|
Serie A Razmjenjena mišljenja o taktici i sastavu za ligaške utakmice |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Golden member
![]() |
![]()
Kako retardirane napadače imamo, vidi se da će mu pružiti loptu a on stoji, uopšte ne očekuje pas ispred sebe.
![]() |
#17 |
First team
|
![]()
Solidno igramo, zaslužili smo vodstvo. Guaro ponovo najbolji, Poldi ponovo fula sve živo (ne mogu vjerovat da nije iz prve opalio onu priliku nego je počeo petljat s driblinzima), Crampa je i dalje ko krampa ali je barem Vidić unio stabilnosti zasad. Očekujem pobjedu u 2.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
First team
|
![]()
Podolski i zavrsnica,dva pojma a i Broz je mlak na sutu do jaja.
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:50 ---------- Izgeda nista bez Sacira:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Team star
|
![]()
Solidni smo. Podolski ce valjda nesto ubosti
![]() ![]()
![]() |
#20 |
First team
|
![]()
Bukvalno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Golden member
![]() |
![]()
Koliko smo samo sigurniji
![]()
![]() |
#22 |
First team
|
![]()
Teško osvojena 3 boda, dosta smo bili sretni. Odbrana i bez Rane propusna kao i s njim, nije toliko do igrača koliko trener ne zna posložit odbranu. Jest me naživciro kad su nas guzili napadima a Mancio umjesto da nešto poduzme on, kao i mi navijači, gleda i moli se da ne primimo. Ikac, prvi strijelac lige, šalje svoje pozdrave deri i siletu
![]() ![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Head coach
|
![]() da je onaj flop bio prisebniji ![]() Al dobro je...bila fina kvota
![]() |
#24 |
First team
|
![]()
3 boda su 3 boda,odmorili smo Sacira,dobro je ajmo dalje po nova 3 boda za vikend.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Allievi
|
![]() Quote:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=7J8AN3y6YL0 0:1 Kovačić https://www.youtube.com/watch?v=syvPr0k0wjs 0:2 Icardi https://www.youtube.com/watch?v=oJnSaxVlslY 1:2 Longo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Golden member
![]() |
![]()
Samuele Longo, nama nije valjao
![]() ---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:29 ---------- Bisc, ja ne znam šta ti je Verma u rodu, ali nešto sigurno jeste. Čuj nije znao posložiti odbranu ![]() ---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:31 ---------- Digli frku što je Kova zabio, koji mu je ovo gol otkako je došao u Inter? P.S. Poslušaj bar šta ti ljubimac veli Bisc: „Trazili smo pobjedu, u prvom poluvremenu smo stvorili mnogo prilika ali lopta nije htjela u mrezu. Potom smo u drugom zabili, to je dobro. Tevez? On je bolji, osvojio je mnogo toga u karijeri. S Mancinijem smo promijenili taktiku i nacin igre. U pocetku je bilo tesko razumjeti jer se nismo navikli, ali onda smo poceli igrati dobro. Cijela klupa na Kovacica nakon pogotka? Niko ne zeli sjediti na klupi ali nas je 25 a samo 11 moze igrati. Shaqiri igra i to radi dobro, sada je Mateo zabio i mi smo sretni zbog njega. Moja obnova? Ne znam nista, pitajte Ausilija.“
![]() |
#27 |
Team star
|
![]()
Samo da on drzi Ranokiju sto dalje od terena i bice to odlicno
![]()
![]() |
#28 |
Team star
|
![]()
kako je odbrana prpusna sa i bez ranokije kad bi primili minimum 3 gola zbog loseg markiranja i mlakom ulazenja u duel od strane zabca u trenucima kad smo vodili 0 1 a oni nas stisli k oda su real il barca
![]()
![]() |
#29 |
First team
|
![]()
Pa i primili bi više od 3 gola da nije na golu bio veliki Carrizo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Golden member
![]() |
![]()
Čudno, i trener prije njega nije znao da posloži odbranu, sve neki treneri koji primaju 3m+ a ne znaju posložiti odbranu. Bisc-a za trenera
![]()