|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
02-04-2009 | #31 |
Veliki Brat
|
Da,Srbija se preporodila dolaskom Antića i to se vidi po rezultatima.Svaka čast.
02-04-2009 | #32 |
The Man
|
Deremo sve redom, ako sada sa ovom ekipom ne odemo na prvenstvo necemo nikad vise...
02-04-2009 | #33 |
Team star
|
bio sam na utakmici i bilo je extra.Nasi su odlicno igrali,i svedjani nista nisu uspeli da pokazu.Imali su celu 1 sansu tokom cele utakmice.Larson i uprkos godinama brzo trci.Melberg brzo izasao...Nisam nazalost pogodio Vidica uzelo mi obezbedjenje sav sitnis i cigleDeki odlican svaka njegova lopta je isla na igraca.Krasic takodje..Pantelic i Lazovic ko po obicaju pogubljeni
Subotic nije bio los. Evo neke fotke ali losa mi kamera.3.2 vimegapiksela vise nedrzi vodu,mora nesto bolje da se kupi.Al moji nece ni da cuu da menjam mob Ne znam kako snimke neke da uplodujem
02-04-2009 | #34 |
Team star
|
GRAZIE JOSE! кој не скокне ова ale ale Горан !!!!! Last edited by Moca93; 02-04-2009 at 16:32. |
02-04-2009 | #35 |
Team star
|
02-04-2009 | #36 |
Giovanissimi
|
ja idem da gledam kad budemo igrali sa Francuskom, u septembru...
|
02-04-2009 | #37 |
The Man
|
Blago vama, blizu vam je BG
02-04-2009 | #38 |
Team star
|
Jer znas mozda kolko ce biti karte...Ovo juce mi se jako svidelo,mogo b i cesce da idem
02-04-2009 | #39 |
Spammer
|
meni jos dalje BG nego ivanu al juce nisam iso zbog toga sto nije dolazio ibra nije vazna utakmica a i imao sam preca posla ali protiv francuske nepropustam
On topic igra srbije je sada na zavidnom nivou pre svega igramo ofanzivnu formaciju u kojoj se i dobro snalazimo a i svi veznjaci su nam ofanzivni .imamo dobre igrace koji igraju po dobrim klubovima a i tamo su medji glavnima.kada nasi krenu u napad mogu da se oslone na odbranu jer imamo jednu od najboljih odbrana mozda i na svetu.veliko nam je oruzije skok igra jer tu su nasi dominantni zigic,vidic,subotic,ivanovic.... imamo dobru kontru preko krasica,jankovica sulejmanija z.tosica.... samo nam je problem sto nemamo nijednog bas klasnog napadaca kao sto naprimer imamo u vezi i odbrani ali sulejmani ce biti dobar a za sada i zigic i pantelic dobro obavljuju svoj posao.Imamo dosta ali bas dosta mladih dobrih igraca a i ovi sto sada igraju retko ko da je stariji od 26.+ imamo dobrog selektora koji je to dobro ukomponovao a i nasi igraci veoma strasno skoro svi igraju za reprezentaciju i puno su trude a to se i vidi.Ove godine kao i u naredne koje slede mi,hrvati i bosanci imamo priliku da povratimo staru slavu jugoslovenskog fudbala jer su sve 3 reprezentacije veoma jake i to pokazuju igrama i zalaganjem.I veliki neuspeh za svaku od ovih reprezentacija bi bio da neodu na prvenstvo Last edited by Balotelli#45; 02-04-2009 at 21:09. |
02-04-2009 | #40 |
Giovanissimi
|
|
02-04-2009 | #41 |
Assistant coach
|
jao ova tri uzvicnika na kraju...hmm... : )
02-04-2009 | #42 |
Giovanissimi
|
|
03-04-2009 | #43 |
The Man
|
03-04-2009 | #44 |
Giovanissimi
|
|
03-04-2009 | #45 |