|
Nacionalna takmičenja Ovdje možete razgovarati o selekcijama, njihovim takmičenjima itd. |
Thread Tools | Display Modes |
14-12-2009 | #16 |
Head coach
|
Ja navijam za italija (najverovatno radi inter).. al ipak hocu da gledam dobar fudbal uz pivo
15-12-2009 | #17 |
Assistant coach
|
Ja za Srbiju, Italiju, Brazil, Argentina, Nigerija i Cameroon.
15-12-2009 | #18 |
Team star
|
Samo za 6 reprezentacija?
|
15-12-2009 | #19 |
Team star
|
Navijas i za Argentinu i za Brazil a to su vjecni rivali tako reci krvnici..i kad se sastanu za koju polovinu navijas?
15-12-2009 | #20 |
Spammer
|
haha pa navija i za Cameroon i nigeriju a i Srbiju i Italiju tako da kad se sastanu brazil i argentina ,srbija italija i cameroon i nigerija on navija za Honduras
|
15-12-2009 | #21 |
Assistant coach
|
Jedite vi sad fino govna
Šta ima veze ako navijam i za jedne i za druge. Brazil mi je više kod srca tako da preferišem njih ako igraju sa Argentinom, a od Afrike Nigeria neznam od uvek sam jih volio gledat još od SP98. A Italija mi je naravno zbog toga pošto najviše volim talijanski fudbal i Inter. To mi je 6 omiljenih repki na svetu. Naravno na prvom mestu je Srbija Fino su gore složene po omiljenosti
15-12-2009 | #22 |
Spammer
|
hahhaha ma to ce da bude posle ako jedna od ivih 6 osvoji pa reko sam vam ja za njih navijam
|
15-12-2009 | #23 |
Head coach
|
Hahaha tako je vanja... ako neko drugi osvoi onda ce reci da je to bilo samo slucajnost
16-12-2009 | #24 |
Spammer
|
pa kad je vec uzeo ovih 6 mogo je bar i Spance pa da bude siguran da neki od njegovih osvajaju jer ovi ostali neko i nemoze da osvoji
|
16-12-2009 | #25 |
Assistant coach
|
Jesi i ti lud vanja
28-12-2009 | #26 |
Consigliere
|
Mislim da ste čuli da za Henryja neće biti niti kazne, jer su neki očekivali da će barem onda njega pošteno kazniti s nekoliko utakmica kazne.
Prisjetimo se ovoga... Roberto Rojas zvani Kondor. Vratar Čilea 1989. na Marakanu je došao naoružan žiletom, skrivenim u rukavicama. U jednom je trenutku kraj njega pala ubačena baklja, nakon čega je Rojas izvukao žilet, porezao se po čelu i obliven krvlju inicirao prekid, nakon kojega je Čile za zelenim stolom dobio bodove. Otkriven je naknadno nakon video snimke, Cile je izbacen iz kvalifikacija, a Rojas dobio doživotnu suspenziju. Moje pitanje je sljedeće : Je li FIFA '90. bila još ''poštena'' ?
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
28-12-2009 | #28 | |
Head coach
|
Quote:
28-12-2009 | #29 |
The Man
|
pa zbog ruke protiv irske
28-12-2009 | #30 |
Spammer
|
hahah zbog vaterpola sto