|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
12-07-2010 | #676 |
Head coach
|
nemoj tako ivek...tko god da je osvojio od ovog trojca bilo bi zasluzeno...Urugvajac je zauzeo prvo mjesto sa 23,4% glasova, drugi je bio nas Wesley sa 21,8%, a treci spanac Villa sa 16,9%...
ali eto ako nije ni Sneijder, onda mi je drago sto je Forlan...momak je dao 5 golova, a sve ljepsi od ljepseg... |
12-07-2010 | #677 |
The Man
|
ali wess je veznjak i stigao je u finale
12-07-2010 | #678 |
Head coach
|
nema to veze sto je veznjak...da je osvojio SP sigurno bi bio najbolji...a ovako koliko god je on vodio holandjane opet je forlanu bilo teze...nije isto igrati u urugvaju i holandiji...a sigurno su dosta uradili i sjajni forlanovi golovi...
ali kako god za nas je Wesly jedini sampion i prvak... |
12-07-2010 | #679 |
Substitute
|
Najjaci momenat utakmice bio je kad je velika igracina Xavi zapeo sam sebi za nogu, pao kao da ga je mitraljez pokosio i onda trazi penal! Nevjerovatno.
"I would have loved to have been a fly on the wall at that moment when [Javier] Zanetti lifted the Champions League so I could have enjoyed the spectacle at his [Ibrahomovic's] house." Gianluca Pagliuca |
12-07-2010 | #680 |
Head coach
|
Svjetsko nogometno prvenstvo 2010
Diego Forlan najbolji igrač Mundijala Urugvajski napadač Diego Forlan izabran je za najboljeg nogometaša (Golden Ball) netom završenog Svjetskog prvenstva u kojem su slavili Španci. Diego Forlan (Foto: Reuters) Forlan je bio najbolji igrač i strijelac Urugvaja, najugodnijeg iznenađenje prvenstva u Južnoafričkoj Republici, koji je na kraju osvojio četvrto mjesto izgubivši s 3-2 protiv Njemačke utakmicu za treće mjesto. Uz to je Forlan podijelio i epitet najboljeg strijelca prvenstva. Zabio je Forlan pet pogodaka, kao i David Villa iz Španije, Wesley Sneijder iz Holandije i Thomas Müller iz Njemačke. Treba reći da veliki dio od tih pet pogodaka Forlana vjerojatno konkuriraju za ponajbolje na cijelom Mundijalu, budući je Urugvajac uglavnom lomio suparničke golmane udarcima s preko 20 metara. Uz pobjednika Forlana nominirani su u ovoj konkurenciji još bili Španci Iniesta i Villa, Nijemci Müller, Schweinsteiger i Özil, Holanđani Sneijder i Robben, Argentinac Messi, te Ganac Gyan. Najboljim mladim igračem je proglašen Thomas Müller iz "elfa", dok je najboljim golomanom proglašen Španac Iker Casillas. slab muller drago mi je sto je spaija osvojila jer ipak su pokazali vise igre od holandjana koji su mozda igrali najslabije u povijesti a napravili najbolji rezultat i jos jednom se pokazalo kakav je put do sp imala bih....spanija u grupi...prvak europe i svijeta.....i portugal u doigravanju...reprezentacija koja je primila samo 1 gol na sp i to od spanije
12-07-2010 | #681 |
Spammer
|
ma novi zeland je najjaci ljud jedini nisu izgubili
|
12-07-2010 | #682 |
Head coach
|
n.zeland nije nikog ni pobijedio hehehehehe al et o5 su bolji od juventusa al francuzi su najjaci, ipak su uspijeli da zabiju 1gol u zadnjem kolu protiv j.afrike
12-07-2010 | #683 | |
The Man
|
Quote:
12-07-2010 | #684 |
Substitute
|
Evo kako su oni kontrolisali dzabulani
|
16-07-2010 | #685 |
Substitute
|
FIFA izabrala All star tim Mondijala
U ekipi šestorica Španaca, dvojica Nemaca i po jedan Urugvajac, Holanđanin i Brazilac. Posetioci zvaničnog sajta Svetske fudbalske asocijacije (www.fifa.com) izabrali su najboljih jedanaest igrača nedavno završenog Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. U idelanom timu se nalaze čak tri desna beka, ali nije bilo mesta za Tomasa Milera, osvajača Zlatne kopačke i najboljeg mladog igrača Mondijala. Posetioci sajta su izabrali i najboljeg trenera, a to je prema očekivanjima Visent del Boske, selektor svetskog prvaka Španije. Evo i najboljih jedanaest: Iker Kasiljas, Maikon, Serhio Ramos, Karles Pujol, Filip Lam, Vesli Snajder, Ćavi, Bastijan Švajnštajger, Andres Inijesta, Dijego Forlan i David Vilja. |
16-07-2010 | #686 |
The Man
|
cudo nema milera hehe
16-07-2010 | #687 |
Head coach
|
neka su ubacili xavia i iniestu to je bitno
|
16-07-2010 | #688 |
TM artifex
|
Eh, nije ljubav krtola Kako je izgorio Capdevilla, kralj Pita ga ona: 'Hocemo kao Iker sto je poljubio djevojku, da ti poljubis mene?' A on njoj: 'Ne, nisi moj tip' |
16-07-2010 | #689 |
Head coach
|
Capdevilla kraljuuuuuuuuuuuuu
|
16-07-2010 | #690 |
The Man
|
koj reti hahaha