|
Ankete Ovdje mozete kreirati ankete bilo kako vezane za Inter |
Rezultati glasanja: Kojeg protivnka zelite u 1/8 Lige prvaka | |||
Manchester United | 0 | 0% | |
Chelsea | 2 | 11.76% | |
Arsenal | 4 | 23.53% | |
Real Madrid | 2 | 11.76% | |
Sevilla | 3 | 17.65% | |
Bordeaux | 6 | 35.29% | |
Broj glasača: 17. You may not vote on this poll |
Thread Tools | Display Modes |
11-12-2009 | #31 |
Consigliere
|
u svakom slučaju mi ne bi mogli biti favorit protiv jednog Arsenala jer su oni po povijesti uvijek išli dalje u ligi prvaka posljednjih godina za razliku od nas
Van Persie je totalno nepredvidiv igrač, nekonstantan i precijenjen pre često odigra loše i gotovo da ga se ni ne vidi na terenu, on idigra jednu utakmicu dobro ili čak odlično i svi kažu wow koja igračina i onda tri za redom vrlo loše, u svakom slučaju dobro ako ne igra ok, bolje eliminirat jedna prijetnja manje, ali onda ti uđe onaj Vela mali vižljasti dribler pa ti napravi HAOS heheh
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
11-12-2009 | #32 |
Team star
|
ma dajte, pričate o arsenalu kao da su neznam šta...kakav vela, pa njega bi zanetti pojeo kad očeš...
e sad se baš nadam da njih dobijemo, pa da vam naši momki dokažu |
11-12-2009 | #33 |
Consigliere
|
hehe pa ti pričaš o arsenalu kao da je neka ekipica, jedna su od konstantnijih ekipa u ligi prvaka jer svake sezone stižu do četvrtfinala barem, zanetti bi pojeo velu??? pa možda i bi ali da te podsjetim neki dan koj propuh je bio po lijevoj strani probijao ga je neki nepoznati igrač a šta bi bilo sa eto recimo Velom, Arsenal osim endless dodavanja zna igrati i jako brzu igru koja nama nikako ne odgovara, pogledati malo koliko su nam prilika stvorili rusi neki dan, isto brzom igrom
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
11-12-2009 | #34 |
Assistant coach
|
Ja sam dao za Bordeaux zato što jih je najlakše ustaviti i zbog onoga Blanca. Ako nas izbace eto na njega
11-12-2009 | #35 |
Head coach
|
Sorteggio Champions Bordeaux 'Evitare l'Inter'
http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=157084 a deki je takodjer izjavio da bi najvise volio ili sevilli ili Bordeaux |
11-12-2009 | #36 |
Substitute
|
Možda bi realno bilo očekivati Sevilju ili Bordo,ali moja želja je Real,nekako su najlakši protivnik.
18-12-2009 | #37 |
Reserve
|
e eto nam sad,Chelsea,ali neka je bar cemo viditi valjamo li cemu i jesmo li sposobni osvojiti
|
18-12-2009 | #38 |
Consigliere
|
Mah sposobni osvojiti nismo sigurno
Chelsea je ove sezone mašina, granitna momčad, Ancelotti im je dao i nešto više, a ekipa su koja je pred dvije godina igrala finale a prošle sezone polufinale, u obje(zapravo tri) nisu bili nadigrani Naučeni su na više teških utakmica od nas, ne samo u svojoj ligi nego i u evropi(baš i zbog toga što idu dalje od nas u ligi prvaka već par sezona) I uigraniji su Sve je na njihovoj strani, iako kako hulle kaže Mourinho poznaje svakog njihovog igrača u dušu, opet šta nam to pomaže? danas i mala djeca znaju sve o Barci i njihovim igračima, po čemu je svaki specifičan i sve, pa opet svi laganini puše protiv njih Da ne govorim da neće biti nekih čudnih sudačkih previda protiv Chelsea ove sezone, prošle su ih namjerno izbacili u onom uzvratu s Barcom, tako da će ih se ove sezone pustit da idu dalje ako zasluže
18-12-2009 | #39 |
Team star
|
I prije izvlacenja protivnika ove godine sa istim entuziazmom ocekujem nastavak takmicenja jer znam da nam je i neki slabiji protivnik od Chelsija dosao mi bi mogli ispanut.Mec sa Barsom je nesto sto je prekinulo ikakvu nadu da mi mozemo osvojit taj pehar ili bolje rec u znatnome smanjilo ocekivanja i ako je nas tim vjerovatno najaci u poslednjih 20 god!
O Chelsiju je sve rekao Mauro samo mogu dodati da su oni jedini tim koji je prosle godine nezasluzeno ispanuo u polufinale tj pokraden od strane sudije i Barse.Oni su jedini koji je zaustavio u potpunosti srednji red katalonaca a to nije poslo za nogom nikom sem njima!
18-12-2009 | #40 |
Team star
|
Sve je to smiješno...samo to imam da kažem...ne mislim na vaše komentare, nego na ova izvlačenja, koji sigurno "nisu" namještena
|
18-12-2009 | #41 |
Team star
|
ja se slazem sa maurom i estebanom... pre 2 godine celsi je nezasluzeno porazen u finalu,kada se teri okliznuo i omasio,prosle neverovatno koliko su osteceni od strane sudije i ispali su...pre zreba moje misljenje je bilo da ove sezone oni sigurno osvajaju LS,da bi pravda bila zadovoljena...medjutim sada kada su nama protivnik ipak verujem da nekako mozemo da ih eleminisemo....Verujem u to da skoro sve znamo o njima,posto je Jose ustvari sastavio taj tim...Zna im mane,zna vrline... Zaista ne bih voleo da se nastavi niz od valjda 4 godine ispadanja u 1/8... a i kada bih prosli celsi,mislim da bi se tada malcice u protivnki uvukao strah u kosti....Videcemo,verujem u nase
A sto se tice zreba,ja stavrno mislim da je tu nesto namesteno.... Oba milanska kluba dobila spance po grupama,onda oba engleze u nokaut.. i svi oni povratci bla bla ...
19-12-2009 | #42 |
Head coach
|
Ionako bi skoro sigurno ispali kog god da smo izvukli, možda je i ovako bolje, ali ja se bojim katastrofe.
Chelsea je jednostavno prejak, nije Mourinho ipak čarobnjak ili što ti je znam...Mislim da će upravo u ovim utakmicama sve mane i limitiranost Interova sastava izaći na vidjelo....sjetite se samo da smo na Old Traffordu prošle sezone odigrali koliko toliko ravnopravnu utakmicu unatoč porazu, bojim se da u dva ogleda s ovima nećemo ozbilnije zapucati na gol. Samo da se ne osramotimo, drugo ja uvijek kažem je.eš LP hoću scudetto , za LP treba imati veliku sreću a mi je nemamo ni malo...ali eto vjecni sam optimista al ni to mi sad ne pomaze |
19-12-2009 | #43 |
Assistant coach
|
Ipak mislim da imamo lepe šanse. Samo ne smiju se uplašiti protivnika i povuči se previše u defanzivu jer onda smo najebali.
19-12-2009 | #44 |
Assistant coach
|
Ja sam veliki pesimista sto se tice svega, ali ovaj put uprkos moci Chelsea, uprkos nasem iskustvu sa Englezima (Liverpool, Man Utd -nismo bili kompetitivni uopce) imam neki ludi osjecaj da cemo ih pobijediti ..ne znam sta mi je, ali samo se nadam da me osjecaj nece prevarit