07-02-2009 | #16 |
Team star
|
|
07-02-2009 | #17 |
Team legend
|
Sta sad se ovaj thread svodi na "daj dera zatvori", pa jebt nemojte spamat (i ja to sad radim al je ovo upozorenje)
|
07-02-2009 | #18 |
Spammer
|
Ma ova tema moze da bude aktuelna tek kad se odigraju utakmice sa bilanom i manchesterom mada nadam se da nece imati potrebe
|
09-02-2009 | #19 | |
Veliki Brat
|
Quote:
Ja znam da se ovo puno koristi kao isprika,ali Mourinho je stvarno ovdje kratko vrijeme i još uvijek se taktički traži.Ne znam ni jednog trenera koji je preuzeo ekipu i odmah izradio taktiku koja odgovara i uzeo sve.Tako je isto za Mourinha. Istina je,potrošio je para za malo igrača,ali pogledaj malo Mancinijeve transfer bisere,počevši od izgubljenog Mihajlovića,bezizražajnog Cesara,preko Sabri Lamouchija Favallija...Da ne nabrajam,jednom rječju strahota.Mourinho je barem dovodio igrače koje je htio integrirati u svoj sistem,dok je Manci dovodio samo prijatelje da u poznim godinama dobivaju što bolje ugovore. I napomenuo bih,da unatoč sličnoj taktici kojim se obadvojica koriste Mourinhov tim izgleda pun bolje na terenu.Otkako je Mou došao,ova ekipa ima nešto,a to je SAMPOUZDANJE,pod Mancinijem ga nikada nisu imali.O tome ti mogu i posvjedočiti i sami igrači. |
|
09-02-2009 | #20 |
Spammer
|
u pravu si Zlatane_ nego dovedi ti te igrace da posvedoce malo
|
21-10-2009 | #21 |
The Man
|
Panathinaikos vs Inter 0:2
Inter vs Werder Bremen 1:1 Inter vs Anorthosis 1:0 Anorthosis vs Inter 3:3 Inter vs Panathinaikos 0:1 Werder Bremen vs Inter 2:1 Inter vs Manchester United 0:0 Manchester United vs Inter 2:0 Inter vs Barcelona 0:0 Rubin vs Inter 1:1 Inter vs Dinamo K. 2:2
21-10-2009 | #22 |
Assistant coach
|
Mislim da je več i Mourinho malo nervozan zbog ovih rezultata u CL. Nadam se da če to popraviti i uzme to kao osebni cilj.
21-10-2009 | #23 | |
Golden member
|
Quote:
21-10-2009 | #24 |
Consigliere
|
pa pod mancinijem su došli Julio Cesar, Maicon i pol ekipe
njegov scout mu je preporučio Julia
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
21-10-2009 | #25 |
Golden member
|
ma samo reci - prodan maxwell za 5m sve govori hehehe
21-10-2009 | #26 | |
Veliki Brat
|
Quote:
21-10-2009 | #27 |
Golden member
|
pa dobro, ja samo kazem ono sto i ti
a sta je Q donio mada sam i ja inzistirao na njegovom dovodjenju, samo sto ovaj transfer daje prednost u transferima manciniju 3x
21-10-2009 | #28 |
Assistant coach
|
sto se tice transfera ..bolji su mi mourinhovi, ali on je zato potrosio i mnoogo vise para od mancinija ..to se mora naglasiti
21-10-2009 | #29 |
Consigliere
|
al dali zaboravljaš na maicona, julia cesara, maxwella...?
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
21-10-2009 | #30 |
Assistant coach
|
ma upravu si ..mourinho je dovodio poznatije igrace i vece zvijezde (maicon, maxwell i cesar su bili gotovo nepoznati) ..pa se zato cini da su i bolji