|
2010/2011 Arhiva utakmica iz sezone 2010/11, podjeljena na takmicenja |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Substitute
|
![]()
Mesto odrzavanja turnira: Abu Dhabi(UAE)
Datum: 8-18 Decembra Timovi: 7 Stadioni: 1.Mohammed Bin Zayed Capacity: 42,056 2.Zayed Sports City ![]() Capacity: 49,500 Turnir: Play-off 8.12.Al Wahda(UAE) - Hekari United(PNG)* Cetvrtfinale 10.12.TP Mazanbe(COD) - Pachuca(MEX) 11.12.*Pobednik kvalifikacija - Seongnam llhwa(KOR) Polufinale: 14.12.Pobednik prvog meca cetvrtfinala - Internacional(BRA) 17:00h,po nasem vremenu 15.12.Pobednik drugog meca cetvrtfinala - INTER 18:00h,po nasem vremenu Finale: 18.12.2010.(18:00h,po nasem vremenu) Za trece Mesto: 18.12.2010.(15:00h,po nasem vremenu) Za peto mesto: 15.12.2010.(15:00h,po nasem vremenu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Assistant coach
|
![]()
ajd neka nam rafa i ovo zasere
NEDO' MU BOG!
![]() |
#3 |
Head coach
|
![]()
inter ili internacional...ovi nisu jaki ni za premijer lige bih
![]() |
#4 |
Head coach
|
![]()
i polufinale je veliki uspjeh...VAZNO JE UCESTVOVATI !
![]() |
#5 |
Assistant coach
|
![]()
Citao sam da ce se on,Motta i Maicon oporaviti sigurno do SKP,a mzd cak i za 2 tekme pre.A Munta i Mariga idalje rade odvojeno,i mzd ce sledece nedelje poceti sa celom ekipome.Idemo nabolje(pu pu da ne ureknem
![]()
![]() |
#6 |
Assistant coach
|
![]()
3 mjesto zagarantovano s strucnjakom!!!
![]() |
#7 |
First team
|
![]()
osvajamo ovo bez dileme
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogo...anak/101117094 edit-- kako ih iziigrase, i eto s kim mi u finalu igramo, najvjerovatnije xD Last edited by Forza_Grande Inter; 17-11-2010 at 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Assistant coach
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#9 |
Head coach
|
![]()
Lista igraca koji ce nastupati(ako budu spremni naravno) na SP:
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni. Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon. Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo. Forwards: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Jonathan Biabiany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Head coach
|
![]()
TP Mazembe [1 - 0] Pachuca
wow
![]() |
#11 |
Spammer
|
![]()
hahahaha jedan od favorita odpao,jos da odpadne internazional i ostajemo samo mi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Team star
|
![]()
Klupski SP je posljednja šansa španjolskom strategu momčadi Rafaelu Benitezu da dokaže vrijednost i ostane na klupi europskih prvaka
Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo već je u tijeku u Abu Dhabiju, a Interova nogometna momčad priključit će se natjecanju u polufinalu turnira 15. ovog mjeseca. Prema nekim razmišljanjima iz talijanskih medija klupski SP je posljednja šansa španjolskom strategu momčadi Rafaelu Benitezu da dokaže vrijednost i ostane na klupi europskih prvaka koju je naslijedio od Josea Mourinha. Benitez je siguran da će ju iskoristiti ali i tvrdi da se otkaza ne boji. - Opušten sam, uvijek sam bio - kaže trener kojem su talijanski mediji pronašli zamjenu u, najvjerojatnije, Walteru Zengi. - Mnogo se [COLOR=#018D25 ! important]priča[/COLOR] o mojim potencijalnim zamjenama, ali ja sam taj koji sjedi na Interovoj klupi. Želim osvojiti Svjetsko klupsko prvenstvo. Uspijem li u tome ostat ću u Interu, za kojeg radim 14 sati dnevno, još dugo - siguran je Benitez.
![]() |
#13 |
Head coach
|
![]()
i figulence je rekao da inter stoji iz beniteza
![]()
![]() |
#14 |
Substitute
|
![]()
Ako nas ovi Koreanci pobjede, nece mu bog pomoci hehehe
"I would have loved to have been a fly on the wall at that moment when [Javier] Zanetti lifted the Champions League so I could have enjoyed the spectacle at his [Ibrahomovic's] house." Gianluca Pagliuca |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Primavera
|
![]()
Dosta nam je i polufinale,previse je ambiciozno za Rafu da igra finale,ipak tek je stigao na klupu
|
![]() |
![]() |