|
Serie A Razmjenjena mišljenja o taktici i sastavu za ligaške utakmice |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Golden member
![]() |
![]()
Kažu da je Mancini odlučio napustiti Inter na kraju sezone, jer ne vidi kako može napraviti nešto sa ovim timom.
![]() |
#32 |
First team
|
![]()
Pa nevidim ni ja da budem iskren.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Golden member
![]() |
![]()
Niti ja, ovdje treba temeljna rekonstrukcija jer je ovoj mentalitet 0 bodova, nemaju samopouzdanja.
![]() |
#34 |
First team
|
![]()
Nije problem ni u igračima koliko u mentalitetu. Mislio sam da će nam Mancio ponovo usadit pobjednički mentalitet i bio je dobro krenuo (kad je u Torinu nakon izjednačenja napao Juve sa 3 napadača bio sam u extazi) ali kasnije se pokazao pička u rangu Mazzarija.
Jebo mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Golden member
![]() |
![]()
Ahahaha..
![]() ---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 16:51 ---------- Ma ode on sam, shvatio da se zajeb'o ![]()
![]() |
#36 |
Team star
|
![]()
On da ode jer nije zadovoljan timom?! HAHAHah pa nula jedna od trenera,sa sitijem je jedva uzeo titulu,a mogao je tamo da ima igraca kojeg god je hteo.....Svadja se sa igracima i tera ih iz ekipe,debilcina jedna,slobodno nek ide
![]() |
#37 |
Head coach
|
![]()
Trebali smo mi odmah Zemana uzeti.....
On ima obicaj da ubacuje mladje igrace i igra totalno napadacki.... Ovako nit igraju mladi, nit imamo igru nit rezultate... Sa ZZ bi bar igrali atraktivno ![]()
![]() |
#38 |
Golden member
![]() |
![]()
Pa što nije osvajao onaj prije njega, što sada ne osvaja ovaj poslije njega?
![]() |
#39 |
First team
|
![]()
Potpisujem
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Team star
|
![]()
Koliko ja znam Siti je prosle sezone uzeo titulu
![]() |
#41 |
Golden member
![]() |
![]()
Ove? Koliko su nakon RM-a osvojili puta? Samo prošle godine, i to jedva.
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 21:06 ---------- Ne brinite se krizi rezultata, HE'S BACK!!! ![]() <iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YVkUvmDQ3HY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
![]() |
#42 |
Allievi
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Assistant coach
|
![]()
Maninija treba ostaviti, tezko se moze naci dobar trener da napravi sta vise od ovake ekipe i odbrane.
ako nista bar je majstor u izgradnji timova, odkako je dosao bolji i aktivniji smo na mercatu i dobivamo proverene igrace i imena. rezultati ce vec stici polako.
![]() |
#44 |
First team
|
![]()
Pa dera jebo ga ti nije Mancini pre 10 godina napustio City niti je Premier liga Kalco ili Bundes liga pa da nema konkurencije jubeu i Bayernu niti je City nadmocan u odnosu na druge velike timove u Engleskoj.
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ---------- Pa bi Oelegrini svake sezone morao uzimati prvenstvo. ---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:22 ---------- Pelegrini je na klupi City-a od 2013. sto znaci da je odma po dolasku osvijio titulu,jos je u igri i ove sezone i opet je glavni rival Celziju i otisli su i korak dalje u LP sto sa Manciom nisu uspeli. ---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:26 ---------- A kad vec spominjes Hjuza dera,posto je on bio Manciov predhodnik trebao bi da znas da City u njegovo vreme nije imao ni blizu igrace kakvi su kupljeni kad je Mancio dosao i u Hjuzovo vreme City po jacini ekipe nije realno bio ni medju 4 najjace ekipe u Engleskoj. ---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:30 ---------- Malo je reci da je ekipa koju je imao Hjuz smesna naspram onoga sto je Mancio kupio za 2 sezone,Hjuz nije imao igrace kao sto su Aguero,Yaya Ture,Kompani,Milner,Nasri,Tevez,Dzeko,David Silva to su sve igraci koje je Mancio dobio i tek sa svima njima uzeo ligu,tako da dera malo bolje proveri informacije pre nego sto sledeci put kazes kako niko pre i posle Mancia nije nista osvojio sa Cityem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Golden member
![]() |
![]()
Trener prije Mancinija je doveo više igrača nego li Mancini, istraži malo.