|
Utakmice Razmjenjujte mišljenja o taktici i sastavu za naredne utakmice |
Thread Tools | Display Modes |
05-09-2012 | #16 |
Team star
|
--------------Handanovic---------
--Zanetti----Ranocchia----Juan-----Pereira-- ------Ricky-----Mudingayi-----Guarin -----------Sneijder------Coutinho--------- ----------------Palacio----------- Dok nam je obrana još u rasulu možemo samo sanjati o 4-2-3-1 formaciji. Ricky sam pomaknuo nazad jer je to igrao u Argentini i tad je briljirao. Guarina lijevo tako da desno može ulaziti na šut. Mudingayia sam zbog fizičkih predispozicija stavio ispred Gargana. |
05-09-2012 | #17 | |
Primavera
|
Quote:
Općenito su u Chelseu napravili dobru stvar u ovom prijelaznom roku nakon osvajanje LP jer su se riješili nekih starijih igrača,a doveli mlade i talentirane i za par godina bi opet mogli ući u najuži krug favorita u LP.
25-09-2012 | #18 |
Assistant coach
|
Moja želja, da jednom probaju to:
-----------------Handanović----------------- Zanetti------Ranocchia------Juan---Nagatomo -------------------Mariga-------------------- -------------Sneijder-----Guarin-------------- ---Coutinho-----------------------Cassano--- ------------------Palacio-------------------- Sneijdera sam pomako nazad da pomogne Guarinu kod kreacije igre več duboko u vezi gde bi skupa se branili i napadali (davali support Coutinhu i Cassanu). A Cassano bi sa tim imao više slobode u igri i kod organizacije igre u samom napadu. A Mariga bi igrao zadnjeg veznog a momak još ima najbolji pregled igre od svih naših DM-ja. Umjesto Palacia i Marigu neka ubace trenutno Milita i čelavog ili Mudingayja dok se ono dvoje sasvim ne oporave.
Last edited by Quaresma#7; 25-09-2012 at 20:33. |