|
2009/10 Arhiva utakmica iz sezone 2009/10, podjeljena na takmicenja |
Thread Tools | Display Modes |
03-08-2009 | #31 |
Spammer
|
sto nije pozvao arnauta ili ce njega sutra da cimne
|
03-08-2009 | #32 |
Golden member
|
ne znam otkud nekima da mario nije pozvan
03-08-2009 | #33 |
Assistant coach
|
Pa napisali su tako na Calciomercatu a ja sam samo informacijo prenjeo ovamo.
03-08-2009 | #34 |
The Man
|
nemoj da ti se vise ovo ponavlja
03-08-2009 | #35 |
Assistant coach
|
03-08-2009 | #36 |
Spammer
|
|
03-08-2009 | #37 |
Head coach
|
jao nema rivasa
03-08-2009 | #38 |
Head coach
|
Samuel Eto'o
'Volio bih započeti eru u Interu osvajanjem Superkupa' Samuel Eto'o, novi 28-godišnji napadač Intera iz Milana, svakim je danom sve više uvjeren kako je prelaskom iz Barcelone u “klub porodične atmosfere” napravio dobar posao. Foto: AP - Svojoj sam porodici rekao da sam sve sigurniji kako je moj dolazak u Inter dobra odluka. Počeo sam već šetati Milanom, a ljudi koji me na ulicama prepoznaju me previše ne gnjave. Naravno, svi od mene traže istu stvar, osvajanje Lige prvaka - kazao je kamerunski reprezentativac koji je s više od sto pogodaka za Barcelonu do kraja prošle sezone oduševljavao navijače katalonskoga kluba. Dodao je Eto'o da su ga svi novi suigrači lijepo prihvatili. - Istina je, a to je ono što svakom igraču koji promijeni klub treba - tvrdi Kamerunac čija je velika želja započeti eru u Italiji naslovom pobjednika Superkupa. U toj će se utakmici, 8. avgusta u Pekingu, sastati Inter i Lazio. - Velika mi je želja osvojiti Superkup. Pobijediti Lazio u Pekingu bio bi najbolji način da vratim povjerenje koje mi je ukazano. Samo sedmicu dana života ovdje bilo mi je dovoljno da shvatim koliko želim pobjeđivati s Interom - zaključio je Eto'o. Inače, trener Interove momčadi Jose Mourinho medijima je već izdiktirao imena igrača koja će voditi na put u Kinu. Interova momčad za utakmicu Superkupa: Golmani: Julio Cesar, Paolo Orlandoni i Francesco Toldo Braniči: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon, Javier Zanetti Vezni igrači: Esteban Cambiasso, Rene Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Ricardo Quaresma, Dejan Stanković, Patrick Vieira Napadači: Mario Balotelli, Samuel Eto'o, Diego Milito, David Suazo
03-08-2009 | #39 |
Consigliere
|
što se tiče ove utakmice s Lazijom neće biti Ledesme, Pandeva i De Silvestrija
sva trojica su stavljeni sa strane jer malo previše seru o nekom svojem nezadovoljstvu i željom za većom plaćom i tako nešto uglavnom
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
03-08-2009 | #40 |
Team star
|
kako nam je samo vezni red loš...mancini i quaresma daleko od prave forme...ostali su svi manje više trkači....
|
03-08-2009 | #41 |
Assistant coach
|
U koliko se ovo igra po nasem vremenu? Mora se ipak na Zeljo-Siroki
03-08-2009 | #42 |
TM artifex
|
Mislim u 16h. Ili 14h. Tuda nedje
|
03-08-2009 | #43 |
Consigliere
|
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
03-08-2009 | #44 |
Team star
|
jer ce biti prenos negde
03-08-2009 | #45 |
TM artifex
|
|