30-06-2010 | #16 |
Golden member
|
Pitanje je ko je taj FANATICO, mozda on lupi ime da ne bi mogli njega okriviti da kopira. Kako god, kontaktirat cu im administratora.
30-06-2010 | #17 |
Head coach
|
i sa interusrcu je bilo vijesti na nasoj pocetnoj ...jedino sto je ruzno to sto ispada da je ado napisao vijest
@dera fanatico ti je ozbiljan covjek u ozbiljnim godinama...on je najmanje kriv ovdje...milslim nije uopste kriv...jer kako bi on mogao znati odakle ova je on koprao vijesti Last edited by Huska; 30-06-2010 at 15:54. |
30-06-2010 | #18 |
First team
|
da mi uzmemo neku vijest s inter u srcu i stavimo pocetnu bilo bi uredu napisat IZVOR:INTER U SRCU
a ne da im se uzme i onda se napise UREDIO:ZANETTI27 UREDIOERA UREDIO:HUSKA
30-06-2010 | #19 |
Golden member
|
Huska,
Kao sto Zanetti kaze, neka napisu izvor Beneamata.com i mirna Bosna, iako to skodi i njima i nama na Googleu. Ne zanima mene jel on deda, ili pindule, sigurno nije bilo tesko skontati da kopira odnekle. Kontaktirao ih..
30-06-2010 | #20 |
Head coach
|
to sve stoji...ali kada ljudi ne znaju odakle je kopirano...da ne ispadne da ja nekoga branim...ni mi nismo pisali da je izvor interusrcu kada su objavljivane njihove vijesti ovdje...
mada svedno mi je...radite sta hocete ...samo mene ne dirajte |
30-06-2010 | #21 |
Veliki Brat
|
Član "Ado525INTER" je banovan zbog neovlaštenog prenosa informacija sa našeg sitea na druge, kao i zbog spama. Ban je permanentan.
30-06-2010 | #22 |
Golden member
|
Huska,
Da niko nije primjetio tamo da je kopirano i rekao, mislis da nema clanova koji posjecuju nas sajt? Istina, evo ni kod nas nije niko nikad prijavio, slobodno prijavi postove i biti ce ispravljeni .
30-06-2010 | #23 |
Substitute
|
hehe,ja puno surfam po svakim stranicama,trazeci neke informacije vezane za inter ili nesto drugo.Od sad samo napisem izvor je taj i taj,i tacka.
|
30-06-2010 | #24 |
Team star
|
ne znam cemu tolka frka ovde...esteban i ja smo cesto kopirali pre njihove i stavljali kod nas kao vesti..... Al ne secam se da sam stavljao bas ono tipa izvor interusrcu.com...
ne znam cemu guzva tolka.
30-06-2010 | #25 |
Assistant coach
|
Ne bih da se mijesam ..mozda je permanentni ban preostar, ali to nije na meni da odlucim
Nek mu je sretno
30-06-2010 | #26 |
Golden member
|
moca, trebalo bi i tebe sada kazniti
u pravilima stoji, pogotovo ako kopiras sa drugog sajta, da napises izvor, u ovom slucaju 'inter u srcu' ---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:44 ---------- ligad, nije on dobio samo zbog toga ban, nego i zbog spama, pa skoro svi su mu postovi spam
30-06-2010 | #27 |
Assistant coach
|
a gdje su pravila?
dera ..malo sam mu sad citao postove ..upravu si, vecina je spam ..kao da je samo radi reda bio na forumu uglavnom ..nek od ovog bude bar koristi ..da pocnu ljudi vise stavljat izvore informacija, nije to bas tesko ..samo kopiras onaj link na vrhu stranice salim se ..
01-07-2010 | #28 |
Team star
|
E zbog ne poznavanja pravila i ja sam prije zasluzivao kaznu..ali eto od sad bice po propisu
01-07-2010 | #29 |
The Man
|
ma glupo ja kolko znam sa foruma se sme kopirati
01-07-2010 | #30 |
Golden member
|
smijes na forum, ali ne smijes na naslovnu
ligad, pravila su na pravom mjestu, samo sto to ljudi ne zele da primjete