![]() |
#1246 |
Golden member
![]() |
![]()
Dobro vas je vise, no more discuss! Hope Zlatan will poslati ovu diskusiju u laprdanje, a za infra, sami ste
![]()
![]() |
#1247 | |
First team
|
![]() Quote:
dali znas sta je uopce iskompleksiranost???? ja i bilo tko drugi imamo pravo uci u ovu temu i pisati sta god mi zelimo o adrianu jer je to nase misljenje i nikome se ne mora svidati... mi nismo iskompleksirani,mi samo nemamo zabijenu glavu u guzici nekog debelog krmeta koji nakon onakvog cina koji je napravio prema klubu ne zasluzuje vise nikad igrati profesionalni nogomet.a ti i bilo koji drugi adriano fan bi trebao gledat dobrobit kluba i klub bi vam treba biti na prvom mjestu a ne neki alkos. vama ocito nije bitno sto je on ostetio klub,sto je klub mogao dobit pare za njega i dovest neko pojacanje.vama nije bitno sto je iznevjerio sve navijace i igrace s tim svojim ponasanjem,vi mu se idalje klanjate...cccc.... dali biste se klanjali tako osobi koja bi osobno vas tako sjebala,iznevjerila i novcano ostetila,ili biste ga prokleli za cijeli zivot
![]() |
![]() |
#1248 |
Head coach
|
![]()
a sto tebe Zanetti zaboli sto mi njega volimo,ne moras svaki dan jedno te isto pisat.smaras brate...
i da,iskompleksiranost je kad 10 puta dnevno udjes u jednu te istu temu i pricas sranje o nekom kojeg je vise svima preko glave...shvatili smo ne volis ga,zar ne mislis da je to dovoljno ??
![]() |
#1249 |
First team
|
![]()
ne...covjece nemoj citati onda.pa sta mene briga sto tebi sto smeta ili nekom drugom???
pa ja imam pravo doci ovdje i 50 puta dnevno napisati da je adriano pijana propalica,govno od covjeka,stoka i da je mu zelim svu nesrecu u zivotu... ne moze mi nitko zabraniti da ja to pisem buduci da je ovo forum i ja na njemu mogu iznijeti svoje misljenje o svakoj temi koja postoji na forumu
![]() |
#1250 | |
Head coach
|
![]() Quote:
tolerancija? barem malo?
![]() |
![]() |
#1251 |
Head coach
|
![]()
Zar vi morate postirati slike od ovakav predavnik svaki dan?
![]() Postirajte u dresu Brazil, Flamengo il Roma, ali nemojte u Interov dres... Zato sam i postavio onu sliku od Mario, vidite kako se veselio Adriano u Inter i mislite da je nesto posebno uradio za Inter, ja sam vam postavio sliku od Baloteli ko se isto tako veseli i proslavlja gol. Ako imate nesto relevantno oko Adriano recite, da iskazemo i mi svoje mislenje, a ne stavljate sliki i pisate kako je Imperatore, kako je dao puno intera, kao e profesionalac itd.
![]() |
#1252 |
First team
|
![]()
eto filip je dao lijep odgovor,nemam sta nadodati
![]()
![]() |
#1253 | |
Reserve
|
![]() Quote:
ja znam sto je iskompleksiranost po cemu si ti to zakljucija vidovnjace da je meni ili bilo kojem drugom clanu na forumu Adriano ispred dobrobiti kluba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Assistant coach
|
![]()
Trattore nemoj se bezveze raspravljat...ovdje postoje dvije vrste ljudi:oni koji jos imaju simpatije prema Adrianu iz nekih razloga i ljudi koji govore da je Krme i slicno..imaju pravo na svoje misljenje i ja se neslazem s njima..beze provociraju al jbg presuti pusti nek blate Adriana kad misle da je zasluzio ti i ja i jos nekolicina nemislimo tako al et ima onih koji nemaju misljenje kao mi...
![]() |
#1255 | |
First team
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#1256 |
Head coach
|
![]()
uh ja mislio barem ce malo ova tema da odmori, ali izgleda to ce teze ici
![]() nego Zanetti care samo deri upravu si sta god da napises za njega ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Reserve
|
![]()
dobro sad cu tocno rec sta sam tocno mislia pod tim iskompleksirani idioti,to su oni koji se stalno javljaju u ovu temu ne triba sad to doslovno bit 5 puta,nego tako npr.kao ti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Assistant coach
|
![]()
Bože što se neki tu obterečuju sa nebitnim stvarima kao što je Adriano.
![]() |
#1259 |
Golden member
![]() |
![]()
Ne znam koji je tvoj username Q
![]()
![]() |
#1260 | |
First team
|
![]() Quote:
I Filipe, Adriano jeste IMPERATORE, uvijek bio, i uvijek će ostati, to što ti ne možeš podnijeti da je on Imperatore, to je tvoja stvar. Za "nas" on će uvijek biti naš Imperatoreeeeee! I da, postigao je puno toga za Inter. ![]() @Il Mago, dobar ti zadnji dio potpisa! ![]() @filip.sk, evo jedna samo tebi za ljubav, u dresu Flamenga: ![]() Penal protiv Bologne: ![]() Slavljenje penala: ![]() I još jedna sa Zlatanom: ![]() Slavljenje nekog gola: ![]() Još neko slavljenje gola: ![]() Svaki igrač slavi postignuti gol na svoj način, kako on hoće. To što se tebi (@filip.sk) ne sviđa, ili nije sviđalo kako Adriano slavi, to je tvoj problem, zažmiri i ne gledaj slike. Ups... Možda sam kasno rekla, vjerovatno si ih već vidio, ali... That is not my business... ![]() ![]()
...Adriano - il nostro Imperatore, per sempre... <<Javier Zanetti #4>>
Jose, one and only!!! |
|
![]() |
![]() |