|
Igrači i treneri Raspravljajte o igračima i trenerima koji nisu našem klub |
Thread Tools | Display Modes |
12-03-2009 | #16 |
The Man
|
Priznao ne priznao isto mu se vata, ono je videla i moja baba da je kriv. Bolje bi mu bilo da trazi neki drugi klub
12-03-2009 | #17 |
Banned
|
E kakve to veze ima ali Vidica niko nemoze zaustaviti covjek ne jabolji stoper na svjetu 100 posto.
|
12-03-2009 | #18 |
The Man
|
e sad bas da je najbolji, jedan od boljih je sigurno, ali to ne menja cinjenicu da je viera napravio kardinalnu gresku
12-03-2009 | #19 |
Spammer
|
dzabe mu sve sada kad je glup i nek ide odmah ionako kad je stalno u bolnici a kad igra usporava nam kacije pravi besprotrebne faulove i primamo golove zbog njega
|
12-03-2009 | #20 |
Team legend
|
Ma nek se goni u 3pm zbog njegovog propusta nam propala taktika u 4. min vec
|
19-03-2009 | #21 |
Team star
|
19-03-2009 | #22 | |
Consigliere
|
Quote:
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
|
19-03-2009 | #23 |
Team star
|
Kako koja rijec..cim se pomene suvise rijeci nastaju komplikacije
20-04-2009 | #24 |
Primavera
|
Definitivno je pokazao da to vise nije onaj igrac kakvog smo ga poznavali.Ja se nadam da ce otici na kraju sezone.Previse cinjenica mu ne ide u korist:
-kiksevi kakvi se ne bi smjeli desavati tako iskusnom igracu (ManUtd,Juve...) -postao je iznimno sklon raznoraznim ozljedama -velika primanja -dovoljno pokrivena pozicija koju on igra (Cambi,Muntari,Zanetti...)
20-04-2009 | #25 |
Assistant coach
|
Ma prodaja je neophodna. Previšoku platu ima (6M€) a grije klupu, ništa ne igra, stalno je povređen a kad igra pravi kikseve tada kad nam najmanje treba (Man. Utd.)
Prodati ga za kakvih 5-8M€, ima budala koji če platiti toliko za njega.
20-04-2009 | #26 |
The Man
|
On prima 4M€ ali u svakom slucaju hvala mu za sve ali mislim da je vreme da ide u neki manji klub
20-04-2009 | #27 |
TM artifex
|
Ako cemo posteno ivane, prima 5 miliona
|
20-04-2009 | #28 |
Team star
|
iako ga cijenim jer je stvarno veliki igrac mislim da mu vrijeme pomalo otkucava i treba iskoristit priliku dok je jos na nekoj cijeni da ga prodamo i uzmemo kakve takve pare
20-04-2009 | #29 |
Veliki Brat
|
Otkucalo je njemu i prošle sezone, kada je trebao otići u Portsmouth ili Sunderland, ali znao je da ga niko neće ni približno platiti kao Inter, pa je ostao. Na kraju samo mogu reči da mi je žao što su ga maleri sa ozljedama pratili, i glupi Domenech, pa nije mogao pokazati sve što zna. Moglo je to biti puno više i puno bolje.
21-04-2009 | #30 |
Head coach
|
otkucalo je njemu kad je otisao iz arsenala
|