|
Serie A Razmjenjena mišljenja o taktici i sastavu za ligaške utakmice |
Thread Tools | Display Modes |
16-03-2015 | #31 |
Golden member
|
Kažu da je Mancini odlučio napustiti Inter na kraju sezone, jer ne vidi kako može napraviti nešto sa ovim timom.
16-03-2015 | #32 |
First team
|
Pa nevidim ni ja da budem iskren.
|
16-03-2015 | #33 |
Golden member
|
Niti ja, ovdje treba temeljna rekonstrukcija jer je ovoj mentalitet 0 bodova, nemaju samopouzdanja.
16-03-2015 | #34 |
First team
|
Nije problem ni u igračima koliko u mentalitetu. Mislio sam da će nam Mancio ponovo usadit pobjednički mentalitet i bio je dobro krenuo (kad je u Torinu nakon izjednačenja napao Juve sa 3 napadača bio sam u extazi) ali kasnije se pokazao pička u rangu Mazzarija.
Jebo mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
16-03-2015 | #35 |
Golden member
|
Ahahaha..
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 16:51 ---------- Ma ode on sam, shvatio da se zajeb'o : "Nisam srećan. Da smo pobedili došli bi na 7 bodova do Napolia uz još 11 utakmica do kraja. Optimist sam po prirodi i nadao sam se da ćemo odigrati bolje i napraviti veće stvari. Sa 39 bodova smo mogli puno toga, sada je već to vrlo teško. Nakon odigranih 20 utakmica krivica više ne može biti Mazzarrijeva, krivica je sada isključivo moja"
16-03-2015 | #36 |
Team star
|
On da ode jer nije zadovoljan timom?! HAHAHah pa nula jedna od trenera,sa sitijem je jedva uzeo titulu,a mogao je tamo da ima igraca kojeg god je hteo.....Svadja se sa igracima i tera ih iz ekipe,debilcina jedna,slobodno nek ide
16-03-2015 | #37 |
Head coach
|
Trebali smo mi odmah Zemana uzeti.....
On ima obicaj da ubacuje mladje igrace i igra totalno napadacki.... Ovako nit igraju mladi, nit imamo igru nit rezultate... Sa ZZ bi bar igrali atraktivno
16-03-2015 | #38 |
Golden member
|
Pa što nije osvajao onaj prije njega, što sada ne osvaja ovaj poslije njega?
16-03-2015 | #39 |
First team
|
Potpisujem
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
16-03-2015 | #40 |
Team star
|
Koliko ja znam Siti je prosle sezone uzeo titulu
16-03-2015 | #41 |
Golden member
|
Ove? Koliko su nakon RM-a osvojili puta? Samo prošle godine, i to jedva.
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 21:06 ---------- Ne brinite se krizi rezultata, HE'S BACK!!! <iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YVkUvmDQ3HY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
17-03-2015 | #42 |
Allievi
|
|
17-03-2015 | #43 |
Assistant coach
|
Maninija treba ostaviti, tezko se moze naci dobar trener da napravi sta vise od ovake ekipe i odbrane.
ako nista bar je majstor u izgradnji timova, odkako je dosao bolji i aktivniji smo na mercatu i dobivamo proverene igrace i imena. rezultati ce vec stici polako.
17-03-2015 | #44 |
First team
|
Pa dera jebo ga ti nije Mancini pre 10 godina napustio City niti je Premier liga Kalco ili Bundes liga pa da nema konkurencije jubeu i Bayernu niti je City nadmocan u odnosu na druge velike timove u Engleskoj.
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ---------- Pa bi Oelegrini svake sezone morao uzimati prvenstvo. ---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:22 ---------- Pelegrini je na klupi City-a od 2013. sto znaci da je odma po dolasku osvijio titulu,jos je u igri i ove sezone i opet je glavni rival Celziju i otisli su i korak dalje u LP sto sa Manciom nisu uspeli. ---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:26 ---------- A kad vec spominjes Hjuza dera,posto je on bio Manciov predhodnik trebao bi da znas da City u njegovo vreme nije imao ni blizu igrace kakvi su kupljeni kad je Mancio dosao i u Hjuzovo vreme City po jacini ekipe nije realno bio ni medju 4 najjace ekipe u Engleskoj. ---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:30 ---------- Malo je reci da je ekipa koju je imao Hjuz smesna naspram onoga sto je Mancio kupio za 2 sezone,Hjuz nije imao igrace kao sto su Aguero,Yaya Ture,Kompani,Milner,Nasri,Tevez,Dzeko,David Silva to su sve igraci koje je Mancio dobio i tek sa svima njima uzeo ligu,tako da dera malo bolje proveri informacije pre nego sto sledeci put kazes kako niko pre i posle Mancia nije nista osvojio sa Cityem. |
17-03-2015 | #45 |
Golden member
|
Trener prije Mancinija je doveo više igrača nego li Mancini, istraži malo.