|
Serie A Razmjenjena mišljenja o taktici i sastavu za ligaške utakmice |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Team star
|
![]()
kova nek se protabiri u glavi ocel igrat konstantno i lce bit one night showman
![]() ---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:50 ---------- kakav skup debila ahhaaah
![]() |
#17 |
Golden member
![]() |
![]()
Previše je imati dva nevidljiva napadača, igramo sa 9 igrača. Sa napadačima kojim raspolažemo, ja bih igrao 4-5-1, sa dva kreativna igrača tipa Šačir i Hernanes (prvi izbor)/Kova.
![]() |
#18 |
First team
|
![]()
Nema od Intera ladne vode...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Team star
|
![]()
dambrossio ucinio nevidljiivim u prvom calejona u drugom mertensa .. santon preso lijevo odma go .. jebo te otac nesposobni !
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ---------- bravo mancini vidis da ti ne ide od prve minute nista uradio nisi nek nas guze dabogda nam jos 3 strpali
![]() |
#20 |
First team
|
![]()
To je za mene pravi napadac a ne ovaj mrtvak Icardi,sam izbacio igraca i zavuko ga van 16,nesto sto je Icardiju nepoznato,ja kad sam davnih dana govorio da je Juan rupcega na kub ovde se pricalo i dizalo ga se u nebesa,nezna se ko je gori od njega i Ranoa,poslao ga Pepito po burek sa sve jogurtom,da bog da ispali iz lige mrtvi mrtvaci.
---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:14 ---------- Bezi Handa glavom bez obzira inace u zivotu neces videti LP sa ovim bednim Interom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Head coach
|
![]() ![]() Svaki komentar je suvisan ![]()
![]() |
#22 |
Golden member
![]() |
![]()
Ja sam prestao gledati tekmu u 60'. Vidim bilo je još golova
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Head coach
|
![]()
Gledo sam do kraja...trebala mi dvica na kladji
![]()
![]() |
#24 |
Assistant coach
|
![]()
Nas muce stoperi jer su slabi. veza i napad su nam nedovrseni do kraja. fale nam po dva kvalitetna igraca u svakom delu tima (odbrana, veza i napad)
Hernens mora vise igrati jer trebamo njegov osecaj za igru passove i mirne reakcije, guaro je dobar za cvrstocu veze a medel razbija igru protivnika. u napadu su dobri samo sacir i icardi ostali su kurac ili su stari pa jih treba menjati. nzm sto je puskasa dao unutra koji je pogubljen a ne poldija koji bi bio koristniji.
![]() |
#25 |
Golden member
![]() |
![]()
Kažem ja Hernanes, ne može Šačir sam ništa. Kova da bude prva zamjena za ovu dvojicu. Igrati 4-5-1 ljepota.
---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:56 ---------- Palacio gol i izboren penal, fino ![]() ---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:57 ---------- Only Gary Medel had over 100 touches tonight (102), 46 more than any other Napoli player. ![]() Ovako su prije pisali i za Kovu, čovjek bi rekao WOW ![]() ![]() Lost most possession: [31] Guarin [21] D'Ambrosio, Andujar, Mertens [20] Shaqiri Inter completed 223 more passes than Napoli tonight. (Napoli 228-451 Inter). - Opet, beskorisna večina ![]() Most successful dribbles: [7] Santon [6] Guarin [3] Shaqiri, Higuain, Inler ![]()
![]() |
#26 |
Team star
|
![]()
malo medela stavit na stopera valjalo bi .. a da veza bude sa hernom guarom iza njih brozovicem
![]() |
#27 |
Golden member
![]() |
![]()
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9kqpLV3OPw4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:02 ---------- "Shaqiri je oteo puno lopti, ali nismo iskoristili dobar posao koji bi on započeo" "Razmišljao sam zamijeniti Santona, ali kada se prešao lijevo bilo je puno bolje. Jako je sazreo u Engleskoj." "Guarin je igrač bez kojeg trenutno ne možemo, unatoč nekim stvarima koje zna pogrešno raditi."
![]() |
#28 |
First team
|
![]()
Ljudi, šta jedan ovakav pobjednički karakter radi među ovim našim provincijašima:
<iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/a4F0YDe5XtA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ima muda ko u labuda, nije ni čudo što je Wanda odjebala Maxa zbog njega ![]() ![]() Sile za Higuaina (koji gleda Ikcu u leđa kada je lista strijelaca u pitanju), koji je umjesto 4 gola zabio samo 1 (a i taj radi velike greške Jesusa koji je ispao kao voz sa šine u Indiji), govori da je to pravi napadač ![]() Bod piši, igru briši. Po svemu sudeći Wolfs će nas naguzit u četvrtak ![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." Last edited by Biscione; 09-03-2015 at 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Golden member
![]() |
![]()
Ma karina, da je šutao u stranu promašio bi, pa se usrao i šutao po sred
![]()
![]() |
#30 |
First team
|
![]()
On je planirao šutati normalno u stranu, ali su ga oni navijači naživcirali s onim glupim laserima i zvužducima pa je odlučio da bagru nauči pameti
![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |