|
Serie A Razmjenjena mišljenja o taktici i sastavu za ligaške utakmice |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
First team
|
![]()
http://www.sempreinter.com/2015/05/0...defended-well/
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:55 ---------- Obaj Mancini je veca budala nego sto sam ja mislio,ovaj intervju kao da je izasao iz Mazzarijevih usta,pa mogao si izgubiti bedo bedna,cemu branis neodbranjivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
First team
|
![]()
Jedini krivac je sudija što nije Kijevu isključio 1-2 igrača i nama kakav penal dao
![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
First team
|
![]()
Drzi Kovacica konstantno na klupi,ovaj komentator covek se pogubio,kaze nezna u cemu je problem izmedju njih dvojice ali u ovakvom Interu Kovacic jednostavno mora igrati,to je jasno kao dan,umesto Guarina ili Brozovica,nebitno je ali mora igrati,o je njegova pozicija CM i kraj.
---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:21 ---------- Neka naprave istu gresku kao sa Kutinjom,bas bi voleo,Mancini jak trener u picku materinu,vadi Palasia i ubacuje CM-a na njegovo mesto,pa shvati moroncino da momak igra CM-a, ne krilnog napadaca,ne polu spica idiote glupi,nemozes ni pobediti kad ti Guarin prokocka 30 lopti glupanderu jedan jebo ti on majku. Lik odigra dobro svaku 8. utakmicu,pa sta ce mi takav u prvom timu,to moze samo u Interu i retko gde vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Golden member
![]() |
![]()
Sile, prije toga je ubacio Podolskog. Kova nije igrao krilnog napadača
![]() ---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:41 ---------- ![]()
![]() |
#35 |
First team
|
![]()
Zamorano i njegov legendarni broj 1+8
![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Golden member
![]() |
![]()
Only Juventus (19) and Roma (16) have kept more clean sheets than Chievo (13) in this Serie A season.
![]() |
#37 |
First team
|
![]()
Jakog opravdanja,koliko je puta Kova igrao svoju poz. a koliko ga je puta gurao i Mancini i Mazzari na pulu spica i krilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
First team
|
![]()
Jel eto dera implicira da smo još dobro prošli? Mi smo Inter i zaboli nas qrac što jedan Chievo koji se bori za opstanak ima dosta utakmica bez primljenog gola. I ova utakmica samo dokazuje da i one naše pobjede protiv Udinesea i Rome bile više rezultat sreće (i sudijke pomoći) nego našeg kvaliteta i dobre igre. Nismo ni zaslužili EL i koliko moramo biti optimistični pa da se naredne sezone nadamo CL pa čak i sa Yayom i Jovom (ako dođu).
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
First team
|
![]()
Sto je najgore Kjevo se ni ne bori za opstanak,vec su ga izborili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Head coach
|
![]()
Jos jedna izgra bez izgre....
Al sto je dobro ako nista bar kupimo bodove....igra nula...al bar je tu bod ---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 22:52 ---------- Sto se mene tice trebali smo ovako poceti..... -------------------Handa----------------- --------------jj------------medel---------- santon-------------------------------naga ---------------gno----------------------- --------------------kova----------------- ---------herna---------------------------- ---------------------------------sacir(obi) -------------pala------------------------- -----------------icardi-------------------- A onda ubacit jos Puscas i Bona..... Nezz sta je s Manciem i ekipom...mi nemamo sta izgubit..osigurali smo opstanak u ligi tako da.... Sa 0-0 definitivno necemo bit u EL... Mi moramo pobjedjivati i cekati kikseve fiorentine, sampdorie i genove.... Fiorentina ima igrati protiv : Empoli, Parma, Palermo i Chievo Sampdoria : Udine, Lazio, Empoli i Parma Genova : Torino, Atalanta, INTER i Sasuolo Mi imamo : Lazio (idemo u Rim), dolazi Juve, idemo Genovi, dolazi Empoli...nije bas neki raspored za pohvalit + torino ima utakmicu manje od nas i jedan bod manje... ---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:09 ---------- za deru ![]() da li je isto tako poznato da je Chievo ekipa koja je postigla najmanje golova od SVIH EKIPA U ITALIJI.... Racunajuci i nize lige ![]() I mi opet lagano .... ---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:11 ---------- Jedino sto bi nam moglo ici na ruku jeste da Napoli osvoji EL Tad bi oni isli u LP tako da bi bilo dodatno mjesto za EL...valjda ![]()
![]() |
#41 |
Golden member
![]() |
![]()
Da li ja to vidim Juana na poziciji desnog stopera?
![]()
![]() |
#42 |
Head coach
|
![]()
Pa treba igrati Andro
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Golden member
![]() |