|
2009/10 Arhiva utakmica iz sezone 2009/10, podjeljena na takmicenja |
Thread Tools | Display Modes |
11-08-2009 | #1 |
Consigliere
|
Trofeo ''TIM''
želio sam staviti u temu prijateljske al neka bude ovako ovo je baš trofejčić pa nek bude zasebna tema
Igra se 14.08 u Pescari, u 20:30 se igra prva mini utakmica Bit ćemo praktički bez svih onih koji su pozvani u reprezentaciju sada, a to je više od pol ekipe, ali isto tako i Milan i Juve naravno za one koji to ne znaju igraju se utakmice od 45 minuta svako sa svakim ekipa koja gubi prvu utakmicu ostaje na terenu i igra sljedeću sa trećom ekipom na turniru, znači čisto radi primjera ako igramo mi prvu i pobijedimo onda igraju milan i juve i mi igramo posljednju treću utakmicu 3 boda ekipi koja pobjedi, ako završi bez pobjednika ide se odmah na penale i onaj koji tamo pobjedi dobiva 2 boda, a ekipa koja izgubi na dotičnim penalima dobiva 1 bod (naravno poraz na kraju regularnog vremena ne nosi bodove) u slučaju da se na kraju dvije ekipe nađu izjednačene u bodovima, prednost ima ona koja je odnijela pobjedu u međusobnom ogledu i evo jedne statističke zanimljivosti za one koje će se igrati u temi PIO : do sada se dolazilo do penala u 9 utakmica, znači 8x3=24 utakmice ukupno do sada i 9 od tih su išle na penale, u postocima 37,5% utakmica ide na penale. Samo je izdanje od 2003. bilo bez penala(u sve tri utakmice bilo je pobjednika nakon regularnog vremena), u svim ostalim izdanjima uvijek je barem jedna utakmica završila bez pobjednika nakon regularnih 45 minuta Evo malo zanimljivosti : Trofej se igra od 2001. i igraju ga uvijek Inter, Milan i Juventus, znači do sada se igrao 8 puta a interesantan je podatak da ga Juve nije nikad osvojio, 5 puta naši(2002, 2003, 2004, 2005, 2007) i 3 puta naši rođaci(2001, 2006, 2008)
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ Last edited by Mauro7; 11-08-2009 at 22:31. |
11-08-2009 | #2 |
Head coach
|
hocel bit prenos na rai
11-08-2009 | #3 |
Consigliere
|
ne, Mediasetov Canale 5, ako ga vidiš super jer ne bi trebalo bit kodirano, barem do sada nisu nikad
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
11-08-2009 | #4 |
Head coach
|
je... ga onda nema toga kod mene heheheh
12-08-2009 | #5 |
The Man
|
nadam se da ce barem bet prenositi
12-08-2009 | #6 |
Golden member
|
mislim da ce prenositi jos neki, moram ici na krov stimati skystar
12-08-2009 | #7 |
Team star
|
Imam ga ja
12-08-2009 | #8 |
Team star
|
ma uzimamo ovaj kup jer je to postalo nekako tradicija
12-08-2009 | #9 |
Head coach
|
ma j kup bitna je LP
12-08-2009 | #10 |
Spammer
|
ma nek bude ovo jedina juventusova titula u sledecoj godini i svi debeli i srecni
|
13-08-2009 | #11 |
TM artifex
|
Zbog reprezentativnih utakmica, i umora nekih igraca, na trofeu TIM ce biti saren sastav. Jose je rekao da ce priliku sigurno dobiti: Matrix, The Wall, Pat Viera, Q i Diamantino.
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni; Difensori: 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon, 46 Luca Caldirola; Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 14 Patrick Vieira, 15 Renč Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 20 Obi, 30 Mancini, 48 Lorenzo Crisetig; Attaccanti: 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli, 47 Denis Alibec, 49 Mattia Destro. |
13-08-2009 | #12 |
Head coach
|
Trofeo TIM ke go ima na slednive satelitski kanali:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="chan_col">Canale 5</td><td width="0"> </td> </tr></tbody></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="chan_col"> MaXimo 2</td><td width="0"> </td> </tr></tbody></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="chan_col"> Sport 1 (Ukr)</td><td width="0"> </td> </tr></tbody></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="chan_col"> Sport.Ro</td><td width="0"> </td> </tr></tbody></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="chan_col"> SuperSport 1 (DigitAlb)</td><td width="0"> </td> </tr></tbody></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="chan_col"> SuperSport 3 (ZA)</td><td width="0"> </td> </tr></tbody></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="chan_col"> SuperSport 3A</td><td width="0"> </td> </tr></tbody></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="chan_col"> SuperSport 3N</td><td width="0"> </td> </tr></tbody></table> Telekanal Sport |
13-08-2009 | #13 |
Consigliere
|
sutra prvu utakmicu otvaramo mi i Juve u 20:30
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
13-08-2009 | #14 |
Golden member
|
vidis mauro da ima vise prenosa
13-08-2009 | #15 |
Team star
|
samo sto ja nemam nijedan od tih kanala