|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
11-02-2009 | #16 |
Consigliere
|
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
11-02-2009 | #17 |
Consigliere
|
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
11-02-2009 | #18 |
Golden member
|
imao si sat vremena
ajde onda brisem.. |
11-02-2009 | #19 |
Consigliere
|
11-02-2009 | #20 |
Consigliere
|
12-02-2009 | #21 |
Head coach
|
Rezultati: Cipar - Slovačka 3:2, Izrael - Mađarska 1:0, Kazahstan - Estonija 2:0, Srbija - Ukrajina 0:1, Litva - Andora 3:1, Poljska - Wales 1:0, Kamerun - Gvineja 3:1, Egipat - Gana 2:2, Južna Afrika - Čile 0:2, Turska - Obala Slonovače 1:1, Rumunjska - Hrvatska 1:2, Maroko - Češka 0:0, Grčka - Danska 1:1, Austrija - Švedska 0:2, Njemačka - Norveška 0:1, Švicarska - Bugarska 1:1, Tunis - Nizozemska 1:1, Francuska - Argentina 0:2, Libija - Urugvaj 2:3, Latvija - Armenija 0:0, Lihtenštajn - Island 0:2, Belgija - Slovenija 2:0, Portugal - Finska 1:0, Španjolska - Engleska 2:0.
Jučer: Cipar - Srbija 0:2, Slovačka - Ukrajina 2:3, Brazil - Italija 2:0. |
11-03-2009 | #22 |
The Man
|
Rikelme napustio reprezentaciju zbog Maradone
Dijego Maradona je u prošlosti govorio da je Huan Roman Rikelme jedini njegov naslednik i da samo on zaslužuje da nosi njegovu "desetku" u Boki Juniors. Međutim, od kada je "El Pibe" seo na klupu reprezentacije Argentine došlo je do nesporazuma između njih dvojice. Prvo je u javnost izašao Rikelme sa izjavom da dok je Maradona na klupi on neće igrati za "gaučose", a kao razlog je naveo da se ni u čemu ne slaže sa selektorom. - Na radiju sam čuo da nisam u sastavu za meč protiv Francuske, a sada sam čuo da Maradona nije zadovoljan mojom formom i da želi da me približi protivničkom golu. Ne slažem se sa njegovim mišljenjem i neću igrati za Argentinu dok je on selektor, rekao je Rikelme. Maradona nije mnogo tugovao za Rikelmeom. - Žao mi je što neće da igra za reprezentaciju, ali nemam vremena za plakanje. Na raspolaganju imam mnogo dobrih fudbalera tako da je njegov izostanak nadoknadiv, rekao je Maradona.
11-03-2009 | #23 |
Spammer
|
pa kad imas na njegovom mestu igrace poput aimara,maxi rodrigeza,messi ... sto bi plakao
|
28-05-2009 | #24 |
TM artifex
|
Ja tek sad vidjeh slike stadiona Rijeke. Extra je.. Romanticna atmosfera kod nocnih meceva
Za prijateljski mec sa Sjevernom Irskom, Lippi je pozvao: Portieri: Morgan De Sanctis (Galatasaray), Federico Marchetti (Cagliari) Difensori: Mattia Cassani (Palermo), Andrea Dossena (Liverpool), Alessandro Gamberini (Fiorentina), Fabio Grosso (Olympique Lione), Andrea Esposito (Lecce), Nicola Legrottaglie (Juventus), Davide Santon (Inter) Centrocampisti: Marco Biagianti (Catania), Matteo Brighi (Roma), Gaetano D'Agostino (Udinese), Daniele Galloppa (Siena), Rino Gattuso (Milan), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Pasquale Foggia (Lazio). Attaccanti: Giuseppe Mascara (Catania), Gianpaolo Pazzini (Sampdoria), Sergio Pellissier (Chievo), Giuseppe Rossi (Valencia). I ovdje nema mjesta za Cassana i Balotellia? Hmm... Last edited by Nera; 28-05-2009 at 19:14. |
28-05-2009 | #25 |
Spammer
|
Pa mozda su oni na A spisku oni su i realno 2 najbolja spica u italiji al ipak je Lippi rubentusovac
|
28-05-2009 | #26 |
Consigliere
|
quaglia, toni, pazzini?
28-05-2009 | #27 |
Spammer
|
po cemu su pazzzini i toni bolji od balotellija i cassana
|
28-05-2009 | #28 |
Consigliere
|
pazzini igra u životnoj formi i konačno se vidi kako igra u klubu gdje se osjeća slobodnijim i kad mu se daje prilika, a ti ideš balotellija uspoređivat s jednim tonijem, eh frende moj stvar je u tome kad imaš nekoliko starijih igrača koji su još na vrhuncu karijere nema smisla stavljat igrača koji još može iskustvo punit u mlađoj repki
za cassana se zna da ga ilin e voli ili ga nema u glavi u toj igri
28-05-2009 | #29 | |
Spammer
|
Quote:
|
|
28-05-2009 | #30 |
Consigliere
|
kažem ti cassan tko zna kad će zvat a balotelli je ipak mladić kojem je ovo tek prva sezona da je kako tako standardan(više manje ajde) i kako da on bude ispred starijih igrača, ispred jednog tonija koji je osvojio svjetsko i koji je još uvijek mašina za golove
pa normalno da su drugačiji tipovi igrača ali balotelli se još mora kaliti u mlađoj repki