|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
07-02-2010 | #16 |
Spammer
|
nije sto navijam za srbiju i sto sam srbin ali realno mi mozemo lako da pobedimo italijane,nemaju oni neke zvezde kao nekada bekovi su im slabi (barem ove sto lippi zove) sredina napravljena od starahana ambrosini,gatuzzo i ostali digimoni a napadaci koji igraju za repku ne bi bili preveliki problem vidicu i lukovicu..... da zovu u reprezentaciju cassana,balotellija,tottija,miccolija,santona,rosi nu.... onda bi bili mnooooooooogo jaci ali ovako su dosta istrosena ekipa
|
07-02-2010 | #17 |
Head coach
|
Hrvatska ima laka grupa, srbija takodje, mislim da ce ode dajle, crna gora imaju stvarno tesku grupu, bosna ima nezgodna grupa, imace problemi, slovenci ce imate problemi u tom grupu.... sta se tice grupa u kojoj je makedonija, mislim da smo dobili dobre protivnike, imamo sanse za 3to mesto, ako dade bog i 2ro
07-02-2010 | #18 |
The Man
|
pa bas to ti kazem zezaces ih kad ih spustimo na zemlju
07-02-2010 | #19 |
Assistant coach
|
E volio bi više nego išta. Da jih razbiju sa 3:0 i da ušute zauvek.
07-02-2010 | #20 |
Head coach
|
vanja...volio bih kada bi opet bili prvo u grupi...al konjina sijeda poslije SP ide konacno sa klupe...a to ce sigurno donijeti i smjenu jedne sjajne generacije u Italiji...i tada nastupaju oni mladi a vec svi veoma dobri igraci zeljni slave i uspjeha sa repkom...tako da vam sigurno nece biti lako...a sto se bekova tice santona motta i crisito su ti sjajni bekovi i sigurno je da ce ova dvojica prvih u skorije vrijeme(nakon sto sijeda budala ode) dobiti onu pravu priliku
|
08-02-2010 | #21 |
Spammer
|
znam to nego sam mislio da ce jos uvek ostati lippi hehe
ma ova sledeca generacija italije je mnogo bolja nego ova predhodna videcete kada bi u napadu igrali balotelli,cassano,miccoli,pazzini,di natale,quagliarella u vezi de rossi,rosina,montolivo,perotta,totti,aquilani..... . u odbrani dodati mottu,crisita i santona a za stopere santacrocea,barzaglia,gamberinia uz chiellinia bili bi mnogo bolji nego sto im sad igraju igraci svi 33 + |
08-02-2010 | #22 |
Head coach
|
Vanja.... jesi li ti normalan???? miccoli (30), di natale (33), quagliarella(27), totti(55 ), perotta(33).... gde su ti aquafresca, giovinco itd...???
08-02-2010 | #23 |
Team legend
|
Buffon-Santon,Chiellini,Gamberini,Grosso-De rossi, Pirlo, Giovinco-Balotelli,Gilardino,Cassano
Ovako bi ja igrao 4-3-3. nznm jedino za giovinca mozda neko defanzivniji tu. |
08-02-2010 | #24 |
TM artifex
|
Aquilani umjesto Giovinca. U odbranu makni Gamberinia i Grossa, ubacis Matrixa (u buducnosti Rannochiu ili Bonuccia) i na beka Cassania ili Mottu, pa Santon da predje lijevo.
|
08-02-2010 | #25 |
Head coach
|
Ma ima Montolivo,on igra u zivotnoj formi kako je dobio kap traku u Fiorentni tako da on moze tu uletit i onda bi stvarno Italija imala ekstra ekipu.Buffon,Santon,Chiellini,Gamberini,Criscito,D e Rossi,Pirlo,Montolivo,Cassano,Mario,Gila
08-02-2010 | #26 |
Head coach
|
curvo...mali motta je siguran na edesnom beku kad ode onaj konj zambrota...tako da santon mora na lijevu on i crisito...a sto se tice veznog reda i napada rijetko je da se moze koja repka pohvalit da ima toliko sjajnih igraca za samo par pozicija...al jbg kad onaj sijedi konj uvijek one najgore zove
|
08-02-2010 | #27 |
Head coach
|
ma sta stavljat pirlo, proslo je njegovo vreme... a montolivo stvarno bih zeleo da ga vidim kod nas
26-03-2011 | #28 |
TM artifex
|
Engleska dobila Wales u goste, i tako se izjednacila na vrhu tabele sa CG. Obe ekipe imaju po 10 bodova. Inace, prodan mec 1/1. Kako su ih ovi pustili, kosti im se osusile
Bugarska i Svica igrale 0-0 u Sofiji, tako da su na polovini kvalifikacija na 4 boda. Tacno 6 iza prvog dvojca. Sledeci mec nam je sa Bugarima kuci, ukoliko ih pobijedimo, eto nas makar u zrijebu Btw, dobili juce Uzbekistan 1-0 u prijateljskom mecu. Strasan rezultat... |
26-03-2011 | #29 |
Assistant coach
|
Goran nam izugbio :S
Irska 2-1 Makedonija
30-03-2011 | #30 |
Golden member
|
Kad se sjetim pojedinaca koji su govorili da Kuyt nije neki igrac . Golovi za pobjedu protiv Madzarske:
U utakmici prvi gol postigao i Sneijder, dupli sam sebi odigrao sa protivnikom .