14-11-2014 | #436 |
First team
|
Ne mogu vjerovat , ulazim na beneamatau i aktuelne teme "Roberno Mancini" i "novi trener", i kontam da je u pitanju standardna rasprava koga bi željeli, ali, obzirom da ja prvo otvorim sve tabove pa onda ih čitam, kada sam otvorio "igrači i uprava" i vidim da je "Walter Mazzari" pod "bivšim" nije bilo sretnijeg čovjeka na svijetu od mene u tom trenutku. Sada sam opet pun entuzijazma i jedva čekam derbi sa Bilanom .
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
14-11-2014 | #437 |
Head coach
|
Daniele Adani
Bio je on fantazija na onom japanskom SPEED 18
14-11-2014 | #438 |
Golden member
|
Bisc, sil vidio jesam ažuran i brz , da se čeka hulle još uvijek bi nam Ranieri bio trener .
14-11-2014 | #439 |
Team star
|
ja kad sam procito da je mazza mazno otkaz danas uniosam 5 m drva ko iz picke sa osmijehom na licu
14-11-2014 | #440 |
Esordienti
|
Treba vratit Andreu Stramaccionia koji po meni nije ni trebao otic,da je ostao vjerujem da bi se do sada i vidio njegov rad a ne oni ga sutnuli a covijek nije ni stigao poslozit sve kako on to zeli. Vracanje Mancinia je po meni greska,placat ce ga pun kurac a po momo skromnom misljenju on je los trener a za to je dokaz liga prvaka gdje nikad nis nije napravio s interom a prvenstva je osvajao kad je juve bio u 2 ligi a milan skroz u banani.. Mancini je samo dobar trener ali nikako ne odlican..
|
22-09-2015 | #441 |
Golden member
|
Alex Ferguson: "U mojoj karijeri nisam imao mnogo intervijua za posao, mozda malo, ali jedno vrijeme sam razgovarao sa predsjednikom Intera, Massimo Morattiem. Upoznao me sa klubom, obavijestio koje igrace zeli prodati i kupiti. Medjutim, ja nikada nisam mogao nagovoriti svoju suprugu Cathy da se preselimo u Italiju."
22-09-2015 | #442 |
Team star
|
Ne bi on nista ostvario u italiji