13-02-2009 | #31 |
Team star
|
http://www.youtube.com/watch?v=EQFk4aYRLUY zamislite da se probudite i vidite ovu...mislim da bi mi srce stalo
15-02-2009 | #32 |
Substitute
|
hehehe,a najaca je Bulgarian Music Idol2-Mariah Carey-without you
|
15-02-2009 | #33 |
Team legend
|
Kad bi ovu vidio nebi se probudio
|
16-02-2009 | #34 |
Substitute
|
heheh no bi klepetnuo
|
17-02-2009 | #35 |
Head coach
|
|
17-02-2009 | #36 | |
Consigliere
|
Quote:
pa skini klip dobiješ flv i onda nađi na netu neki flv to blabla konverter
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
|
17-02-2009 | #37 |
Team legend
|
Ijaoooj, gdje ove izvlacis xD
|
17-02-2009 | #38 |
Head coach
|
to su krajisnici hehehe
ma ko ce milion programa skidat hehe |
17-02-2009 | #39 |
Spammer
|
Skini Format Factory konvertuje iz cega oces u sta oces
|
21-02-2009 | #40 |
Head coach
|
|
21-02-2009 | #41 |
Consigliere
|
ej amico evo jedan posebno za tebe
ne znam koliko pratiš talijansku TV i koliko znaš talijanski ali nema veze to je iz emisije ''Scherzi a parte'' u kojoj naprave neku zajebanciju poznatijim ličnostima pa je smiješno gledat reakcije, a ovi normalno ne znaju da ih zajebavaju, to je isto u stilu kao ona emisija američka koju je vodio Ashton Kutcher, samo što ovdje gosti dođu u studio pa se onda to gleda i tako, uglavnom nesretnik je jedan talijanski glumac Claudio Amendola, koji je i sam kansije(tj sada) voditelj emisije a inače poznati navijač Rome išao je kod prijatelja kojeg baš poznaje i lik crta tetovaže i to, inače on ima već neke na sebi i tako, i naprave scenu tako da taj njegov frend mora nešto kao do žene jer joj stao auto ovo ono, i da će mu neku stvar koju je htio nacrtat njegov prijatelj koji je inače navijač Lazija, ovaj na početku se misli oće neće na kraju legne i ovaj mu nacrta ogromnog orla(naravno ne za trajno) i kad ovaj to vidi ahahahahaha zamisli da tebi netko od rome nacrta iza na leđima ogromno hahahaha http://www.youtube.com/watch?v=XIvHwIVMyYU
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
21-02-2009 | #42 | |
Golden member
|
Quote:
vidi se da imaju ibrinih osobina a gledaj ovog napadackog trojca http://www.youtube.com/watch?v=_qF8Vp1yZUs |
|
21-02-2009 | #43 |
First team
|
aaaaaaaa covjece prejakooooooooo
hahaha....koji lik. slabo pretim talijansku Tv,al solidno razumijem talijanski. ovo od sad moram pratit,na kojoj tv bude?? Covjece nedo bog nikom,ja ne znam stvarno kako bi reagiro.
21-02-2009 | #44 | |
Consigliere
|
ahahahha al sam se odvalio, ovaj se počeo smijat i Ibišević odmah puko
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:22 ---------- Quote:
inače ti je to na ''canale 5'' četvrtkom u 21:00 ili 21:15 tako nešto, eto baš jučer bilo i baš jučer su prikazali ovo kao jer je bila velika potražnja da opet to stave jer je malo starija stvar haha al obožavam kad rimljani počnu prostačit na početku i na kraju onaj ahooo aoooo
|
21-02-2009 | #45 |
First team
|
al najgore sto ga jebe cijelo vrijeme, za derbi i tip trpi bolove da bi na kraju imo Rimskog orla na ledima...
Valjda opet budu reprizirali da vidim komentare na Tv-u....