|
Ankete Ovdje mozete kreirati ankete bilo kako vezane za Inter |
Rezultati glasanja: Tko je po Vama najbolje pojacanje i zasto | |||
Diego Milito | 16 | 40.00% | |
Samuel Eto'o | 2 | 5.00% | |
Wesley Snejider | 18 | 45.00% | |
Lucio | 2 | 5.00% | |
Thiago Motta | 2 | 5.00% | |
Goran Pandev | 0 | 0% | |
McDonald Mariga | 0 | 0% | |
Broj glasača: 40. You may not vote on this poll |
Thread Tools | Display Modes |
17-05-2010 | #1 |
Head coach
|
Najbolje ovogodisnje pojacanje
Tko je po vama najbolje pojacanje i zasto???
|
17-05-2010 | #2 |
Reserve
|
Mnogo tesko pitanje,ja ne znam odgovor.
|
17-05-2010 | #3 |
Golden member
|
potpisujem Dzona, stvarno je tesko izabrati izmedju Milita, Sneijdera i Lucia
17-05-2010 | #4 |
Head coach
|
hehe..da da ...ja sam glas dao militu zbog toga sto je da dva kljucna gola u dvije utakmice za trofej...a i zbog toga sto je trpao i velikm i malim ekipama, a ne kao neki dok su bili u Interu...mada i ostali su tu...
sneijder da nije bio cesto povrijedjen bio bi jos bolji mada nam je i ovako da dimenziju vise u igri... isto tako lucio odigrao je sigurno sezonu karijere...cuvao je najbolje napadace svijeta bez ikakvih problema... pa veliki motta()...takodjer nesto sto nam je falilo u veznom redu...covjek koji ce uzeti loptu od odbrane i proslijediti je na najbolji nacin...sve vece utakmice je odigrao vrhunski malo se na pocetku gubio ali pred kraj sezone potvrdio da je klasa... a sto se tice pandeva i marige dosli su u januaru i nisu igrali dovoljno da bi se poredili sa ovom 5-orkom...ali su i oni igrali odlicno... |
17-05-2010 | #5 |
Substitute
|
pa i nije teško.
milito nam je donio dvije krune i to u završnici, čovijek odluke. mislim svi su doprinjeli kroz cijelu sezonu, ali milito se ipak izdvaja.
17-05-2010 | #6 |
Head coach
|
etoo ili u prevodu odlazak ibrahimovica
17-05-2010 | #7 |
Golden member
|
vidis, meni je milito najdrazi od ovih, ali ipak da nije bilo sneijdera tokom cijele sezone da doda loptu
ili lucia i samuela u odbrani, ne bi mi bili u ovoj situaciji, zamislite da je cordoba cijelu sezonu igrao hahaha
17-05-2010 | #8 |
Assistant coach
|
Milito, Sneijder, Lucio, Eto'o, Motta, Pandev, Mariga ovim redosljedom.
17-05-2010 | #9 |
Spammer
|
ma svi su nam doneli trofeje ali od pojacanja ipak mi je nakako najbolji IL PRINCIPE,pa svim jakim ekipama je trpao golove...i bilanu (redovno ) i romi,chelseu,barci,cski,dinamo kiyevu...... doneo nam je dva trofeja msm potvrdio ih svojim jedinim golovima na tim utakmicama tako da nema dvojbe
IMPAZZITO DI MILITO !!!! |
17-05-2010 | #10 |
Head coach
|
Ja licno mislim da je to Wes,jer je on bio ta karika koja nam je nedostajala i bez koje ne bi mogli igrat ovu formaciju koju sad igramo tako uspjesno.sjajno je povezao odbranu i napad,a usto je imao i jako dobar ucinak pred golomo (asisti,golovi)...mada i da kazem Milito,Lucio,Motta,Eto'o pa i Pandev sigurno ne bih pogrijesio.PERFEKTAN MERKATO !
17-05-2010 | #11 |
Golden member
|
milito i etoo za pobjedu od 2-0 protiv bayerna
17-05-2010 | #12 |
Spammer
|
Eto'o Milito Orgazmo finito
|
17-05-2010 | #13 |
Substitute
|
Težak je izbor, ali ako moram da biram, biram Milita.
17-05-2010 | #14 |
Substitute
|
Sneijder i Milito
|
17-05-2010 | #15 |
Golden member
|
tako to obicno biva, napadac je najbitniji, pa vezni, pa odbrana hehehe
kazete on je dao golove, pa on je napadac i to mu je zadatak, veznom je zadatak da doda odbrani da ne primi.. ko je onda najbolji Lucio hehehehe