|
Historija Podkategorija posvećena Interovoj prošlošću |
Thread Tools | Display Modes |
28-06-2015 | #61 |
Golden member
|
Ja sam imao dokaze, frajer je to izjavio pa se ti puši .
28-06-2015 | #62 |
First team
|
To neki anti-inter medij objavio i ti odmah povjerovo, a ne bi povjerovao da su protiv Milita nešto neprimjereno napisali. Kad bi vjerovao u sve što pročitam u medijima davno bi me glava zabolila, ljudi žive od trača.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." Last edited by Biscione; 28-06-2015 at 11:49. |
28-06-2015 | #63 |
Golden member
|
Kakav anti Inter naveo sam par izvora, provjeri u temi. Cini mi se Gazzetta i jos neki.
28-06-2015 | #64 |
First team
|
Pa ti isti su naveli i za Mancijevu klauzulu, ali ti izgleda uzimaš samo ono što ti paše.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
28-06-2015 | #65 |
Golden member
|
Jesu li ti isti stavili navodne znakove za Mancinija, da je neko to izjavio? Prestani spamati više temu.
28-06-2015 | #66 |
First team
|
De video prikaz te njegove izjave? Imaš samo što je neko napisao i ti odmah povjerovao. A najsmešnije je što misliš da ako stave navodnike da je to istina, koliko sam sam takvih izjava pročitao a kasnije igrači (ili medijske ličnosti) kažu da su to sve laži i da uopće nisu ni davali intervju. Što ti odgovara prihvataš a što ne onda je to neistina. Prestani spamati temu više.
A i to za Mancija, pa takve stvari se ne citiraju nije to intervju, to su podaci koji se samo iznesu. Kada su u pitanju iznosi za koje je igrač prešao u neki klub (ili plate ili klauzule) u 99% slučajeva nećeš naći ničiju izjavu, niti će klubovi zvanično izjaviti koje su cifre u pitanju ali ipak do medija dođu te informacije. Tako isto i za Manciovu klauzu. Po 100 ti kažem de malo razmisli prije nego nešto napišeš.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
28-06-2015 | #67 |
Golden member
|
Čekaj intervju mora biti popračen video snimkom? Ahahhahahahaha.. e stvarno Bisc, ahahahahahahaha..
Dakle, validno je to što neko samo piše da ima klauzulu nego li quotana izjava? Strašan si!
"Imam veliko poštovanje prema ostalim napadačima, ali Diego je Diego" - Andrea Stramaccioni nakon povrede Il Principea Last edited by dera; 28-06-2015 at 16:11. |
28-06-2015 | #68 |
First team
|
Ne mora biti popraćen ali ja ću 100% vjerovat samo u onaj koji je popraćen video snimkom gdje se vidi da je to rekao a ne da je neko rekao-kazao da je rekao. Milion sam se puta uvjerio koja su stoka novinari, ništa im nije sveto samo da imaju svoju vijest jebla ih vijest.
I to za Mancia ne vjerujem 100% jer nisam lično vidio, nisam ja ko ti da prihvatam samo ono što mi se sviđa a što ne sviđa da odbacujem kao lažnu vijest. Ali je ista vjerovatnoća za Manciou klauzolu da je tačna kao i ona Bambinova navodna izjava jer nijedno ni drugo nismo vidjeli (ili čuli) nego samo pročitali.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." Last edited by Biscione; 28-06-2015 at 16:31. |
02-07-2015 | #69 |
Golden member
|
Michel Platini u godini 1978, potpisao je za Inter. Potpisao predugovor ali pošto nije ukinut zakon u vezi dovođenja stranaca u Italijanske klubove ,ovaj transfer je propao. Eh, da je došao imali bismo pomoć od UEFE, sada nas karaju .