|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
05-12-2009 | #31 |
Consigliere
|
pazi da vas ne unište ganci i njemci, da ne biš ti vrištao poslje
pa onda pričaj o ronaldu
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
05-12-2009 | #32 |
Head coach
|
al kako je ovo slabo prventstvo kad se vidi tko je sve na njemu..al eto bitno je da je italija dobila najlaksu grupu ...i nadam se da ce balotelli da zaigra za ganu na SP da malo ovim komsijama Interistima zapapri
|
05-12-2009 | #33 | |
Assistant coach
|
Quote:
Honduras, S. Koreja, N. Zeland, Alzir i ostale ..
05-12-2009 | #34 |
Team star
|
nemojme huska..dosta im muntari i on ce nam pravi burek a ne tek i mario...
05-12-2009 | #35 |
Assistant coach
|
bolje da ga cekamo da pocne igrati za Italiju ..da i mi vise dobijemo tog reprezentativca Italije ..
pa ove godine necemo imati nikoga ..osim ako materazzi opet ne zaigra
05-12-2009 | #36 |
The Man
|
ma tolda na gol umesto bufona
30-07-2011 | #37 |
Golden member
|
World Cup 2014 Qualification groups:
GROUP A Croatia Serbia Belgium Scotland FYR Macedonia Wales GROUP B Italy Denmark Czech Republic Bulgaria Armenia Malta GROUP C Germany Sweden Republic of Ireland Austria Faroe Islands Kazakhstan GROUP D Netherlands Turkey Hungary Romania Estonia Andorra GROUP E Norway Slovenia Switzerland Albania Cyprus Iceland GROUP F Portugal Russia Israel Northern Ireland Azerbaijan Luxembourg GROUP G Greece Slovakia Bosnia-Herzegovina Lithuania Latvia Lichtenstein GROUP H England Montenegro Ukraine Poland Moldova San Marino GROUP I Spain France Belarus Georgia Finland
30-07-2011 | #38 |
Esordienti
|
nekako se na prvi pogled cini dobro , al Grcku mozemo vec otpisati a i Slovacku (ako se dobro sjecate Slovaci su digli Italiju)
|
30-07-2011 | #39 |
Team star
|
Od ex yu drzava najbolje su prosli Bosanci. Rado bi mijenjali grupu sa vama!
30-07-2011 | #40 |
Assistant coach
|
Slovencima nije uopste losa grupa, ja bih mozda radije nju, ali nije ni ovo lose
30-07-2011 | #41 |
Esordienti
|
|
31-07-2011 | #42 |
Team star
|
Hrvatska izvukla dosta nezgodnu skupinu,ali eto bit će bar napeto. Drago mi je da je bar BiH jako dobro prošla. Crna Gora po meni najteže izvukla
|
31-07-2011 | #43 |
Spammer
|
Cini mi se da je nasa grupa A najteza sve ekipe su dobre nema uopste ekipa tipa San marino i sl.od svakog mozes da izgubis
|
31-07-2011 | #44 |
Head coach
|
po imeni imamo odlicnu grupu, ali posto mi nikada nismo nacisto sa tim "istocnjacima", onda je i vise nego teska grupa, vidim i ove nase zvjezdice se uzjebale i umislile sebi da smo neka sila, pa svi opalili kako je ovo odlicna grupa bla bla bla...a kada na kraju zaseru stvar ce se vadit na neke gluposti...
|
21-10-2013 | #45 |
Assistant coach
|
Žreb dodatnih kvalifikacija:
UKRAJINA - FRANCUSKA PORTUGAL - ŠVEDSKA GRČKA - ROMUNIJA ISLANDIJA - HRVATSKA Žao mi Švedjana.... mislim da Ibra još nije igrao na SP. Možda neče ni ovog puta. Pederi od FIFE.... a tamo Grčka i Rumunija skupa... sami ljevatori.