07-02-2009 | #1 |
Team star
|
Dobro vece :D
Mislim da netreba nista posebno da kazem....Ja sam Filip Stevanovic iz Crepaje (selo pored Panceva) iz Srbije... i navijam za inter od 2003.....sve dalje znate o meni.....ah da "rod" sam sa onim Alenom Stevanovicem
07-02-2009 | #2 |
Head coach
|
ajd dobro dosao u ovu malu ali lijepu zajednicu
pozdravi "rodjaka" od mene |
07-02-2009 | #3 |
TM artifex
|
A dobro nam dosao
|
07-02-2009 | #4 |
Spammer
|
De si milka Canic
|
28-09-2009 | #5 |
Consigliere
|
hehehe dobio reklamu na mail pa se sjetih tebe moco odma' , vidio ma vidi lijepa oprema za školarca hehehehe
P.S. hehe ova tema bila zadnja hahah, a šta je ovo huskiću tu si još bio nježan prema moci hahaha
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
28-09-2009 | #6 |
Team star
|
ranac mi netreba,imam ovaj moj,aj mauro bude dobar pa mi kupi ovo...sta je to,sitnica
28-09-2009 | #7 |
Spammer
|
|
28-09-2009 | #8 |
Team star
|
ne znam o okome se radi nesecam se kog rodjaka
28-09-2009 | #9 |
The Man
|
pa alena stevanovica, znas li ti da citas? hehe
P.S pristao bih da se vratim u skolu ako ce mi neko kupiti ovaj pribir ili pak da svi skupimo kes pa da ga kupimo deri
28-09-2009 | #10 |
Golden member
|
ako je dzaba, moze, bratu cu dati bojice i pernicu , a sebi ovo ostalo
28-09-2009 | #11 |
Team star
|
ma zna se ovde ko ide u skolu,kupujte mi odmah !!!! moram negde da uvezbam engleski
28-09-2009 | #12 |
Spammer
|
jao moca jos nezna engleski
|
28-09-2009 | #13 |
Golden member
|
sto je najzalosnije, ja sam zbog gramatike jedva dobijao u SŠ 4, dok su neki kojima sam ja za pare radio diktate, imali 3
28-09-2009 | #14 |
Consigliere
|
hahahahaha ja sam uvijek iz diktata imao 5 a gramatika jedva neke dvice il eventualno trojke
al to je i bilo zbog profe, kod mene pale oni strogi, s ovim je bila zajebancija a nije ni da sam učio nešto i onda kad se dolazilo na kontrolni paff a na zadnjoj godini smo imali neku staaru ženu, al bila stroga za popizdit i imo sam 5 jer sam učio tada hahaha
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
28-09-2009 | #15 |
Head coach
|
Sta je sa ovaj forum, svi znaju Angliski... Samo jadni moca... moramo ga nauciti...