|
Serie A Razmjenjena mišljenja o taktici i sastavu za ligaške utakmice |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Team star
|
![]()
Palacio je prosle zabio 17 u ligi
![]() |
#32 |
First team
|
![]()
Jest i hvalili smo ga kao najboljeg igrača zbog toga, a Ikac već sad zabio 19 golova a vas par ga kritikujete kao da je najgori. Ne kontam
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Team star
|
![]()
Razlika palacio sam igro spica vecibu sezone sa dosta slabijom ekipom i sebi je sam stvarao golove a ne ko ikac budimo realni ikac ima 19 2 kola do kraja ..
![]() |
#34 |
First team
|
![]()
A Ikac iza sebe ima Xavija, Iniestu i Mesija da mu stvaraju prilike. Budimo realni, naš vezni red je toliko nekreativan da moraš biti baš dobar napadač da bi zabio toliko golova, vidite i sami koliko dosadno igramo i rijetko stvaramo prilike. A statistika kaže da Ikac u prosjeku ima svega 3 šuta po utakmici a zabija 0,55 golova po utakmici, uzmemo u obziri njegove godine i ne može biti bolje pobogu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Head coach
|
![]()
Da je Icardi u Barci zabio bi manje golova od Pedra
![]() Nego vidim da se Vidic ucvrstio na mjestu igraca s najvise napravljenih penala u Serie A...cestitke ![]()
![]() |
#36 |
Golden member
![]() |
![]()
Kažu Vidić napravio više penala od broja nastupa
![]() ---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:19 ---------- Palacio 6,5, Icardi 5,5 iako je postigao gol. Šta ono veliš Bisc, ko je mašio zicere? ![]() ![]()
![]() |
#37 |
First team
|
![]()
E moj dera ne ide to tako, ti našao jedne ocjene i misliš da je to jedino ispravno. Ako nisi znao svaki drugi portal i novine ocjenjuju igrače. Tako npr. Goal.com je Palaciu dao 3 zvjezdice a Ikcu 3,5. Forza Italian Football je dao Palaciu 6 a Ikcu 6,5. Outside90 dao Palaciu 6 a Ikcu 7... Tako isto kao što se ja i ti ne slažemo tako se i ovi sportski novinari ne slažu, sad da bi se našlo objektivno mišljenje trebaju se sve te njihove ocjene sabrat i nać prosjek a ne samo si našao jedan i uzeo zdravo-za-gotovo.
Nego, malo Kovine statistike:imao najviše kontakata s loptom (111), najviše pasova (92), najviše prilika stvorio (4) i najviše uklizavanja (4)... Hm, not bad
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." Last edited by Biscione; 17-05-2015 at 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Golden member
![]() |
![]()
Ovo su italijani, prava novinska agencija, svaku tekmu daju ocjenu, čini mi se da je La Gazzetta.
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:19 ---------- ![]()