|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
04-12-2009 | #16 |
Assistant coach
|
Srbija je mogla bolje proči ali šta je tu je. Dobro je što je prva utakmica sa Ganom pošto če biti od početka koncentrisani na njih pošto je Gana vrlo neugodna. Mislim da sa Avstralijom nebi smelo biti večih problema, a za Nemce očekujem jednu tvrdu utakmicu ali nadam se bar nerešenom rezultatu.
Slovenci su se dobro izvukli mada neče jim biti lako sa USA. Samo Portugal je upao z vrlo težku grupu.
04-12-2009 | #17 |
Assistant coach
|
proslo svjetsko kad je bilo ..komentatori bosanski ih nisu prestajali zvati tako
04-12-2009 | #18 |
Head coach
|
samo portugalija je teska grupa, ostali su sa jedan favorit i jedan autsajder, to znaci da su jos 2 reprezentacija u igru... bice vrlo interesno knock-out fazata
04-12-2009 | #19 |
Team star
|
Srbija u najtežoj grupi, to je sigurno...ako prođu, mogu daleko stiči...
dobro, još je grupa sa brazilom, obalom i portugalom teška, ali neka.... uglavnom srbi bi mogli i dosta bolje proči Last edited by Grujinho; 04-12-2009 at 22:50. |
04-12-2009 | #20 |
Head coach
|
hajde... nije tako losa grupa... i germanija nije nesto posebno, dobrih igraca su ostarele, a novih nema (isto kao italija).....
04-12-2009 | #21 |
Team star
|
kako da italija nema...santon, giovinco, balotelli, rossi, silvestri itd itd...problem je da ne dobijaju šansu...
a i njemci imajo onog Ozila i kompaniju |
04-12-2009 | #22 |
The Man
|
ma nema nemacka talenata
taj ozil je valjda turcin
04-12-2009 | #23 |
Consigliere
|
njemačka nema talenta al stigne na kraju, kao i 2002.
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
04-12-2009 | #24 |
The Man
|
bas to sad pricam neri, nemacka je slicna kao italija, uvek se provucu do kraja
04-12-2009 | #25 |
TM artifex
|
Meni je, Brazilova grupa ubjedljivo najjaca. Jedino ta Koreja kvari prosjek, ali opet, tri prejake ekipe tamo...
|
04-12-2009 | #26 |
Assistant coach
|
Nemci su uvek dobri na ovakim turnirima skoro uvek su medju prvih 4-5.
04-12-2009 | #27 |
The Man
|
Grupa A: Južna Afrika, Meksiko, Urugvaj, Francuska
Grupa B: Argentina, Nigerija, Južna Koreja, Grčka Grupa C: Engleska, SAD, Alžir, Slovenija Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana Grupa E: Holandija, Danska, Japan, Kamerun Grupa F: Italija, Paragvaj, Novi Zeland, Slovačka Grupa G: Brazil, Severna Koreja, Obala Slonovače, Portugal Grupa H: Španija, Švajcarska, Honduras, Čile
04-12-2009 | #28 |
Spammer
|
ma kurac italija slaba kad se pogleda ko bi sve mogao da igra za njih a nikog nezovu:
cassano,miccoli,mascara,pellisier,rosina,totti,bal otelli,tavano,santon,giovinco,silvestri,rossi, acquafresca,santacoroce,MATRIX , itd.... sve dobri igraci i da su bar pola od ovih zvali imali bi prejaku ekipu |
04-12-2009 | #29 |
Head coach
|
najteza
Grupa G: Brazil, Severna Koreja, Obala Slonovače, Portugal a rekao sam ja jaranu 2 dana prije izvacenja francuzi ce biti sa juznom afrikom
05-12-2009 | #30 |
Team star
|
ja sam se nadao da cemo upasti u grupu sa italijom,zelandom i onim majmunima...ali nista...nije teska grupa u koju smo upali,plasim se gane...Nemci nisu neka ekipa ali uvekstizu do kraja...Australija malo ne zgodnija...bicemo sigurno 2
Jao jedva cekam da vidim ROnaldo kako vristi na terenu i place ko kisa kad ih Maikon nakanta,a Cesar mu odbrani sve sto je sutnuo A i Drogba ce ih urnistai