15-05-2010 | #781 |
Golden member
|
pa vidi rome, juve vec ima bolju ekipu od njih pa 7 mjesto
nista to ne znaci vjeruj mi
15-05-2010 | #782 |
Assistant coach
|
Krasič je več dosta puta rekao da mu je prioritet Milan. On i Dzeko.
A meni lično je Del Neri dobar trener, zna izvuči Juve iz krize.
15-05-2010 | #783 |
TM artifex
|
Del Neri je dobar trener, ali jedna stvar mi je losa kod njega (tj. super za nas koji mrzimo rubentine), on je imao strasan flop i u Romi, i u Portu. Znaci, u Chievu odlican, Atalanti prosjecan, Sampdoriji odlican, ali... u imalo vecim timovima los.. Vidjecemo kako ce to izgledati.
|
15-05-2010 | #784 |
Head coach
|
del neri je dobar trener i nista vise...znaci njemu je borba za jesto koje vodi u lp vrhunac...a sto se tice transfera kod oe stare kurve...sta vi stvarno mislite da ce krasic i slicni otici kod njih i igrati europa ligu,a moze otici u mufc i neki bolji tim i igrati lp
|
15-05-2010 | #785 |
Head coach
|
Ma samo nek njima dodje Del Neri,od srca im to zelim...da ih ponovo gledamo u borbi za evropska takmicenja,dok mi vodimo borbu za scudetto
15-05-2010 | #786 |
Spammer
|
hahah sad je milina otici na jubebalkan
|
16-05-2010 | #787 |
Team star
|
pa i Bilan kanta Jube a komedije majko mila na šta je spao ovaj klub hahahahah
16-05-2010 | #788 | |||
Head coach
|
sa juvebalkan:
Quote:
Quote:
Quote:
16-05-2010 | #789 |
Spammer
|
cuti nisi ti video kakve nadimke daju SVOJIM igracima Amauri drvoseca
|
16-05-2010 | #790 |
Team star
|
juBe merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda bas ih mrzim hehe
Forza INTER
16-05-2010 | #791 |
Substitute
|
a kako mi ih je žao
a prije početka sezone, nabrijani, diego će vas pojest!! još meni bilo krivo što u inter nije došao
16-05-2010 | #792 |
Head coach
|
stvarno sam uzivao u igrama Juventusa ove sezone,hvala im na svemu i nadam se da ce mi iduce sezone pruziti ako nista barem slicnu sezonu Forza ovakav Juve danas i uvijek
16-05-2010 | #793 |
The Man
|
tek sad video da izgubili 3-0 od milana tuga
16-05-2010 | #794 |
Substitute
|
Del Pjero: "Koja katastrofa..."
Kapiten Juventusa nije mogao da dočeka da se košmarna sezona završi. Nada se da će Bufon, Trezege i Kamoranezi ostati... Za svojih 17 godina u klubu, Del Pjero ne pamti goru sezonu, izuzev možda 1998. kada je bio povređen, a Juve bez njega završio u Intertoto kupu. "Sve što je moglo da krene loše, krenulo je ove sezone. Od početka do kraja. Nebitno je što smo večeras izgubili, i da smo dobili, to ne bi promenilo ništa. Ovo je katastrofalna sezona", rekao je legendarni kapiten. I pored nekih najava, ne dovodi u pitanje ostanak u klubu. "Nema šanse da odem, ostajem u Juventusu. Što se tiče glasina o odlasku Trezegea, Bufona i Kamoranezija, mogu samo da kažem da se nadam da nisu istinite", dodao je Del Pjero. --------------------------------------------------------------------------------------------- Da im je primavera tim igrao,onda sedmo mesto im je uspeh a ovako oni su cisti gubitnici,luzeri,starci.Umesto da se otarase tih staraca i dovedu neke mlade igrace oni ih zadrzavaju,kakvi **jmuni,zelim im da i sledece sezone ovako igraju jer ovo je njihova sadasnjost i buducnost!!! |
16-05-2010 | #795 |
Assistant coach
|
Treba mi podatak i video o najvecoj pobjedi Intera nad ovim smecem ..