|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
06-09-2009 | #1 |
Golden member
|
World Cup
Posto do ovoga ima jos dosta, samo pisite o onima koji su se kvalifikovali.
Obala Bjelokosti, koju vodi naš trener Vahid Halilhodžić, je besprijekorno odradila prve četiri utakmice. U sva četiri navrata su Drogba i društvo pobijedili, a ove subote su slavili na domaćem terenu u Abidjanu protiv Burkine Faso 5-0. Brazil je sinocnjom pobjedom takodjer u ovoj grupi, kao i neki evropljani, mrsko mi traziti koji
06-09-2009 | #2 |
Head coach
|
bosna hahahahahhaha
holandija
06-09-2009 | #3 |
Spammer
|
srbiji treba bod za baraz barem a imamo 4 boda vise od francuske a jos 3 utakmice do kraja tako da cemo se i mi brzo pridruziti brazilu,holandiji i obali slonovace
|
23-09-2009 | #4 | |
Veliki Brat
|
Evo jednog zanimljivog članka sa Goal.com-a. Iako se radi o SP za generacije U20, stavio sam ovdje kako ne bih bez veze otvarao novu temu.
Quote:
03-12-2009 | #5 |
Assistant coach
|
Jel onaj žreb za skupine sutra u 17:30 ili kad?
03-12-2009 | #6 |
Team star
|
Evo onaj prvi isto iz Twentea kao naš novi Ibra....ARNAUT ZOVI GAAAAAAA a još je CRN, on bi sigurno došao hahaha
|
03-12-2009 | #7 |
Assistant coach
|
O kome ti to?
03-12-2009 | #8 |
Team star
|
Ransford Osei – Ghana and Twente
|
04-12-2009 | #9 |
The Man
|
grujo tebi bas nije lako hehe trivelica te pita kaad je zreb a ti mu odgovaras nesto trece
04-12-2009 | #10 |
Spammer
|
hahahhaha moco pa nije to lepo aj ti sto se drogiras nego i prodajes sram te bilo
|
04-12-2009 | #11 |
Consigliere
|
a čekajte gdje je bila Irska nisam vidio...
a evo francuzi sa južnom afrikom...afrika s afrikom
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
04-12-2009 | #12 |
Team star
|
Argentina Nigeria J.Korea GrČka
04-12-2009 | #13 |
Assistant coach
|
Brazil, Obala (africki brazil kako je zovu), Portugal (evropski brazil) i S.Koreja ..3 brazila
04-12-2009 | #14 |
The Man
|
mi tj. srbija imamo lepe sanse za 2.mesto
australiju bi trebalo lako dobiti, od nemce izgubimo i onda sa ghanom za 2.mesto
04-12-2009 | #15 |
Consigliere
|
afrički brazil DA MI JE ZNAT KOJA BUDALA IH TAKO ZOVE
Portugal se zove evropski brazil zbog tehnike, mentaliteta i čega svega što liči brazilcima, još i pričaju portugalski, ALI OBALA BJELOKOSTI AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHA
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |