|
![]() |
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Golden member
|
![]()
Nije bitno koji je igrac u pitanju, ali tebi je ocito bitnije da igrac moze ovo jer je ocito teze:
Nego li jedan Xavi koji samo dodaje lopte sto moze svako jel tak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Assistant coach
|
![]()
Ma da nije ni dao iz penala, da nije ucestvovao kod oba gola, opet je bio najbolji u Brazilskoj reprezentaciji cijelu tekmu, vjeruj mi. Pravo mi je zao sto ne igraju pomenuta dvojica (Neymar, Lucas) da vidim gdje Philippe stoji u odnosu na njih.
![]() |
#18 | |
Spammer
|
![]()
hahaha koliko ima igraca boljih od Kerlona a nisu se proslavili kao on msm nisu se proculi ni priblizno,zasto?
![]() ![]() ![]() ---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:12 ---------- Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Golden member
|
![]()
Postoji poseban sport za glupiranje sa loptom, ne zove se fudbal
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Spammer
|
![]()
sjebala ga prvo najvise povreda a i nedovoljan trud nije dovoljan samo talenat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Substitute
|
![]()
Ma nek je forum malo živnuo, lijepo je vidjeti, pa makar vas dvojica spamali u beskonačnost
![]()
"I would have loved to have been a fly on the wall at that moment when [Javier] Zanetti lifted the Champions League so I could have enjoyed the spectacle at his [Ibrahomovic's] house." Gianluca Pagliuca |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Spammer
|
![]()
hahahaha i to sto kazes bas sam primetio da smo ja dera LFMCM i Denchi bar spamom oziveli malo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Spammer
|
![]()
Brazil samleo u 1/16 finala Saudisku Arabiu 3-0 prvi put da Coutinho nije dao gol ili imao asistenciju cuvala ga uvek po 2-3 igraca,ali je i pored toga bio odlican,pasevi i driblinzi i kako elegantno igra odusevljava me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Substitute
|
![]()
Mislim da ce Brazil pregaziti Spaniju koja je sinoc jedva na penale dobila Juznu Koreju.
Forza Coutinho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Assistant coach
|
![]()
Kazem ja jos na pocetku - Oscar, Oscar, Oscar...
![]()
![]() |
#26 |
Golden member
|
![]()
Hattrick, wow, jel ko gledao ovog decka? Oscar Prohaska
![]()