08-08-2010 | #91 |
Assistant coach
|
Moca ..samo ti ovo stavljaj , ali kad ti taj njen momak razbije facu ..hocemo tu sliku
08-08-2010 | #92 |
Head coach
|
Ja se od sada javljam za sliku
08-08-2010 | #93 |
Team star
|
Samo cu reci za njenog decka da... BOLIIIIIIIIIIIII MEEEEE,BOLI MEEEEEEEEEEEEEE,BOLIIIIIIII MEEEEEEEEEEEEEEE...tuki,ovaj USPOMENAAAAA
08-08-2010 | #94 |
Substitute
|
Pazi se Moca,nemoj da te nesto drugo zaboli.
|
08-08-2010 | #95 |
Spammer
|
|
10-08-2010 | #96 |
Team star
|
nesto na brzaka iz moje radionice,da malo opustimo atmosferu na forumu..nadam se da vam se svidja
10-08-2010 | #97 |
TM artifex
|
Moca, jesi ti isao prije pocetka u skolu, na razgovor kod psihologa?
|
10-08-2010 | #98 |
Head coach
|
Moca iskreno ovo mi se ne svidja, povezujes Inter sa Capelo i Carrick koi nemaju nikakvu dopirnu tocku.
Nista licno, vec ovo ti govorim zbog kluba.
17-09-2010 | #99 |
Team star
|
inter-bari
inter,ispod,bari ne daje ,milito i coutinjo eto da znate sta sam odigrao jer idem od sutra pa do 26 na eskruziju,evro trip (italy,fracne,espanja ) pa se necemo cuti neko vreme,ako uspem da odem na tekmu barsa-sporting hihon,dobicete slike sa stadiona a i mozete me videt kako ulecem i bijem mesija haha. Spremio sam moju garnituru interovih stvari za eskurziju,tako da mozete ocekivati da tumaram po spaniji i veneneciji u intovom dresu,slike iz barsiong muzeja naravno u militovom dresu. Jos ako bi nasao matrixov pa da provociram malo spance...sve u svemu ako me neko ne ubije dobicete slike
17-09-2010 | #100 |
Assistant coach
|
Sretan put i jos nesto, ne mogu sad nac sliku, al nadam se da ti je mama poslala poruku da ne ides kod kurvi u Barceloni, zarazices se
17-09-2010 | #101 |
Team star
|
uputilo mi je par ljudi tu sliku pred odlazak hahahahaha,nesmem nista da obecam hahahaha ako bude nesto sa doticnim zenskama nizeg morala ,imacete i tu sliku hahahaha
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:02 ---------- btw AHAHAHAHAHA http://vesti.krstarica.com/?rubrika=...09&godina=2010
17-09-2010 | #102 |
Head coach
|
dabogda se izgbuio tamo ...
|
17-09-2010 | #103 |
Team star
|
pitacu vas ja onda,ko ce vam pravi klipove koje niko ne gleda na youtubu hahaha
27-09-2010 | #104 |
Team star
|
evo stigoh i ja iz spanije eskurzije bila losa,mada nisam bas imao svoje drustvo......odusevljan sam kamp nou-om ,predivan i prevelik stadion,najbolji do sada na kom sam bio (mada je izbor marakana i jna -.- ) Nisam mogao da ispustim priliku a da malo ne provociram .... Samire uzivaj u slikama
27-09-2010 | #105 |
Team star
|