|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
21-10-2009 | #1 | ||||||
Golden member
|
Novosti
21-10-2009 | #2 |
The Man
|
mozda bi hteo da bude car milana i da trenira inter
21-10-2009 | #3 |
Assistant coach
|
Hiddink je ubjedljivo trener kojeg najvise cijenim ..covjek je izgradio karijeru iskljucivo na rezultatima ..i u klubovima i reprezentacijama jednako uspjesno ..a svaku ekipu koju je preuzeo je koliko toliko unaprijedio
kad ga vec Ivan povezuje s Interom ..bilo bi mi drago da ga u buducnosti vidim uz nas ..
16-11-2009 | #4 |
Golden member
|
Podsjetimo kako se Maradona verbalno sukobio s novinarima nakon pobjede protiv Urugvaja 1-0 u Montevideu 14. listopada, nakon utakmice koja je promovirala njegovu reprezentaciju u putnika na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku. Nudio im je oralni seks, a nakon toga se nije niti ispričao za svoje riječi i postupke.
Sankcije Diegu Maradoni primjenjuju se od 15. studenog 2009. do 15. siječnja 2010. godine. Odbor je takvu odluku donio nakon trosatnog zasjedanja, tijekom kojeg je saslušan i Diego Maradona. Odbor je uzeo u obzir i ispriku i iskreno žaljenje Maradone zbog svojih postupaka. Odluka o sankcijama donesena je na temelju članka 57 FIFA-inog disciplinskog kodeksa. Svako novo slično kršenje takvih pravila donijelo bi nove, strože sankcije, stoji među ostalim u FIFA-inom priopćenju.
19-11-2009 | #5 |
Head coach
|
UEFA je potvrdila sastave jakosnih skupina za ždrijeb kvalifikacija Eura 2012., a Hrvatska je svrstana među nositelje.
To znači da u kvalifikacijskoj skupini za turnir u Poljskoj i Ukrajini ne možemo biti sa Španjolskom, Njemačkom, Nizozemskom, Italijom, Portugalom, Francuskom, Rusijom ili Engleskom. Teoretski je moguće da budemo u skupini sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Slovenijom i Crnom Gorom. Ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Eura će se održati sedmog veljače iduće godine u Varšavi. Šest je jakosnih skupina: 1. skupina: Španjolska, Njemačka, Nizozemska, Italija, Engleska, Hrvatska, Portugal Francuska, Rusija 2. skupina: Grčka, Češka, Švedska, Švicarska, Srbija, Turska, Danska, Slovačka, Rumunjska 3. skupina: Izrael, Bugarska, Finska, Norveška, Republika Irska, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija, Bosna i Hercegovina 4. skupina: Slovenija, Latvija, Mađarska, Litva, Bjelorusija, Belgija, Wales, Makedonija, Cipar 5. skupina: Crna Gora, Albanija, Estonija, Gruzija, Moldavija, Island, Armenija, Kazahstan, Lihtenštajn 6. skupina: Azerbajdžan, Luksemburg, Malta, Farski Otoci, Andora, San Marino index.hr |
19-11-2009 | #6 |
Golden member
|
opet nam se pise lose
19-11-2009 | #7 |
The Man
|
Nismo losi ali je moglo i bolje
19-11-2009 | #8 |
Head coach
|
Rusija
Slovačka Bosna i Hercegovina Cipar Lihtenštajn Andora ...ovo bi bila grupa za nas...prve dvije idu direktno tako da ja mislim da ovdje sigurno nebi kiksali |
19-11-2009 | #9 |
Assistant coach
|
ma mogli bi mi i Hrvatsku iz prve skupine
19-11-2009 | #10 |
The Man
|
Hrvatska
Srbija Bosna i Hercegovina Slovenija Crna Gora sto se gol razlika tice hehe nije bitno koje 6. ekipa
19-11-2009 | #11 |
Assistant coach
|
jel ovo Ivane osnivas balkansko prvenstvo
19-11-2009 | #12 |
Head coach
|
nemoj ba ivek dosta nam je bilo rata na ovim prostorima
|
19-11-2009 | #13 |
The Man
|
aha kad bi makedonija bila malo slabija pa da bude u 6. sesiru hehe
19-11-2009 | #14 |
Spammer
|
ma nemoze oni imaju pandeva
ma bilo bi ovde krvoprolice kad bi se ovako palo al jbg ja takve seljake najvise mrzim pogotovo bi bilo zajbano srbija-hrvatska-slovenija taj trojac al jbg to su vec druge nepozeljne teme |
19-11-2009 | #15 |
Head coach
|
Ma to se nece dogoditi... a mi imamo pandev .... hahaha ivane makedonija nece biti nikad u 6ti sesir