešto mišu.
01-01-2016 | #209 | ||
Golden member
|
Quote:
Quote:
01-01-2016 | #210 |
First team
|
Pa kada sam to govorio nisam mislio na onih 0.001% lobova sa pola centra i logično je da nećeš istom snagom lobovat sa te udaljenosti kao i kada lobuješ iz neposredne blizine. Ali opet poenta je da čak i lob sa pola centra kao onaj rusov nije jak šut (ako ga uporedimo sa npr. Vijerijevim ili, ne dao bog, sa pravim šutevima sa pola centra kao npr. Guarin iz Portovih vremena). Ali ti se više voliš pravit lud nego priznat da si pogriješio, čovjek si, ljudi griješe.