|
Rukomet Dosta zanimljiv sport i kod nas, raspravljajte o rukometu poznatom kao sport sa loptom u ruci |
Thread Tools | Display Modes |
08-02-2009 | #1 |
TM artifex
|
Novosti
HRVATSKI rukometni reprezentativac Ivan Pešić uspio je preživjeti brutalan i nezapamćen napad koji se noćas dogodio ispred noćnog kula u mjestu Balatonfured. Njegov suigrač u Veszpremu i rumunjski reprezentativac Marian Cosma preminuo je na putu do bolnice, a najbolje je prošao Srbin Žarko Šešum koji je samo lakše ozljeđen. (Index.hr)
|
08-02-2009 | #2 |
Team star
|
Bravo nera sto si to objavio,evo sad je bilo na tv..strasno!Napali su ih sa nozevima
08-02-2009 | #3 |
TM artifex
|
30 budala su napali njih trojicu... Strasno..
|
08-02-2009 | #4 |
Consigliere
|
lakše ozlijeđen?
''...dok je Srbin Žarko Šešum zadobio teške tjelesne ozljede glave.'' zadobio frakturu lubanje Trojica rukometaša u spomenutom klubu slavili su rođenje djeteta jednog od suigrača, no u jednom trenutku rumunjski igrač Cosma je zaplesao s djevojkom jednog od napadača, nakon čega je došlo do krvavog napada na rukometaše. Šešum je potrčao pomoći suigraču no tad je brutalno pretučen te je pao u nesvijest i zadobio frakturu lubanje. Pešić je u općoj pomutnji i kaosu dobio nož u leđa te je morao odmah na operaciju vađenja bubrega. ovo su stvarno neke budale, ja bi sad skupio neku svoju ekipu i nalemao jednog po jednog
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
08-02-2009 | #5 |
Team legend
|
Ma bola, cuj napast 3v30 rukometase. Pa stvarno gdje im je mozak, a sigurno ce ih prepoznat neko, vidit ces
|
08-02-2009 | #6 |
The Man
|
Ma prepoznace jednog, pa ce taj sve otkucati...
|
08-02-2009 | #7 |
Spammer
|
Pa da su im tu bili Chuck Norris i Bata Zivojinovic bilo bi drugacije
|
08-02-2009 | #8 |
Consigliere
|
ahahaha vanja ti uvijek s tim Chuck Norrisom
ali istina da, da je on bio tamo uff
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
08-02-2009 | #9 |
Team legend
|
A jbt, to su ih romi napali. Sad sam 100% siguran da ce ih nac, jer ako ces nekog nac nac ces cigane
|
08-02-2009 | #10 |
Spammer
|
Da nisi mozda ti pa prikirivas zlocin
Uvek krivite nas cigane |
08-02-2009 | #11 |
Golden member
|
cuo sam i ja za to.. ne znam sta da ti kazem - dirao je tudju zensku
|
09-02-2009 | #12 |
The Man
|
Ja sam cuo da je ta ciganska organizacija i ranije imala slicne napade
|
09-02-2009 | #13 |
Banned
|
|
09-02-2009 | #14 |
Primavera
|
Navodno otac od ovog Sesuma drzi zastitarsku firmu,i sad je kao angaziro 100-injak zastitara da nadju napadace.Moglo bi biti veselo.
09-02-2009 | #15 | |
Consigliere
|
Quote:
ahahahaha kad ih ovi nađu
|