![]() |
#2536 |
Golden member
![]() |
![]()
Kad bi napisali umjesto 21 trofej koliko miliona je otresao u tim klubovima pitao bih te isto pitanje, koliko je Manci potrošio
![]()
![]() |
#2537 |
First team
|
![]()
Pa u Portu i Interu se posebno istakao u trosenju, tu je bas gazio koliko je trosio, verovatno je zato i bio prvak evrope sa ovim klubovima, toliko koliko je Mancini potrosio u Sitiju, Jose nije u Interu i Portu zajedno ni pola, ajmo dera, daj neki ozbiljniji argument, vidis da nije interesantno ovako, ispadas smesan. :-)))
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:15 ---------- Mancio samo od letos u Interu 150 mil. i nemoze se sastaviti, neznam kako ga nije sramota da mu bodove uzimaju Carpi, Verona, Atalanta i slicni, ta tri kluba ne vrede zajedno koliko je on potrosio letos para, provaljujes se dera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Assistant coach
|
![]()
dera nikoga ne zanima koliko miljona potrosi... bitni su trofeji. dok su trofeji tu moze se i trositi.
![]() |
#2539 |
First team
|
![]()
Vidis Q da nema sta da kaze, oce decko da poredi Josea legendu i prosecnog Mancinija, ko da je uzo porediti Ferari i Mazdu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 | ||||
Golden member
![]() |
![]() Quote:
![]() Koliko je Mou istresao pa je bio ove sezone u borbi za opstanak u ligi, kada već spominješ Carpi ![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2541 |
Assistant coach
|
![]()
Kako god gde god je bio bio je u vrhu to je neosporivo. Ako odmislis ovu sezonu u Chelsiju
![]()
![]() |
#2542 |
Team star
|
![]()
Sto nam Oriali onda nije vodio klub,mogao je onda on ladno da nas odvede do LS jer je najzasluzniji ,Murinjo nista nije posebno uradio....
Pa ovaj nas degen i trosi pa nista ne osvaja,kupuje sam pa odbaci te iste igrace posle 2 meseca... I onda ti nesto zameras na Joseovom izboru igraca,smesno... Nisi napisao koji je broj Macinijevih trofeja u karijeri i dalje?
![]() |
#2543 |
Golden member
![]() |
![]()
Zašto ga porediš sa Mancijem?
![]() |
#2544 |
First team
|
![]()
Aj dera mani se, pa ti konstantno to trazis, ulazis na temu Josea i prozivas ga nekim glupim konstatacijama a covek je pored Ancelotija i Pepa najbolji trener danasnjice i niko mu to nemoze osporiti, a ti opet ispadas smesan, sto ne posetis neki drugi forum i probas pljuvati Josea, pa da vidimo sta ce ti ljudi reci, samo sto tamo ne mozes banovati dera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Golden member
![]() |
![]()
Ne smijem iznijeti svoje mišljenje na kulturan način? Mancini ti je sigurno dirao trebu, ili momka
![]() ![]()
![]() |
#2546 |
Team star
|
![]()
A to je kulturan nacin???.....Jos vredjas Sileta....Nikad od tebe admin....Smejurija......Sto ti taj na avataru ne igra kad je Mancini napravio igracinu od njega??? Secam se proslogodisnjih tvojih reci,evo igracina sedin na klupi dok mrtvi Melo igra..Jel je to mentor?
Ja odgovore nisam dobio? Samo vidim glupe decije sale koje nisu ni smesne a i vise su uvrede nego sale,da nisi admin sam bi popasao ban ,al ajde.... bolje cuti i pokrij se usima,smejace ti se neko ako te cuje,tebe i tvoje validne argumente....
GRAZIE JOSE! кој не скокне ова ale ale Горан !!!!! Last edited by Moca93; 12-02-2016 at 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Golden member
![]() |
![]()
Kako ga vrijeđam? Momak cura? To je šala. Za ban je više "cuti I pokrij se usima". Ovo je forum, dijelim svoje mišljenje, a ti mi sigurno nećeš reći da šutim I ko će da mi se smije. To što vas boli što nemate argumenata nije moj problem. Znate da je istina sve što napišem, osporite, napišite da je Mou potrošio manje od Mancija I ja ću da se poklopim ušima
![]()
"Imam veliko poštovanje prema ostalim napadačima, ali Diego je Diego" - Andrea Stramaccioni nakon povrede Il Principea Last edited by dera; 12-02-2016 at 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Team star
|
![]()
Ja ti kazem iz cisto zbog tebe da ti se ne smeju,inace me bas zabole...Nauci osnovnu razliku izmedju zanimanja "trener" i zanimanja "sportski direktor".
Reci ti meni da je Man osvoji LP u klubovima gd.....a da ...nista...
![]() |
#2549 |
First team
|
![]()
Sto se tice te sale za momka i nije neka sala dera, da si ostao pri curi to bi shvatio kao salu, ovako neznam sta ti je cilj, da me isprovociras ili sta... drugo dera, ti si jedini koji u ovom polemisanju nema argumente a te koje iznosis i sam znas da nemaju blage veze. Sto se tice toga koliko je Jose potrosio a koliko Mancini, neznam sta pokusavas time dokazati, Mancini koliko god bude potrosio nikad pored njegovog imena nece stojati da je bio prvak evrope sa nekim klubom a kamoli sa dva, bilo to da sam bira igrace ili ih drugi dovode, al nemoj jedno zaboraviti dera, Jose je trazio slobodu sto se transfera tice kada je dolazio u Inter, isto tako nemoj da zaboravis da on nije Gasperini, jer da Jose nije aminovao prodaju Ibre Barseloni ti u zivotu ne bi gledao tandem Milito-Etoo koji je uradio to sto je uradio. Mogao je Jose reci ne zelim da prodam Ibru ni po koju cenu, zelim da odigra makar jos jednu sezonu i napravio bi kardinalnu gresku, tako da mani me te price Oriali sve uradio i to, priseti se ko je insistirao do zadnjeg dana prelaznog roka da dodje Wesli... batali dera ovo, nisi u pravu nikako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | |
Golden member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |