05-05-2009 | #16 |
Consigliere
|
savjetujem deri da se ovaj thread izbriše, prvo blesav je, ima toliko datuma i to super datuma za nas u pozitivnom smislu koji nisu otvoreni a otvaraju se ovakvi, i šta bi sad trebali slavit godišnjicu neku????
plus thread sad ide prema pljuvanju ronalda i vierija, i mene su razočarali kao osobe na kraju ali čekaj malo...
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
05-05-2009 | #17 |
TM artifex
|
Mauro7, ako imas sto da mi kazes, reci mi u lice (iako si nekoliko kilometara daleko). Neznam sto ce Huskicu ovaj thread, ali ajde. Jos uvjek sumnjam da je rubentusovac . Eto, ako moji komentari ruze thread, izbrisite ih. Cinite sto ocete Necu vise ovdje komentarisati
|
05-05-2009 | #18 |
Consigliere
|
zašto ne otvoriti thread važni ili veliki datumi, i onda staviti u temi datum i ispod njega što se dogodilo i ako se nađe neku youtube utakmice, pa taman da bila i '64. i '65.
znači onda u temi konstantno netko stavlja datum kojeg netko još nije stavio i tako thread se puni lijepim sjećanjima a i onih koji nisu tada bili ni živi pa dobro da se malo nauče, 60ih nitko od nas nije bio niti rođen pa eto
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
05-05-2009 | #19 |
TM artifex
|
Zivio Mauro govornik (mogao si Titu pisati govore, kako si pametan) Slazem se
|
05-05-2009 | #20 | |
Head coach
|
Quote:
a sto se tice teme ako dera misli da je treba zatvorit/izbrisat samo naprijed |
|
05-05-2009 | #21 |
Team star
|
ma pustite Ronalda na miru...jeste normalni ljudi...real ga je želio prodati i jedina konkretna ponuda je došla sa strane Milana...i šta da čovjek uradi?? da prestane igrat nogomet zbog vas? ne serite molim vas...
ronaldo je kralj napadača, puno današnjih navijača intera počela je za inter navijati tek kad je došao ronaldo |
05-05-2009 | #22 | |
Consigliere
|
Quote:
|
05-05-2009 | #23 |
Team star
|
i ja
|
05-05-2009 | #24 | ||
Team legend
|
Quote:
Quote:
|
||
05-05-2009 | #25 |
The Man
|
Daj ne seri ti grujinho, a sto je otisao u real posle svega sto je uradjeno za njega, i to govori dosta o njemu
P.S a sto se plakanja tice mislim da je to jedan od tuzniih momenata u mojoj navijackoj karijeri
05-05-2009 | #26 |
Spammer
|
ma ronaldo je uvek bio govno i ostace prvo je covek igrao za barcu dosao je kod nas bio je dobar covek se povredi nasi ga lece neguju ko cvet i taman se oporavi aj cao ode u real najveci rival barcelone i to mu je bilo malo pa je morao da ode i u bilan i onda proslavi onaj jebeni gol .a ovo sad sto igra tamo u picku materinu i svaki put kad da go na trening a goal to objavi to ga je bog kaznio
|
05-05-2009 | #27 |
Golden member
|
ronaldo je jedna ikona i koja ce uvijek kvariti reputaciju c ronalda iako sada mnogi kazu da je bolji
kada god, za 10-20 godina kazes RONALDO, biti ce to onaj Ronaldo iz Intera i Brazila ostati ce uvijek upamcen, veliko ime pa vi pricajte vieri, sigurno nije imao srce ispod dresa milana! ---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:54 ---------- zatvoriti cemo ovu temu i neka neko otvori - Datumi, gdje cemo jednom rijecju opisati taj DAN |