|
Serie A Razmjenjena mišljenja o taktici i sastavu za ligaške utakmice |
Thread Tools | Display Modes |
|
15-03-2015 | #1 |
First team
|
Inter - Cesena
Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni Defenders: 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 21 Santon, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 26 Felipe, 33 D’Ambrosio Midfielders: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 77 Brozovic, 88 Hernanes Forwards: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 91 Shaqiri Obzirom da je čuvao najboljeg igrača - Handu u nevažnoj utakmici sa Wolfsburgom, večeras protiv jake Ćezene ćemo biti maximalno pripremljeni i uz malo sportske sreće možda dođemo i do pobjede veće od 1 gola razlike. Ako Kovu opet ostavi na klupi a Palacia u špici treba ga jebat da se oplodi. Jebo mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
15-03-2015 | #2 |
Golden member
|
Felipe : "Mogao bi debitovati protiv Cesene, koristan je jer može igrati štopera i levog beka. Juana nema zbog kartona, a Santonu treba odmor"
---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:49 ---------- Kova i Kuzma također startaju . ---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:57 ---------- Samo da se razumijemo sa ljubimcem Icardija: U zadnjih 12 utakmica, Rodrigo Palacio postigao je sedam golova i upisao jednu asistenciju.
15-03-2015 | #3 |
Assistant coach
|
Nešto se Palacio probudio Ali ipak če Ikac pokazati ko je glavni jebač hahaha
15-03-2015 | #4 | |
First team
|
Quote:
Jebo mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
|
15-03-2015 | #5 |
Team star
|
ocekujem vidica na tribinama
15-03-2015 | #6 |
Golden member
|
Andreolli i Felipe kao nekada Lucio i Samuel .
15-03-2015 | #7 |
First team
|
Cuj Q-a legende,koji si ti kralj,idemo na laganu pobedu,o bilo cemu drugom je smesno i pricati.
|
15-03-2015 | #8 |
Golden member
|
Handa je prehlađen .
---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:36 ---------- Hoću Tonija : <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WjgOL7yoMik" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 2 gola Napoliju, kakav majstor. ---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:40 ---------- Šta li nosi ispod jakne : ---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:52 ---------- INTER XI: Handanovic; D'Ambrosio, Ranocchia, Andreolli, Dodo; Guarin, Medel, Kuzmanovic; Shaqiri; Palacio, Icardi
15-03-2015 | #9 |
First team
|
Nije mi jasan razlog zasto Hernanes nije u startnoj ili Kova umesto Kuzme,ovaj Mancio je skroz posandrcao,nije mi jasan lik uopste.
|
15-03-2015 | #10 |
First team
|
Ovaj Mancio nije dobar oca mi, Broza, Kovu i Hernu stavio na klupu a Kuzmu od prve . I koji qrac sad ne forsira Puškaša sad kad nam rezultat nije važan u ligi ove sezone. Jedino mi preostaje gledat Ikca i Shaqa i Doda hoćel dobro odigrat.
Jebo mu Carrizo mater
15-03-2015 | #11 |
Golden member
|
Pa i Kuzma zaslužuje priliku . Nema Felipea .
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 20:34 ---------- Ne gledam utakmicu, a izgleda da je to pametan potez .
15-03-2015 | #12 |
First team
|
Najpametniji dera,dovoljno je reci da nismo napravili niti jednu sansu protiv Cezene u sred Milana,doduse nije se ni Cezena istakla ali je napravila jednu dobru akciju i postigla gol.
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:40 ---------- Po svemu sudeci izgleda da nije ni bilo potrebe otpustati Macarija nista gore od ovoga ni taj majmun ne bi igrao. ---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Kakav crni Wolfsburg i preokreti,treba da ih sve redom bude sramota da o tome uopste i pricaju. ---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:43 ---------- Nemogu da potrce,vuku se ko babe po terenu,btw opet Rano ispao kod gola,preskocila ga lopta. ---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:44 ---------- Uletite navijaci i nalupajte ovu bruku od ljudi. |
15-03-2015 | #13 |
Golden member
|
Dok god su u nas na posudbama igrači koji su u ono vrijeme bili prvotimci, nema od nas ništa, govorim o Silvestreu :
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:55 ---------- Cesena have lost only a game after scoring the first goal (vs Atalanta) Dakle, nema smisla gledati ni drugo poluvrijeme .
15-03-2015 | #14 |
First team
|
Jebo ga otac i sudiju, poništiše Ikcu čist gol škaricama.
Jebo mu Carrizo mater
15-03-2015 | #15 |
First team
|
Nije ni Cezeni sviran cist penal kao suza koji je napravio Ranokija
|