|
Transferi Razgovarajte o glasinama i zvaničnim transferima |
Thread Tools | Display Modes |
26-08-2015 | #32086 |
Head coach
|
Sušić: Propali transfer u Inter me pogodio
Mene jos vise..... Al jos uvijek ima nade
26-08-2015 | #32087 |
First team
|
Pod oznakom „HITNO“ večeras je Evropu brzinom munje obišla vest:*Kevin*De*Brujnedefinitivno prelazi u Mančester Siti!*Bild*koji retko kada greši kada su ovakve ekskluzive iz Nemačke u pitanju, kategorično tvrdi da je sve dogovoreno. Ostaju još sitniji detalji. Moguće je da*De*Brujne*već narednog vikenda debituje za Mančester Siti. Isto tvrdi i*Jan*Age*Fjortoft, ekspert za ekskluzive iz Nemačke...
Bild*objašnjava kako su išli pregovori.*De Brujneje odbio ponudu Volfzburga za produženje ugovora vrednu 60.000.000 evra za pet godina. A kako i da ne odbije, kada su mu Građani ponudili nešto što se ne odbija. Konačno, večeras je i nemački klub digao ruke od svega i potpisao predaju. Ali, skupocenu predaju! Kevin*De*Brujne*je najskuplji igrač u istoriji nemačkog fudbala. I peti najskuplji u istoriji fudbala! Mančester Siti će Volfzburgu isplatiti obeštećenje od 80.000.000 evra! Skuplja obeštećenja su platili samo Real Madrida zaBejla*i*Ronalda, odnosno Barselona za*Suareza*iNejmara.*De*Brujne*na večnoj listi deli peto mesto sa*Hamesom*Rodigezom*čiji transfer u Real je takođe iznosio 80.000.000 evra. međutim,*De*Brujne*može da prestigne iNejmara*i*Suareza, jer je u ugovor uključena klauzula od 8.000.000 evra na ime bonusa.* Fantastično je prošao i*De*Brujne. Potpisaće šestogodišnji ugovor vredan 20.000.000 evra po sezoni i postati najplaćeniji igrač u Premijer lige. Zaradiće u Mančesteru neverovatnih 120.000.000 evra! Igraču je već rečeno da može da napusti Volfzburg i neće biti u konkurenciji za utakmicu u petak uveče protiv Šalkea u Bundesligi. Očekuje se da Volfzburg i zvanično potvrdi transfer posle sutrašnjeg žreba za Ligu šampiona. Auuu kakav transfer, transfer koji se i nas tice jer je sada i definitivno jasno da Perisic nece preci u Inter. |
26-08-2015 | #32088 |
Golden member
|
I da prodaju Perišića za neke posudbe i sranja lol , ništa od njega, ostaje Lamela .
26-08-2015 | #32089 |
Primavera
|
u pm, ovo vise nije sport, ovo je samo jedan veliki biznis..nema vise drazi u igri... nekada su fudbal igrali siromasni a gledali bogati, danas fudbal igraju bogati a gledaju siromasni...kazu nema vise igraca tipa, zanetti, raul, gerrard, pa kako brate kad serete s tim parama...cccc... FUJ !!!!
26-08-2015 | #32090 |
Golden member
|
Bruyne bi da je staro vrijeme mogao imati 5m godišnje a košta bi nekih 20m .
26-08-2015 | #32091 |
First team
|
Takvi klubovi i mogu da racunaju na ozbiljne uspehe u LP a mi i nama slicni koji su u vecini mozemo samo igrati epizodne uloge.
|
26-08-2015 | #32092 |
Team star
|
da smo Persica mozda krenuli da barimo 2 meseca ranije,hmmmmm mozda bi mogli da ga uzmemo,al nema veze...imamo Sacir...a da...prodasmo ga zbog Perisica
IDEMO SKELOTO!!!!! PRVA POSTAVA JE TU!
26-08-2015 | #32093 |
Golden member
|
Ma Lavezzi je rješenje za sve, on je Šačir i Kova u jednom, a nekako će ga Tahir uspjeti dovesti zadnji dan prelaznog roka za 5m podjeljenih u narednih 5 godina .
27-08-2015 | #32094 |
Team star
|
Fudbal ako se misli spasiti trebace se ko u nba uveszi salary cap
27-08-2015 | #32095 |
Substitute
|
Lamela u formi?
Deo novca od prodaje Bejla otišao je za transfer Lamele, nalazi se na deobi prvog mesta sa Soldadom na listi najskupljih pojačanja u istoriji Totenhema i naravno da se očekivalo mnogo više od dva ligaška gola i sedam ligaških asistencija (golove i asistencije iz Liga kupa i LE ne ubrajam jer su nebitni :-). A i Lamela je bio loš u ključnim utakmicama Totenhema u LE). Igra na takvim pozicijama da se od njega očekuje mnogo više golova, asistencija i stvorenih šansi. U prvoj sezoni po dolasku skoro pa i nije igrao, druga sezona ništa spektakularno, evo, treća sezona je počela i on je loš. Momak se nije snašao u Engleskoj i ispao je flop. Voleo bih ga videti kod nas jer nam je preko potreban takav tip igrača, a i mlad je. Odgovara mu Italija, tu će sigurno podići formu koja mu je u padu. |
27-08-2015 | #32096 |
First team
|
I onda se naši vade da zbog FFPa moraju prodavati dobre igrače a vidi šta City radi. Zaboli ih za FFP. Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world." |
27-08-2015 | #32097 |
Team star
|
Da je kojim slucajem ovaj De Brujne bio nas igrac i u istu formu kao u Wolsfburg mislim da ga preko 45mil mi ne bi prodali.
27-08-2015 | #32098 |
Team star
|
Zato sto Wolfsburgu ne trebaju pare niti ce kad imati problema oko toga ! Oni su uz bajern daleko najbogatiji svabski klub i imaju itekakve ambicije i zato ne cudi sto ne daju ni perisica niti de brujnea za male pare jer im nije ni hica nit im je potreba da prodaju za razliku od nas
27-08-2015 | #32099 |
First team
|
Plan oko kaparisanja*Erika Lamele*naišao je na prepreku koju Inter u ovom trenutku nikako ne može da premosti. Uprkos tome što su i igrač i njegov agent (ujedno i otac prim. aut.) izrazili želju da se Argentinac vrati u Italiju, Totenhem nema nameru da igrača pusti na pozajmicu uz mogućnost otkupa, već isključivo želi keš. Zbog toga u milanskom klubu okrenuli su se alternativama u vidu*Ljajića, Borinija, Perotija...
Tako stoje stvari oko Lamele, apsolutno nema nikakvih novih detalja i sve je isto kao i prvog dana, vrti se ta izjava kako hoce u Inter i potvrda oca da pregovara sa nama ali englezi nisu za ovaj nacin placanja. Sto se Lavecija tice, Psg je pristao smanjiti prvobitan zahtev sa 12 na 10 mil. i nemaju u planu obarati vise cenu dok je Ausilio predstavio ponudu od max. 7 mil. pa smo i u ovim pregovorima naisli na zid. ---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:05 ---------- Sto se levog beka tice sad se pise da smo dogovorili sve sa Sikerom, jos da se dogovorimo sa Atletikom, jebo ih Sikera. ---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:07 ---------- Vodeći ljudi Intera i Volfzburga sredu su proveli u celodnevnim razgovorima, preko telefona, za okruglim stolom, sa*Robertom Mančinijem*iHekingom... Ali ni posle višečasovnih, komplikovanih pregovora dve strane nisu napravile značajniji pomak. Nista mi nije jasno, cetvrtak je danas a mi niti smo doveli zamenu za Sacira niti bilo sta drugo, kako stvari stoje na kraju cemo se svi pitati zasto su prodati Saciri i Kova, sa njima dvojicom ja apsolutno nista vuse ne bih trazio, a sto se FFP tice tu pricu mugu deci maloj prodavati, vec sam pisao da smo ove sezone inkasirali 300 mil. a pisao sam i troskove, ide i derbi sa bilanom i tu cemo kao domacini zaraditi sigurno oko 2 mil. |
27-08-2015 | #32100 |
First team
|
|