![]() |
#211 |
Golden member
![]() |
![]()
jos jedan prijedlog clanova nam (novi - zanetti27), ovde cu ga staviti da ne zaboravim na njega
opce diskusije - historija - razdvojim igrace u posebnu podkategoriju u rubrici igraci kao 'bivsi igraci'
![]() |
#212 |
First team
|
![]()
Dera, hajd ubaci nam u smajlije jedno srce
![]() ![]() Da mogu Ivanu pisati ![]() Ali fino......... ![]()
...Adriano - il nostro Imperatore, per sempre... <<Javier Zanetti #4>>
Jose, one and only!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
The Man
|
![]()
ne bi bilo lose dera
![]() ![]()
![]() |
#214 |
Golden member
![]() |
![]()
uozbiljite se, hoce ko pomisliti da je ovo teen forum ili nesto jos gore
![]()
"Imam veliko poštovanje prema ostalim napadačima, ali Diego je Diego" - Andrea Stramaccioni nakon povrede Il Principea Last edited by dera; 24-06-2010 at 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Spammer
|
![]()
ma ivanu treba srce ,nece slati samo lejli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Veliki Brat
|
![]()
Srcadi, poljubce i ostalo ostavite za MSN-a, Facebooka i ostalih čuda. Ovo je sportski forum, ponašajte se u skladu
![]() I da, moram pohvaliti člana "Zanetti27" za postavljene vijesti. Svaka čast, keep it up ![]()
![]() |
#217 |
First team
|
![]()
hvala,svakako cu nastaviti
![]()
![]() |
#218 | |
First team
|
![]() Quote:
...Adriano - il nostro Imperatore, per sempre... <<Javier Zanetti #4>>
Jose, one and only!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
The Man
|
![]()
bruka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#220 |
Golden member
![]() |
![]()
halo ivane, dokle spam?!
![]() zlatane infraj ovo ![]()
![]() |
#221 |
Head coach
|
![]()
e vako imam ja par prijedloga posto je u zadnje vrijeme forum posto poprilicno dosadan,slabo se vode diskusije,a i kad ima nesto onda vecinom s.eremo po Rafi,Chivu-u i ostalim. ( ukljucujuci i mene ). threadovi za utakmice se ne otvaraju do zadnjeg trenutka ( ja bih otvorio,al sve kontam da neko drugi ima zelju pa cekam do zadnjeg trenutka ),novosti se ne ubacuju nikako skoro...
eh ja predlazem da se dogovorimo da nekoliko nas ( ko hoce,naravno ) bude zaduzeno za utakmice i za te novosti ( svaki dan se moze ubacit barem jedna novost )... sto se tice utakmica,dan nakon posljednje da se otvara nova tema...mene mozete stavit na utakmice s jos nekim,a ako nece niko mogu ja i sam. ako ovo nije mjesto za ovo,prebacite negdje drugo pa da se dogovorimo da se malo trgnemo...
![]() |
#222 |
Head coach
|
![]()
za ovu danasnju si me temu zajebo
![]() ![]() nego pusti to...slazem se sa tobom da je forum skroz u banani zadnjih mjesec, dva dana ili se meni samo cini, ali skroz se slabo pise...nema ono kao prije da kada god udjes imas sta procitat, a sada nitko nista po par sati ne pise ![]() mozda je i skola, dosta je sada sa foruma raje i na fax krenulo, pa mozda nemaju vremena, ali kako god ovo ne valja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Veliki Brat
|
![]()
Barney, svaka čast. Na to dugo već hoću da ukažem, pogotovo što se tiče novosti. Pojedini članovi postaju novosti u teme na forumu, umjesto da jednostavno kliknu na "dodaj novost" i samo napišu izvor ispod i neće biti nikakvih problema. Ja objavljujem novosti koliko stignem, s obzirom da na faxu znam biti i do 10-11h dnevno. Volio bih kada bi se neko prijavio da dnevno postuje barem 1-2 vijesti.
Evo Barney, ako želiš, možeš biti zadužen da otvaraš teme za utakmice? I još jedan čovjek za vijesti, i to bi bilo to.
![]() |
#224 |
Substitute
|
![]()
Najbolje bi bilo da svako dobije neki zadatak i da to redovno radi. To bi bilo najorganizovanije, a i ne bi bilo teško.
Evo recimo ja ću postati u FC Barcelona thread redovno. ![]()
![]() |
#225 |
Head coach
|
![]()
posto sam ja sad slobodan...nemam posla, nisam na faxu, ono ja mogu novosti ubacivat kao i prije, ali samo ove domace...mozda nekad nesto prevest...udjem dnevno najmanje 2-3 puta na stranicu, tako da bi mogli imati i toliko novosti, jer uvijek nesto ima...
samo me zanima jeli to ide sve kao i prije...ono ja sve rijesim i postavim, a admin(hulle,ET i dera) odobri ako treba jos nesto nije problem, mogu ja i ovom papku iz TZ pomoc nekad oko tema ![]() ![]() |
![]() |
![]() |