|
Timska takmicenja Sva timska takmičenja, statistike, na jednom mjestu |
Thread Tools | Display Modes |
10-02-2010 | #16 |
Team legend
|
Zato ja kazem bolje kup, koji ne bi ovisio o nastupu u europi a opet ima to nesto
|
10-02-2010 | #17 |
Head coach
|
Ne ja mislim da nece biti koa jedina liga, domasnih prvenstva cu postoje, ali ovo ce biti kao balkansko prvenstvo...
10-02-2010 | #18 |
Head coach
|
kad bi se vec krenulo u to onda bi se trebalo dogovoriti s uefa
prvak ide direktno u ligu prvaka a 2. 3. i 4. igraju baraz za LP i naravno da ekipe koje igraju ovu ligu budu oslobodjene domaceg prvenstva
10-02-2010 | #19 |
Team legend
|
Ne bi bas direktno al eto, spoje se koeficijenti, 2 u 3. pretkolo, i jos 2 u 1. i 2 u kup uefa
Ono ne bi toliko bas porasto 1000% kvalitet, al opet jel isto igrat dinamu u HNL gdje je uvijek 80% gledatelja na njegovoj strani il negdje gdje gori sve |
10-02-2010 | #20 |
Head coach
|
pa dobro vidi ak npr budu
slo, hrv, bos. srb i cg...et mak necemo racunati moras imati bar 4 mjesta za lp...jbg onda im je bolje igrati domace prvenstvo
10-02-2010 | #21 |
Head coach
|
Zasto makedonci ne???????
10-02-2010 | #22 |
Head coach
|
pa ono vi se ionako niste mijesali hahahhahaa
10-02-2010 | #23 |
Head coach
|
Za sta nismo se mjesali? I mi cemo igrati u ovom ligu(ako jedan dan bude) a ako mislis na one konflikte onda si u pravo da nismo se mesali
10-02-2010 | #24 |
Head coach
|
meni se ova ideja svidja mnogo...i sto se mene tice moze sjutra da krenu sa ovim projektom....naravno u pocetku treba paziti kako i sto raditi sa navijacima...ali isto tako treba prije samog starta krenuti sa nekom kampanjom...i sve to priblizit inavijacima, a ne samo jedan dan reci krece jadranska liga..i prvi mec partizan-hajduk
sve se to mzoe organizovati bez problema, mislim da se svijest dosta izmijenila tako da uz neko dobro obezbijedjenje navijackih grupa, i u pocetku uz ogromne kazne klubovima u slucaju pogrdnih i uvrijedljivih skandiranja navijaca...to ce sigurno biti djecije bolesti takvog projekta, ali mislim da fudbal na ovim prostorima nema nikakvu buducnost bez tako necega.
10-02-2010 | #25 |
Head coach
|
ma napocetku zabraniti putovanje navijaca u drugu drzavu
10-02-2010 | #26 |
Head coach
|
i onda dodju oni iz BL umjesto grobara ili delija u sarajevo i eto belaja...lahko je to vama crnogorcima i hrvatima sve napravit al problem je kod nas...jer mi sami izmedju sebe ratujemo(tu na "navijace" mislim) a kamoli kad dodje grupa njih iz BG ili ZG...tako dok se kod nas stanje ne normalizuje od toga nema nista jer nema tog osiguranja koji bi ove nase konjine zaustavio
|
10-02-2010 | #27 |
The Man
|
chuck norris
NELLA GIOIA E NEL DOLORE,ADRIANO SEMPRE NOSTRO IMPERATORE!!!! "Mozete da me volite,mozete da me mrzite ali ne mozete da me ignorisete!" Last edited by ivan019; 10-02-2010 at 13:21. |
05-04-2010 | #28 |
Golden member
|
Darko Pančev: "Ne trebaju nam Hrvati i Slovenci za regionalnu ligu" Nekadašnji veliki makedonski napadač Darko Pančev zagovornik je organiziranja regionalne lige u nogometu. Kaže da ona može funkcionirati i bez Hrvata i Slovenaca.
"Ukoliko se udružimo, sve je moguće. Treba gledati prema naprijed i reći zbogom mržnji. Mogao bi se preslikati model iz regionalne košarkaške lige, ali da se uključi i Makedonija", prenose srpski mediji izjavu Pančeva za Sport. Bivši napadač Vardara, Crvene Zvezde, Intera, Leipziga, Fortune iz Düsseldorfa i Siona smatra da bi na utakmice u regionalnoj ligi dolazilo najmanje 10.000 gledatelja. "Ukoliko, naprimjer, Hrvati i Slovenci ne žele igrati u regionalnoj ligi, blizu su nam Bugari i Mađari. Što prije se udružimo, to bolje", dodao je Pančev.(sarajevo-x) ---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:30 ---------- Darko Pančev: "Ne trebaju nam Hrvati i Slovenci za regionalnu ligu" Nekadašnji veliki makedonski napadač Darko Pančev zagovornik je organiziranja regionalne lige u nogometu. Kaže da ona može funkcionirati i bez Hrvata i Slovenaca. "Ukoliko se udružimo, sve je moguće. Treba gledati prema naprijed i reći zbogom mržnji. Mogao bi se preslikati model iz regionalne košarkaške lige, ali da se uključi i Makedonija", prenose srpski mediji izjavu Pančeva za Sport. Bivši napadač Vardara, Crvene Zvezde, Intera, Leipziga, Fortune iz Düsseldorfa i Siona smatra da bi na utakmice u regionalnoj ligi dolazilo najmanje 10.000 gledatelja. "Ukoliko, naprimjer, Hrvati i Slovenci ne žele igrati u regionalnoj ligi, blizu su nam Bugari i Mađari. Što prije se udružimo, to bolje", dodao je Pančev.(sarajevo-x)
05-04-2010 | #29 |
Head coach
|
koga briga za ovu njihovu ligu svedno nema hajra od nje...nego vidi dresa u cojka
|
05-04-2010 | #30 |
The Man
|
liga je odlicna ideja