|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
11-12-2009 | #1 |
Head coach
|
South Africa 2010
Roy Keane: Sometimes you wonder, do they understand the game of football? Claude Le Roy: Football is a permanent orgasm. Last edited by filip.sk; 11-12-2009 at 19:30. |
11-12-2009 | #8 |
Head coach
|
Group H
ESP SUI HON CHI ---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 18:29 ---------- Top 10 Players Not Going To the 2010 FIFA World Cup 1. Andrei Arshavin 2. Zlatan Ibrahimovic 3. Luca Modric 4. Dimitar Berbatov 5. Antonio Valencia 6. Edin Dzeko 7. Emmanuel Adebayor 8. Goran Pandev 9. Petr Cech 10. Diniyar Bilyaletdinov p.s. Nisam boldirao Zlatan zato sto nije zasluzio da to uradim
12-12-2009 | #10 |
Head coach
|
ma daj dejo sa onim konjinom na klupi ako i grupu prodji bit ce im uspjeh...kako ciro unistava juBe tako ovaj argentinu...mislim ljudi(argentina) imaju igrace da mogu pokorit svijet al dzaba im kad nemaju covjeka koji ce ih vodit do tog cilja
|
12-12-2009 | #11 |
Primavera
|
Moj osobno favorit je nizozemska ako im glavni igraci budu zdravi.Ali isto tako ne bi iskljucio ni to da u finale udje jedna africka zemlja.Obala bjelokosti sa Drogbom u top formi moze do kraja.Jedino im fali kvalitetan golman.
12-12-2009 | #12 |
Spammer
|
hehe ja nesto mislim i imam osecaj da ce se Srbija dobro pokazati,realno imamo na svakoj poziciji po 2 top igraca a pogotovo u odbrani i u sredini po krilima i cetralnim veznim a mislim da bi i mi uz malo srece mogli daleko da doguramo
|
12-12-2009 | #13 |
Head coach
|
Ima dobar tim srbija, mislim da ce dogurati daleko
12-12-2009 | #14 |
Assistant coach
|
Cudno je to, nikad nisam imao nekog izrazitog favorita na ovim takmicenjima ..niti svoju najdrazu reprezentaciju ..
draga mi je Italija, zbog Intera naravno ..ali nije to ono pravo kad nema nasih igraca ove godine mozda Obala ..Drogba mi je sve drazi i drazi u zadnje vrijeme, a tu je i nas Bosanac Vaha
14-12-2009 | #15 |
Substitute
|
LiGad@
Isti slučaj kao kod mene,nikada ni za kog ne navijam posebno,jednostanvo želim lijep fudbal.Mada volim kad favoriti ispadaju. Samo što ću ovaj put navijati za Srbiju,a ima ne baš laku grupu,Australija je mnogo jaka,Gana najjača od Afričkih trenutno,a Njemci ko Njemci uvijek faovriti,samo meni su dosadni za gledanje u pm.